10 fantastiske fordeler med naturlig honning

  • Joseph Barber
  • 0
  • 5173
  • 485

Naturlig honning er et produkt med mange helse- og skjønnhetsfordeler.. I motsetning til den industrialiserte versjonen, er den ikke pasteurisert og har ikke blitt utsatt for prosesser der mange av dens egenskaper går tapt..

Ved pasteurisering forhindres produktet i å krystallisere og det er mulig å holde et friskt utseende lenger; dette fører imidlertid til ødeleggelse av enzymene, antioksidantene og mange andre næringsstoffer som gjør deg frisk..

Selv om det er litt dyrere og vanskelig å skaffe seg, honningen av organisk opprinnelse er en av de beste rettsmidlene som vi kan ha tilgjengelig hjemme.

Så du trenger ikke å tenke to ganger om å kjøpe denne varianten av honning, nedenfor vil vi dele 10 viktige og fantastiske fordeler du kan få fra den. Sjekk det ut!

1. Naturlig honning favoriserer søvn

Forbruk av naturlig honning før sengetid er et godt middel for å bekjempe søvnløshet og lidelser som hindrer oss i å få nok søvn.

Denne maten favoriserer avslapning på kvelden og stimulerer virkningen av tryptofan i hjernen, og gir rom for frigjøring av melatonin, et viktig hormon for daglig søvnregulering..

Se også: 10 matvarer som hjelper deg å sove bedre

2. Hjelper med å bekjempe forstoppelse

Når du når kroppen, har honning en mild avføringseffekt som kan tjene til å lindre langsom tarmovergang eller forstoppelse.

Dette skyldes det høye innholdet av fruktoligosakkarider (FOS), hvis viktigste funksjon er å gi energi, men også å regulere fordøyelsesproblemer med å eliminere avfall.

I tillegg næringsstoffene i honning er favorittmaten til bakteriene som utgjør tarmfloraen.

3. Forbedrer hjernens funksjon

Hjernehelse er en av de viktigste tingene for ethvert menneske. For å favorisere det, må vi opprettholde sunne vaner og gi hjernen den energien den trenger for å utføre hver av sine funksjoner..

På grunn av dets naturlige sukkerarter, antioksidanter og andre næringsstoffer., naturlig honning regnes som en god naturlig energigiver.

Ditt vanlige forbruk fungerer som et løft for å forbedre fysiske og mentale prestasjoner, og har en beskyttende effekt på hjernen.

4. Lindrer sår og brannskader

Få ingredienser er like bra for lindring av mindre sår og forbrenninger som bi-honning..

Det har en sterk antibiotika og helbredende handling som tjener til å desinfisere og akselerere utvinningsprosessen for disse skadene.

5. Bekjemp kviser og andre hudlidelser

Honnings antibakterielle midler og deres evne til å regulere pH i huden gjør det til en nyttig ingrediens i bekjempelse av kviser og andre hudlidelser..

Den direkte anvendelsen stopper bakterievekst, bekjemper allergier og reduserer irritasjon forårsaket av forskjellige faktorer.

6. Styrker immunforsvaret

Det regnes som et av de beste naturlige midler for å bekjempe infeksjoner og luftveisproblemer..

Dette skyldes dens antivirale effekt, som Hjelper med å bekjempe ulike typer mikroorganismer som svekker kroppens forsvar.

I sin tur stimulerer næringsstoffene deres immunrespons for å forhindre angrep fra bakterier, virus og andre skadelige midler..

7. Lindrer avskårne lepper

Plutselige værendringer eller forskjellige helseforstyrrelser kan føre til ekstrem tørrhet i leppene til sprekker..

Ved å påføre litt honning i dette området er det mulig å støtte eliminering av døde celler., leverer næringsstoffene leppene trenger for å reparere.

8. Natural Honey Moisturizes Dry Skin

For sine fuktighetsgivende og gjenopprettende egenskaper er denne ingrediensen også en av de beste behandlingene for å kurere tørrhetsforstyrrelser i huden..

Sin helbredende og antioksidantegenskaper gir det et beskyttende lag mot frie radikaler. mens de andre næringsstoffene hjelper til med å fukte huden naturlig.

9. Hostebekjempelse

Kombinasjonen av honning og sitron har en antiviral og slimløsende effekt som fremmer hostelindring. Begge er med på å eliminere virusene og bakteriene som forårsaker problemet ved å myke opp sår halsen og skape et beskyttende lag på det..

10. Er en støtte for å gå ned i vekt

Selv om du ikke skulle tro at det er et mirakelmat å gå ned i vekt, kan det moderate forbruket bli til en støtte for å miste noen kilo..

Møt: 12 drinker som vil hjelpe deg å forbrenne fett

Denne maten forårsaker positive metabolske forandringer og stimulerer serotoninfrigjøring, essensielt hormon for de som ønsker å gå ned i vekt.

Husk!

På grunn av det faktum at naturlig honning er rik på sukker, Det anbefales ikke for diabetikere eller har hatt episoder med høyt blodsukker.

Det anbefales å konsumere små doser, helst faste eller under frokosten..

4 naturlige midler med bi-honning for å avbøte rynker



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.