4 viktige øvelser for eldre

  • Robert Patterson
  • 0
  • 3104
  • 64

Å nå alderdom betyr ikke at vi skal klare oss uten trening, selv om du har visse problemer. Det er noen viktige laveffektive og veldig sunne øvelser som du trenger å vite om..

Trening vil gjøre det mulig for eldre å eldes mye sunnere. Å gjøre det daglig, inkludert det i rutinen din, vil være veldig gunstig. I dag vil vi oppdage noen interessante øvelser. Sjekk det ut!

Viktige øvelser for eldre

Det er en rekke viktige øvelser for spesifikke eldre som begrenser risikoen for skader. Som vi nevnte, I denne alderen kan det dukke opp en rekke problemer som øker risikoen for skader..

1. Aerobic øvelser

Aerobe øvelser har lav innvirkning., og noen er fremdeles spesielt beregnet på eldre.

Dette er fordi noen kan ha en høyere intensitet som forhindrer at mennesker i disse aldrene kan følge.

Når vi tenker på aerob trening, er det bare gymnastikk som kan komme til hjernen. Imidlertid er det mange andre øvelser av denne typen som er veldig morsomme, og som sikkert vil oppmuntre deg til å trene på dem. Se noen av dem:

  • Sykling (statisk eller ikke)
  • Gå eller trav (på treningsstudiomaskin eller utendørs)
  • Aerobic (for eldre)
  • Vann aerobic

Mange av disse øvelsene kan utføres i grupper., noe vil gjøre dem morsommere og gunstigere.

Eldre blir ofte liggende alene, enten fordi barna deres har forlatt hjemmet, eller fordi de ikke har en partner eller familie rundt. Det er derfor, det å få venner og trene med dem er et ekstra for din lykke.

2. Yoga eller Tai Chi

Yoga eller Tai Chi er viktige øvelser for eldre som ikke involverer mye krefter. I det følgende skal vi forklare fordelen med hver av disse sportene..

Yoga er en kombinasjon av øvelser med meditasjon som hjelper eldre med å øke fleksibiliteten. Det vil også bidra til å styrke og tone kroppen, noe som utvilsomt er gunstig og vil forhindre utseendet på større skader hvis de faller eller har noen uhell..

Tai chi er derimot en kampsport som også inkluderer meditasjon.. Denne typen trening er veldig viktig fordi den øker styrke hos eldre, fleksibilitet og også er en utmerket øvelse for balanse..

Meditasjonen som inngår i begge øvelsene hjelper deg å fokusere på nåtiden, være mer bevisst og lykkelig. Ingen tvil om at de er utmerkede øvelser for eldre menneskers mentale velvære..

3. Svømming

Vi har allerede snakket om vannaerobic, men det er en enda bedre kjent lavvirkningsaktivitet som svømmer. En passende aktivitet for eldre som er veldig komplett og veldig gunstig.

Svømming er en type sport som setter i gang hver muskel i kroppen. Når du jobber synkroniseringen og tonen og styrker kroppen. I tillegg er risikoen for skade veldig lav, så denne aktiviteten anbefales på det sterkeste for alle med et problem eller risiko for skade..

Svømming slapper av og er ideell for eldre som opplever et øyeblikk av depresjon. Kontakt med vann kombinert med denne øvelsen vil fremme større fysisk og mental velvære..

4. Dansen

Dansing er en veldig viktig aktivitet for eldre. Selv om mange ikke anser det som en sport, kan zumba, tradisjonell dans eller andre stilklasser falle i denne kategorien..

Takket være dansen, gamle mennesker jobber med kroppen sin, tone den opp og får balanse. Det er en veldig morsom øvelse som også kan settes ut i livet på en gruppe måte..

Dette er bare noen viktige og uunnværlige øvelser for eldre. For å vokse sunt, ikke bare fysisk, men mentalt, trening skal alltid være en del av rutinen vår. 

5 vaner slik at det å trene etter 50 er ikke noe problem



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.