3 infusjoner for å lindre influensasymptomer

  • Robert Patterson
  • 0
  • 1543
  • 128

Det er mange som ønsker å supplere medisinsk behandling for å lindre influensasymptomer med naturlige alternativer.. Ved forkjølelse eller influensa er behandlingen symptomatisk, og legen vil velge det mest passende alternativet, og søker å lindre slim og ubehag.

På denne måten kan vi bruke infusjoner som hjelper oss med å lindre symptomer sammen med vanlig behandling. Vi forteller deg det!

Hva er influensa?

Influensa er en sykdom forårsaket av en gruppe av virus kjent som influensa eller influensavirus. Det er tre typer influensavirus: A, B og C. De fleste influensaepidemier skyldes influensa A, mens type B forårsaker mindre omfattende epidemier og en mildere sykdom. Type C er sjeldnere og forbigående..

Influensaviruset overføres fra person til person, vanligvis gjennom åndedretts sekresjoner ved hoste og nys. Det er det derfor, en akutt smittsom sykdom som påvirker luftveiene, Det gir også en rekke karakteristiske generelle symptomer, for eksempel:

  • hodepine
  • feber
  • Luftveissymptomer som hoste, sår hals og nesetetthet.
  • Fordøyelsessymptomer
  • Utbredt malaise.

Selv om det vanligvis er en selvbegrensende og mild sykdom, kan den bli mer alvorlig. Hos eldre pasienter eller de med kroniske sykdommer, luftveier eller andre sykdommer, denne sykdommen kan bli farlig. Siden opprinnelsen er viral, er bruk av antibiotika helt kontraindisert, noe som øker risikoen for komplikasjoner som resistens..

Hvordan kan vi forhindre influensa?

Det er flere tips vi kan tilby for å forhindre denne sykdommen så vanlig på vinterdager. Så å konsumere vitamin C med jevne mellomrom er bra for å styrke immunforsvaret. På denne måten, kroppen vår er forberedt på å møte forskjellige smittsomme mikroorganismer.

dessuten, det er en vaksine mot influensavirus. Denne vaksinen har det spesifikke ved å bli syntetisert årlig med inaktiverte virus, avhengig av hvilken type virus eller type som er ansvarlig for sist vinter? S epidemi. Det anbefales for personer med høy risiko, for eksempel personer over 65 år, luftveissykdommer eller helsepersonell..

Med denne vaksinen oppnås mellom 50 og 80% av infeksjonen mot viruset.. Vaksinasjonsprotokoller starter vanligvis mellom september og november, avhengig av utseendet til de første tilfellene og utviklingen av viruset.

Noen ganger foreslås det også å forhindre influensa ved å administrere et antiviralt medikament. Denne typen medisin fungerer best hvis det begynner å bli administrert umiddelbart etter at personen blir syk, dvs. to dager etter sykdomsdebut.

Les videre: 7 naturlige måter å bygge forsvar på for å unngå luftveissykdommer og influensa

Hvordan kan vi lindre influensasymptomer?

I tillegg til den konvensjonelle behandlingen, nedenfor forklarer vi 3 infusjoner som kan hjelpe med å lindre noen influensasymptomer, å se komme bedre sammen med henne de dagene hun er mest akutt.

1. Elderberry-infusjon

På grunn av C-vitamininnholdet, er denne infusjonen en god alliert for å lindre influensasymptomer, som sett ovenfor. På den annen side vitamin C styrker immunforsvaret og har antioksidantegenskaper.

I tillegg har elderberry sambunigrine, en aktiv ingrediens som har stor betennelsesdempende kraft, slik er det nyttig for behandling av vanlige influensasymptomer og forkjølelse. I tillegg inneholder det også et annet virkestoff kjent som sambucin. Denne aktive ingrediensen favoriserer eliminering av væsker..

Men, bør unngås under graviditet og amming. Blomstene og fruktene til de eldste er ikke giftige, men de andre delene av planten er, som stilk, bark, røtter, blader og umodne frukter..

Du kan også være interessert i å lese: 5 medisinske oljer du kan bruke mot nesetetthet

2. Te med sitron

Som for eldebær inneholder sitron mye C-vitamin, veldig nyttig både i forebygging og behandling av influensaprosesser. I tillegg til å øke forsvaret, har det antiseptiske egenskaper. Dens vanndrivende effekt bidrar til å eliminere giftstoffer under influensaprosessen..

For å forberede det trenger du:

    • En kopp kokende vann
    • 1 sitrontepose
    • 1 presset sitron
    • Honning etter smak for å søte.

3. Ingefærrotinfusjon

Denne roten er kjent for sine gunstige helseegenskaper. Det har antivirale, slimløsende og antiinflammatoriske egenskaper. derfor, bidrar til å eliminere typisk influensa og sår halsopphopning.

Det er imidlertid viktig å konsultere legen din eller farmasøyten før du tar denne infusjonen, da dette kan forstyrre effekten av farmakologisk behandling..

Avslutningsvis er det under en forkjølelse eller influensa viktig å opprettholde en sunn livsstil ved å spise et lett og balansert kosthold som gir vitaminer og mineraler for å styrke forsvaret vårt. Hvile vil også være viktig for at kroppen vår skal takle denne infeksjonen..

Hvis du har spørsmål, kan du spørre legen din eller farmasøyten, så vil de gi deg mulige løsninger for din situasjon..

Hvordan ta propolis når du opplever de første symptomene på influensa og forkjølelse



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.