10 myggbekjempende aromaer

  • Robert Patterson
  • 0
  • 1923
  • 227

Vil du vite noen aromaer som bekjemper mygg? Vi lider alle av en av de vanligste sommerforholdene, som er myggstikk. Denne typen insekter er vanligvis mer vanlig på dette tidspunktet på grunn av de høye temperaturene, som gir det ideelle miljøet for reproduksjon og ekspansjon overalt..

Myggstikk er ofte ubehagelig. Nettopp for dette Flere og flere leter etter forskjellige måter å unngå bitt og holde disse insektene borte.

Myggbekjempende aromaer

1. Vanilje

En av duftene som kan bidra til å drepe mygg er vanilje. Så det kan ha resultert, du trenger å blande vanilje og babykrem i forholdet 1 til 10.

Når du har denne vaniljeessensen blandet med babykrem, bør du bruke den på alle kroppsdeler som vil bli avdekket for å jage bort mygg..

En annen av blandingene du kan lage (vaniljeduft) er Løs vanilje i vann og spray på utsatte kroppsdeler.

2. Essensielle oljer av anis, nellik og basilikum

Andre myggbekjempende aromaer inkluderer essensielle oljer anis, fedd og basilikum og andre urter.

Disse essensene kan blandes inn en andel på 5 eller 10 dråper i et glass vann og sprayet på den utsatte huden, så vel som i peisen eller miljøet.

Denne løsningen fungerer også for hjemmet vårt, siden vi kan putte denne typen blandinger impregnert i en bomull og legge den over vinduet for å forhindre at mygg kommer inn..

3. Grener av helse

For det tredje er friske grener av helse ideelle for å avverge mygg. Disse grenene skal plasseres i et rom, selv om man bør være forsiktig den sterke lukten er skadelig for helse og søvn, så det er nødvendig å legge dem ut om natten.

4. Fedd

En annen av myggbekjempende aromaer er nellik, som kan blandes i et 5 gram glass vann og koke i 15 minutter.

Når vannet har kokt, bland 10 dråper av den resulterende infusjonen med en spiseskje parfyme og spray det på de utsatte områdene i kroppen din. Det vil være en varig løsning i flere timer.

6. Juniper Grenes

Denne løsningen er ideell for dager på landet eller på gården, som du bare kaster noen få einergrener i en ild, peis eller lignende, og du kan glemme mygg resten av dagen..

7. Cedar Oil

Det handler om en av de mest komplette løsningene, siden sedertreolje hjelper med å skremme av og drepe mygg, så vel som andre insekter som fluer og kakerlakker.

8. Kamille

En av de eldste og mest effektive metodene for å skremme og drepe mygg er å bruke kamille. Blomstene, stilkene og tørre bladene fra kamilleplanten påvirker disse insektene direkte. Hvordan? Gjennom nervecellene dine, forhindrer dem fra å henvende seg til deg.

9. Basilikumblader

Basilikumblader er nyttige for tilberedning av forskjellige retter og er også veldig effektive når du skremmer av mygg..

nok gni dem på utsatte kroppsregioner. De jobber også ved å plassere dem på soverommet for å avverge mygg, slik at vi kan sove godt om natten..

10. Olje, sjampo og eddik

Et annet av de mest effektive midlene for å skremme og drepe mygg og også for å bryte fluer er olje, sjampo og eddikblanding.

Du må blande disse ingrediensene i samme proporsjoner. til det danner et hvitt skum. Du bør bruke denne blandingen på utsatte deler av kroppen din. Du kan også plassere dem i en beholder innendørs for å holde mygg borte.

Lag din egen hjemmelaget naturlig mygglotion



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.