13 grunner til å bruke ingefær daglig

  • Henry Lester
  • 0
  • 3892
  • 1064

Det er mange produkter som ikke anbefales til daglig bruk, fordi de kan ha en kontraproduktiv effekt. Imidlertid krever andre produkter konsistens i bruken for å gi fordelene. For eksempel, ingefær anbefales hver dag.

oppmerksomhet!

Selv om denne roten har mange fordeler, du bør være oppmerksom på kontraindikasjonene dine. Ingefær anbefales for eksempel ikke hvis:

  1. Du er i andre eller tredje trimester av svangerskapet.
  2. Lider du av hemofili eller hvis du har blødninger.
  3. Hvis du har problemer:
  4. hjerte
  5. lever
  6. Feber eller atrofiserte slimhinner.

Hvordan bruke ingefær i hverdagen

For å bruke ingefær daglig, må du huske at du kan velge forskjellige formål å bruke den. Du kan bruke denne roten i matlaging, kosmetikk eller bare til medisinske formål. Med andre ord kan du knuse den og bruke den i retter (velsmakende og søt), drikke (spesielt infusjoner), eller tilsette litt rotpulver i en bodylotion..

Det er verdt å merke seg at hvis du er allergisk, er det bedre bruk ingefær i små mengder. Hvis du for eksempel skal bruke den på huden din, kan du bruke den på et lite område og se hva reaksjonen er. Hvis du ikke har noen allergisk reaksjon, kan du fortsette å bruke den..

Hemmeligheten med å bruke ingefær daglig ligger i friskheten til roten. Uansett om den skal brukes til en infusjon eller til andre formål, er det veldig viktig at vi har en god rot.

Cellulittkamp

Gode ​​nyheter! Ingefær kan brukes til å bekjempe cellulitter.. Hvordan? Veldig enkelt. Du kan legge litt grunnrota til din eksfolierende lotion. Når du bruker den, vil du merke at ingefær har effekten av å varme huden din, redusere betennelse og forbedre sirkulasjonen..

Kremen kan tilberedes som følger. Tilsett en skje revet ingefær og et glass ingefærjuice i en kopp. Tilsett deretter kroppskremen (vi anbefaler å velge en nøytral eller lett duftkrem) og bland.

Bruk direkte på områder der det er cellulitter, og du kan redusere den litt etter litt. Husk at jo mer du bruker denne kremen, jo bedre resultater får du..

Forbedrer fordøyelsen og eliminerer kvalme

Ingefær kan også brukes til forbedre gastrointestinal helse. I denne forbindelse anbefaler vi å tygge litt ingefær eller drikke det som en infusjon for å regulere tarmoverføring, bekjempe kvalme og en urolig mage..

Spikerforsterkning og vekst

En ingefærmaske på neglene er perfekt for å styrke dem og stimulere veksten. For å gjøre dette, bør du bare blande 2 ss sheasmør, 2 ss avokadoolje, sammen med en dråpe essensiell olje patchouli, 4 ingefær ingefærolje og 3 essensiell sitronolje..

Styrker immunforsvaret ditt

Ingefær er flott for å øke kroppens forsvar og forhindre sykdom på grunn av den høye frekvensen av askorbinsyre, sink, kalsium, A-vitamin og D-vitamin. I disse tilfellene anbefales det at du tilsetter en teskje revet ingefær til svart eller grønn te, sammen med 250 ml vann.

Lindrer smerte

Ingefær kan også brukes til å lindre smerter. Dette er fordi denne roten har flere antiinflammatoriske og smertestillende egenskaper. Derfor er det ideelt for å lindre leddgikt-relaterte muskelsmerter og muskelslitasje..

Du kan velge å tilberede infusjoner og ta dem i løpet av dagen i tillegg til å inkludere ingefær i fjærkre. Både til infusjoner og grønsaker, tiltaket skal være 2 ts ingefærpulver om dagen. På den annen side anbefales preparering av en infusjon som inneholder like deler gurkemeie og ingefær..

Stimulerer hjernen

Ingefær er rik på antioksidanter.. På denne måten, inkludert roten i spiseplanene dine, kan stimulere hukommelsen, redusere risikoen for Alzheimers sykdom, Parkinson, blant andre nevrodegenerative sykdommer.

Bekjemp alderstegnene

Det høye antioksidantinnholdet bidrar til å redusere aldringstegnene., kjemper mot effekten av frie radikaler og stimulerer cellefornyelse.

Hjelper å gå ned i vekt

Ingefær bremser appetitten og fremskynder stoffskiftet. For disse tilfellene anbefales det å legge litt revet eller malt fersk ingefær til hovedmåltidene. På samme måte kan du også drikke ingefærte te mellom måltidene..

Det er et afrodisiakum

Anbefalt å tenne lidenskapene ytterligere, og det er fordi ingefær stimulerer blodsirkulasjonen, noe som favoriserer opphisselse av kjønn på menn og kvinner.

Strålende hud

Akkurat som det bekjemper aldring og forynger kroppens celler, ingefær hjelper med å holde huden tonet, Frisk og strålende. For disse tilfellene anbefales det å bruke en maske laget av malt ingefær, honning og sitron i opptil 30 minutter..

Bekjemp kviser

Ingefær er en rot som har en regenererende effekt., deretter en maske laget av eple og ingefær eddik, påført daglig, hjelper falme med kviser merker og reduserer papule.

Oppfordrer til sirkulasjon

Roten stimulerer blodsirkulasjonen og favoriserer derfor kroppen på mange måter. For huden hjelper det å opprettholde friskhet og opprettholde effektiv produksjon av nye celler..

Forskjønner håret

En ingefærbasert maske påført i hodebunnen stimulerer hårsekkene, gir næring til røttene og fungerer også som en naturlig fuktighetskrem. Når det gjelder masker For hår har du 3 alternativer å bruke daglig:

  • For å styrke håret. Bland revet ingefær og jojobaolje, påfør den i hodebunnen, masser den. La stå i 30 minutter og skyll som vanlig.
  • For vekst. Vask hårets røtter med en blanding av revet ingefær og 2 eller 3 fedd hvitløk. La blandingen stå i noen minutter og tilfør infusjonen som er oppnådd..
  • For flass. Bland 2 deler revet ingefær og 3 ss olivenolje. Når du er godt blandet, bruker du pastaen i hodebunnen, lar den stå i 15 minutter og skyll som vanlig.
5 måter å konsumere ingefær



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.