13 grunner til å spise mer avokado

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3625
  • 106

Avocado har gode ernæringsmessige egenskaper, men disse fordelene er ukjente for mange mennesker på grunn av det dårlige rykte for å være en fetende frukt.. Selv om denne frukten inneholder flere kalorier enn mange matvarer, hvis den konsumeres i moderate mengder, vil den ikke øke vekten. Oppdag her 13 grunner til å spise mer avokado.

Avokado er anerkjent for å hjelpe kontroll med kolesterolnivåer (HDL) og for den store mengden mat som slukker appetitten og hjelper til med å forbedre forstoppelse. Det er også avgiftende og hjelper til med å kontrollere blodsukkernivået..

En mat som ikke bør gå glipp av i kostholdet til alle som ønsker å opprettholde et sunt liv., tross alt bidrar denne frukten med omtrent 20 viktige næringsstoffer, inkludert fiber, forskjellige vitaminer, kalium, blant andre.

Oppdag: Avokado-midler perfekt for kroppspleie og helse

Hvorfor spise mer avokado?

  • Bare fordi den er rik på folsyre, et uunnværlig stoff for helsen din og også for utvikling av graviditet for både baby og mor;
  • Det er en kilde til vitamin C som fungerer som en antioksidant., veldig viktig fordi det også virker i forebygging av kreft, hjerte- og karsykdommer og andre degenerative sykdommer som Alzheimers (hukommelsestap) og naturlig aldring;
  • Denne frukten inneholder mye vitamin D, avgjørende for beinpleie;
  • Inneholder også høyt nivå av vitamin E, avgjørende for at det nevrologiske systemet skal fungere bra;
  • Hjelper med å kontrollere kolesterolet da det regulerer triglyserider. Omega 3-komponenten eliminerer kolesterol som skader helsen vår. dessuten, omega 3 fordeler øynene og hjernen;
  • Det har vitamin A, C, B-6, B-12 og K, som beskytter immunforsvaret og nervesystemet;
  • Takket være vitaminene er det en av matvarene som gir oss beskyttelse mot kreftceller;
  • En flott alliert for et godt minne på grunn av fettsyrene, som hjelper hjernen;

Les også: 5 deilige, næringsrike og enkle avokadooppskrifter

Flere fordeler med å spise mer avokado

  • Mange mennesker er ikke klar over at avokado inneholder afrodisiakum., bli en naturlig afrodisiakum mat. Komponenten som kalium og fiber virker på blodrytmen, slik at erektil funksjon fungerer effektivt;
  • Avokado-forbruk kan også være til nytte for øynene dine på grunn av dens egenskaper som gjør at den kan absorbere solens ultrafiolette stråler, forhindre skade på netthinnen og beskytte dem mot degenerative sykdommer;
  • Denne avokadosentrerte klyngen av vitaminer samarbeider som en barriere, bekjempe sykdom mens den revitaliserer og gjenoppretter hudens fleksibilitet;
  • Denne frukten gir oss også muntlige helsemessige fordeler. De forskjellige komponentene beskytter, lokaliserer og ødelegger orale kreftceller som kan forstyrre kroppens funksjon.
  • I tillegg til disse flere helsemessige fordelene, tilbyr avokado også hjelp til vekttap.. Kontrollert forbruk gjør at den kan fungere som en metabolismebooster ved å kontrollere fettnivået i blodet. Viktig: For høyt forbruk av avokado kan øke vekten; Det er et faktum at det er avgjørende å inkludere det i kostholdet, men ha en nøyaktig kontroll av den anbefalte mengden..

 Avokado bør være en del av kostholdet ditt.!

Avokado, med alle disse flere fordelene, kan tilberedes på forskjellige måter, for eksempel i smakfulle, søte og krydret oppskrifter, inkludert i sin naturlige tilstand.. En av de mest populære avokadorettene er guacamole, som kommer med mange andre matvarer..

I tillegg til alle fordelene med å spise mer avokado, kan vi også bruke den i skjønnhetsbehandlinger som ansikts- og hårmasker. Frukten fukter og vitaliserer cellene og tar vare på fleksibiliteten i huden vår. Når det påføres hodebunnen, hjelper det med å restrukturere, reparere og tilsette næringsstoffer..

Avokadokonsum anbefales sterkt i vegetariske dietter. Dette skyldes dens store næringsverdi og alle bidragene det gir oss..

Å spise mer avokado under graviditet eller amming kan lette hver prosess med næringsstoffene som trengs for riktig fosterutvikling, og mate barnet etter fødselen..

En person som spiser avokado kan forvente bedre helse og øker dessuten opptaket av næringsstoffer fem ganger mer for den gode ytelsen til menneskekroppen i sine forskjellige aktiviteter. Det er fantastisk! Så vent ikke lenger og inkluder denne fantastiske frukten i kostholdet ditt nå!

Hvordan bruke avokadofrø i cellulittbehandling



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.