14 Foryngende matvarer

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1411
  • 141

Som dere alle vet, er det umulig å unngå passering av år, men omsorgen for kroppen er i hver enkelt; å få det til å virke sunt både ute og inne. Husk at humøret ditt reflekterer utseendet ditt, akkurat som maten vi spiser påvirker det veldig..

Det er forskjellige naturlige matvarer som kroppen trenger for å bekjempe aldringsprosessen og bremse den. foruten å ha glatt, ung og rynkefri hud.

Noen av disse matvarene er svært økonomiske og kan til og med allerede konsumere dem normalt. Men ideen er å inkludere dem i ditt daglige kosthold..

Matvarer som hjelper til med foryngelse

Olivenolje

I dag er det naturlig å bruke olivenolje på kjøkkenet, takket være den lavere markedsprisen sammenlignet med tidligere.

Oliven har mange fordeler, spesielt med tanke på hjerte- og arteriepleie, noe som hjelper til å senke blodtrykket..

også, Hjelper med å redusere risiko for brystkreft og holder huden hydratisert og sunn.

Les mer: Olivenolje, det beste fra middelhavsdietten

kirsebær

Cherry inneholder fytokjemikalier som gir antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper.. Hva er det som gjør den til en aldringshindrende frukt da den forhindrer leddgikt og leddgikt.
Cherry anbefales også for hjertesykdommer, da det tømmer fett i arteriene.. 

Grønne bladgrønner for å forynge

Selleri, grønnkål, brokkoli, salat og persille er noen av grønnsakene med den høyeste kilden til antioksidanter, som har ansvaret for å motvirke effekten av frie radikaler; viktigste årsaker til celle aldring.

I tillegg er disse grønnsakene ideelle for å lindre urinveisinfeksjoner, fordøyelsesproblemer, anemi og tannpine..

avokado

Avokado er rik på enumettet fett, som spesialiserer seg i å bekjempe dårlig kolesterol..

Nå som vi snakker om huden, takket være den utmerkede vitamin E-kilden, hjelper avokado med å holde huden glatt. Det er veldig vanlig å bruke denne maten i masker, spesielt for hår og ansikt.

Les også: 9 grunner til å spise avokado

Hvitløken

Hvitløk anbefales for å bekjempe hjertesykdom og for å forhindre kreft. Det balanserer også kolesterolnivået og forbedrer blodsirkulasjonen..

havregrøt

Havremel er en viktig mat å miste vekt og fett takket være det løselige fiberinnholdet, noe som reduserer appetitten.. Havregryn er også en kilde til fytinsyre som kan redusere kreftrisikoen..

jordbær

Frukt som jordbær, bjørnebær og bringebær har et høyt antioksidantinnhold, da de også fungerer som smertestillende og betennelsesdempende midler. Disse fruktene opprettholder også kardiovaskulær helse..

linser

Disse kornene hjelper til med å holde beinene sterke, er kilder til jern som holder musklene i form. Linser hjelper også med tarmgjennomgang og anbefales for slankere da det gir en metthetsfølelse..

ingefær

Denne roten er perfekt for å kontrollere fordøyelsen og forårsaker forbedringer i blodsirkulasjonen, lindrer revmatiske smerter og er utmerket til å bekjempe sykdommer som bronkitt, lungebetennelse og influensa..

laks

Laks er rik på omega 3 som bringer verdifulle næringsstoffer til kroppen.. DDen har også antioksidanter som regenererer og fukter huden..

Grønn te

Grønn te er spesielt gunstig for hjertet. Som de fleste tidligere produkter inneholder denne drikken antioksidanter., ideell for å bekjempe aldring og beskytte huden.

Tilsvarende brukes grønn te for å gå ned i vekt da det øker basismetabolismen og favoriserer nervesystemet ved å forhindre sykdommer som Alzheimers. Grønn te kan påføres huden for å behandle forbrenninger..

tomater

Tomatforbruk beskytter kroppen mot UV-lys som forhindrer solbrenthet, Det er også viktig på tidspunktet for hudpleie, takket være lykopen som er til stede i sammensetningen; noe som også forhindrer utseendet på rynker.

linfrø

Linfrø er rik på fiber og antioksidanter, i tillegg til å være en kilde til Omega 3, som hjelper til med å senke kolesterolet og øke energien..

På den annen side anbefales linfrø for å bekjempe forstoppelse og overvekt.. 

honning

Honning, i tillegg til å ha antioksidantegenskaper, fukter og mykgjør huden, er ideell for å behandle brannskader og riper, og hjelper til med å helbrede og forhindre hudsårinfeksjoner..

Husk

Det er viktig å inkludere disse matvarene i daglige måltider og forsterke soveprosessen til de nødvendige tidspunkter, samt å unngå inntak av tobakk og alkoholholdige drikker. Drikk også vann konstant, og ikke eksponer deg for UV-stråler.

7 anbefalinger for håndpleie og forhindring av aldring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.