10 fordeler med å drikke fastende hver dag

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 4361
  • 1303

En av de beste vanene vi kan ha hver dag, er å drikke et enkelt glass fastende vann. For mange av oss spiller det kanskje ikke så mye, men rett etter at vi står opp kan vannforbruket være mer fordelaktig enn på noe annet tidspunkt på dagen..


Når vi hviler, utfører kroppene våre viktige funksjoner, for eksempel å reparere skadede celler og utføre intern rengjøring, slik at de skiller giftstoffer og gjør dem klare til avhending..

Dette er grunnen til at det er så viktig å drikke fastende vann siden et enkelt glass med denne væsken kan øke eliminering av giftstoffer som har blitt separert i kroppen vår over natten..

Mange foretrekker å drikke andre typer drinker umiddelbart etter at du har reist deg. Imidlertid forblir den mest anbefalte drikken vann, siden den bidrar med mange fordeler for kroppen..

Så la oss dele med deg 10 viktige grunner for å faste vann.

Oppdag: Hvorfor det å faste hvitløk er bra?

Det er bra for huden å drikke et glass fastende vann

Fastende vannforbruk øker helsen og skjønnheten i huden vår..

Kroppen vår må være godt hydrert siden den begynner å arbeide om morgenen for å styrke hudcellene, eliminere giftstoffer og bidra til å opprettholde elastisiteten som holder den ung og rynkefri..

Fungerer som vanndrivende

For å eliminere giftstoffene og ruskene som nyrene filtrerer, er det viktig å stimulere deres funksjon ved å drikke nok væske..

Fastende vann hjelper med å eliminere nyresammensatte søppel, da dette stimulerer utvisning av giftstoffer gjennom urinen.

Fuktighetsgivende lymfesystemet

Å drikke fastende vann er avgjørende for å hydrere lymfesystemet og forhindre utmattelse i binyrene, som er ansvarlig for å produsere kortisol, hvis funksjon lar kroppen kontrollere stress..

Forbedrer fordøyelsen

Når vi drikker fastende vann, stimulerer vi fordøyelsessystemet vårt, hjelper det med å frigjøre giftstoffer, forbedre tarmbevegelsen og forberede det til å motta mat og fordøyelse..

Øker stoffskiftet

Vannforbruk er nøkkelen til at nyresystemet fungerer bra., som passer på at kroppen bruker fett som energi og ikke som en reserve.

Når vi ikke har nok vann i kroppen vår, blir denne oppgaven bare utført av lever- og leverproblemer, sykdommer og avtagende metabolisme kan dukke opp..

Forbedrer fysisk ytelse

Vannforbruk er avgjørende for smøring av ledd, muskler og leddbånd. Det anbefales å drikke vann hver morgen for å hydratere og bringe energier til kroppen i dagliglivet..

Folk som driver med en slags sport eller trener, bør øke vannforbruket. å erstatte væsker som går tapt under trening.

Forhindrer urinveisinfeksjoner

Å drikke fastende vann er relatert til den lavere risikoen for å lide av urinveisinfeksjoner som blærekatarr. Når en person er dehydrert og nyrene deres ikke har nok væske, det er en høy risiko for at hun lider av forskjellige typer urininfeksjoner.

Les også: 8 anbefalinger du bør følge for å forhindre urinveisinfeksjoner

Bekjemp væskeansamling

Væskeretensjon er et problem som vanligvis produseres av overflødig natrium i kroppen og andre faktorer forbundet med kostholdet..

Å drikke fastende vann letter eliminering av væske akkumulert i kroppen, som hjelper til å tømme kroppen og forhindre forskjellige sykdommer.

Reduserer ulike lidelser

Vannforbruk er assosiert med nedsatte symptomer og sykdom, som leddgikt, hjertesykdommer som takykardi, astma, bronkitt, nyresykdommer, forstoppelse, premenstruelt syndrom eller migrene, blant andre..

Regulerer kroppstemperatur

Å drikke fastende vann bidrar til å regulere kroppstemperaturen, forbedre transporten av næringsstoffer og oksygen til celler.

Husk!

  • Fordelene med fastende vann er ubestridelig, men det er ikke nok å ta det alene ved denne anledningen.. Det er viktig å drikke minst to liter vann om dagen., til forskjellige tider slik at disse fordelene er kontinuerlige.
  • Du bør heller ikke drikke for mye, da dette kan være negativt for nyrefunksjonen. Selv om vann er veldig bra for kroppen, kan det å drikke for mye føre til overhydrering og nyrestress..
  • Et godt alternativ for ikke å overskride ditt daglige vannforbruk er å kjenne til følgende formel: vekten din (i pund) delt på 30 = liter vann som bør tas. For eksempel: en person på 60 pund bør drikke to liter vann om dagen, omtrent.
Er det mulig å forbrenne kalorier når du drikker kaldt vann?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.