10 matvarer som vil hjelpe deg å sove bedre

  • Peter Sherman
  • 0
  • 2920
  • 566

Det er viktig å ha en god natts søvn. Derfor bruker vi denne artikkelen til å lage en liste over matvarer som vil hjelpe deg å sove bedre. Du vet kanskje allerede egenskapene til noen av dem, men andre vil sikkert være overraskende..

dessuten, Vi anbefaler å unngå brus og kaffe forbruk om natten. Bytt dem ut med en kopp grønn te og ta farvel med søvnløshet.

kirsebær

Du kan velge å konsumere friske kirsebær eller litt kirsebærjuice, da begge deler vil favorisere resten. Denne juicen er en god erstatning for både brus og andre drikker som inneholder fargestoffer og søtstoffer..

Cherry er en mat som hjelper deg å sove bedre fordi øker melatoninnivået ditt naturlig. Begynn å konsumere denne frukten eller juice, og du vil ikke ha problemer med å sove.

mandler

Mandler regnes som en supermat. En av fordelene er at det hjelper deg å sove bedre som den har høyt magnesium som hjelper kroppen din med å holde seg avslappet.

Husk at et av hovedkravene for avslappende søvn er å sove i flere timer av gangen. Så dette er bare mulig når vi er avslappede og stressfrie..

tomat

Lykopen som tomaten inneholder gjør den til en av matvarene som kan hjelpe oss med å sove bedre. derfor, konsumere kokte tomater når du kan. Ved å gå gjennom kokeprosessen drar vi bedre nytte av lykopen.

Et godt alternativ er å tilberede en suppe som inneholder tomater blant ingrediensene. Hvis du vil ha noe friskere, velger du en salat. I begge tilfeller vil du dra nytte av lykopen..

Les også: De 10 matvarene leveren din liker best

Meieriprodukter

Kalsium i yoghurt og andre meieriprodukter vil hjelpe kroppen din med å eliminere stress. På denne måten vil du sove bedre og raskere ved å forhindre at tankene dine vandrer.

Når vi spiser yoghurt til dessert etter middagen, introduserer vi også gode bakterier i fordøyelsessystemene våre, og det er de som vil fungere best mens vi sover..

De forskjellige ostetypene er ideelle for å lage en sandwich når du er sulten om natten. Det er, ogvi vil forhindre at sult holder oss i å sove godt.

te

Te er et av de mest populære alternativene når det gjelder å sove godt.. Det finnes et bredt utvalg av te, inkludert noen som er spesielt designet for å gjøre det lettere å sove..

Du kan smake kamillete, kjent hovedsakelig for sin evne til å slappe av kroppen. I tillegg kan du veksle den eller kombinere den med mynte- eller honningste. Sitrongresste kan også fremme en god hvile.

Det viktige er imidlertid unngå koffeinholdig te. Fra dette kan du lage blandinger og kombinasjoner du foretrekker.

banan

Ved andre anledninger har vi allerede snakket om fordelene med bananer i kostholdet vårt. Vi har til og med foreslått noen bruksområder for skallet ditt. Så denne gangen vil vi anbefale det til de som ønsker bedre søvn.

Noe veldig nysgjerrig er at bananer regulerer døgnets syklus. Det vil si hun hjelpe deg med å sove til rett tid og timer.

En banan med yoghurt før sengetid, og du kan glemme søvnløshet helt. I tillegg vil du ha i løpet av dagen energien du trenger til alle aktivitetene dine..

vannmelon

Vannmelon er en av favoritt fruktene under mannen. Men den er ikke bare rik på smak, vann og næringsstoffer. Det er også en av matvarene som kan favorisere søvn..

Vannmelon er en kilde til lykopen, det samme gunstige kjemikaliet vi fant i tomater. På grunn av dens egenskaper er den ideell for å gå ned i vekt..

Vår anbefaling er at du konsumerer en kopp vannmelon to timer før sengetid. Hvis du er veldig sulten kan du fullføre middagen med litt protein.

Du vil finne at ikke bare det gjør vekttap enklere, det hjelper deg å sove bedre..

fisk

Vitamin B6, som finnes i mange typer fisk, vil hjelpe kroppen din å produsere mengden melatonin den trenger for å sove bedre.. Alternativene med mest B6 er laks og såle.

I tillegg til å hjelpe deg med å sove bedre, inneholder mange av havfiskvariantene omega 3. Denne typen fett forbedrer det kardiovaskulære systemet..

Men ikke bekymre deg, melatonin og en følelse av døsighet vil ikke påvirke dine daglige aktiviteter. Kroppen din vil regulere tidene du trenger å sove eller være våken naturlig..

kikert

Kikerter har vist seg å øke mengden vitamin B6 i kroppen, og det samme kan fiske..

Denne funksjonen gjør den perfekt for vegetarianere og veganere som har problemer med å sove. Ved å konsumere kikerter vil du få en avslappende søvn uten å måtte ta medisiner eller kunstig supplement.

Besøk artikkelen: Chickpea Properties

brokkoli

Brokkoli er ikke bare en av matvarene som hjelper deg med å sove bedre, den har også mange andre fordeler.. Inneholder mye av vitaminene og mineralene som trengs for kroppen. I tillegg er den rik på protein, jern, fiber og magnesium. Sistnevnte er ansvarlig for å generere en mer avslappet og avslappende søvn med mindre krefter..

Du kan konsumere brokkolikokk, i salater eller i juice. Det er ingen unnskyldninger for ikke å inkludere det i kostholdet ditt..

Spis disse matvarene for bedre søvn og si farvel til søvnløshet

Vi vet hvor ubehagelig det er å tilbringe natten rundt sengen. Matene som bare er nevnt, lar deg sove bedre uten medisiner. Kos deg med dem!

Ingefær i behandlingen av hoste: hvordan bruke den!



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.