5 tips for å eliminere smertefritt inngrodd hår

  • Joseph Barber
  • 0
  • 2303
  • 320

Det er noen effektive metoder for å eliminere smertefritt inngrodde hår. Selv om dette problemet kan være ganske tilbakevendende, spesielt etter barbering, det er enkle løsninger som hjelper til med å øke utvinningen slik at de ikke påvirker hudens helse.

Dets utseende oppstår fordi hår vokser under dermis når det er en hindring av hårsekkene. Ettersom døde celler og fettrester samler seg på overflaten, kan de ikke gå ut.

De fleste mennesker lider av dette problemet minst en gang i livet.. Imidlertid er de hyppigere hos de som ikke passer ordentlig før og etter hårfjerning, eller hvis håret er krøllete og ustyrlig. Hva er måtene å eliminere smertefritt inngrodde hår på??

Selv om de anses som ufarlige, og mange forsvinner på egen hånd, det er best å bruke noen løsninger for å redusere betennelsen og rødheten de forårsaker. Her er noen av årsakene og 5 praktiske tips for å håndtere dem..

Du kan også gjerne lese: 4 tips for god hårfjerning

Hvorfor vises inngrodde hår?

Inngrodde hår vises når de vokser i feil retning. På grunn av hindringen som oppstår i noen follikler i huden, vokser håret under dermisvevet uten å finne en vei ut.

Relaterte faktorer

Det er flere mulige triggere for inngrodde hår. De påvirker imidlertid ikke alltid alle mennesker. tilsynelatende, det er noen hudtyper og de som er mest utsatt for dette problemet. Noen årsaker kan være:

  • Hyppig bruk av høvel og høvel.
  • Tørr hårfjerning.
  • Spenn huden mens du barberer deg.
  • Barber med pinsett.
  • Ikke fukter huden etter slutten av depilering.

Hva er symptomene på inngrodde hår?

Inngrodde hår kan vises i nesten alle områder med kontinuerlig hårfjerning: lysken, bena, armhulene eller skjegget. Dets viktigste symptom er en liten støt eller kvise. Den inneholder vanligvis døde celler og fett inni. Andre ubehag relatert til dette problemet kan omfatte:

  • Rødhet og kløende hud.
  • Blisterlignende lesjoner med pus.
  • Smerter og ømhet i den berørte regionen.
  • Utseende av mørke flekker på huden.

Topp 5 tips for å eliminere smertefritt inngrodd hår

Det første tiltaket for å eliminere inngrodd hår er å identifisere om den gjeldende metoden for hårfjerning har å gjøre med utseendet. For å forhindre at problemet blir verre, er det best å suspendere det i noen dager..

Hvis hårfjerning virkelig påvirker denne tilstanden, bedre å prøve alternative metoder. For å gjøre det enkelt å eliminere uten smerter, kan noen få enkle tips brukes..

1. Bruk et antiseptisk middel

Det første tiltaket for å behandle inngrodde hår er å påføre en antiseptisk lotion slik at infeksjoner ikke oppstår. Faktisk, bruk av det anbefales snart etter voksing, fordi den hjelper til med å beskytte huden før den får effekten av barbering.

Les også: De 8 beste naturlige antiseptika for huden din

2. Påfør en peeling

Hyppig bruk av eksfolierende produkter er en av de beste metodene for smertefritt å fjerne inngrodd hår. Dette produktet fjerner urenheter som tetter hårsekkene, slik at pelsen kan komme seg ut uten problemer.

3. Bruk varme komprimeringer

Direkte påføring av en varm kompress til det berørte området kan bidra til å myke vev for å redusere betennelse og rødhet forårsaket av inngrodd hår. Varme gjør at porene utvides for å trekke ut rusk som genererer blokkering.

4. Påfør heksehasselvann

Heksehasselvann er et av de beste hudpleieproduktene når det er følsomt. Siden det er antiseptisk og beroligende, er det ideelt for å rengjøre området påvirket av inngrodde hår.. Bruken fukter stoffet og letter håret.

5. Unngå stramme klær

Mange tror at klær ikke har noe med dette problemet å gjøre. Bruk imidlertid veldig stramme klær, spesielt etter voksing, kan påvirke hårvekstvansker.

Dette er fordi huden reduserer evnen til å "puste" normalt, noe som forstyrrer tilstanden til hårsekkene. Når en hindring oppstår på grunn av mangel på oksygenering, har håret en tendens til å vokse galt.

Er du redd for smerte når du prøver å eliminere inngrodd hår? Ikke nøl med å bruke alle disse tipsene. Unngå å bruke pinsett eller verktøy som kan skade huden din.. Hvis du ikke klarer å fjerne det etter å ha brukt det som er anbefalt, bør du kontakte hudlegen..

Lær hvordan du tilbereder en naturlig hårfjerningskrem og unngå inngrodde hår



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.