5 tips for å rengjøre huden riktig

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2863
  • 741

For å rense huden din ordentlig, er det ikke nødvendig å kjøpe de dyreste produktene på markedet. Selv om vi ikke kan benekte at de vanligvis er ganske nyttige, er det andre grunnleggende bryr seg som vi kan utføre uten unnskyldning.

Heldigvis finnes det veldig rimelige metoder som hjelper oss med å rense huden uten å måtte gå til en spa eller skjønnhetssenter. I denne artikkelen, vi ønsker å dele 5 anbefalinger, slik at du kan bruke dem på din daglige rutine. 

Hvorfor det er viktig å rense huden?

I tillegg til estetiske problemer, er rensing av huden avgjørende for å fremme trivsel. Selv om det ikke alltid merkes, er det på overflaten akkumulert rusk som kan forårsake. Opphopning av fett og skitt utløser faktisk problemer som kviser..

På den annen side, dette avfallet skaper et miljø som bidrar til spredning av bakterier, som kan føre til mer forsiktige infeksjoner. Vil du ha flere grunner til å rense huden din hver dag? I tillegg til det ovennevnte, er andre hudrensende fordeler:

  • Forhindrer for tidlig aldringstegn.
  • Reduksjon av overflødig oljeproduksjon.
  • Eliminering av døde celler og urenheter.
  • Vevsregenerering og økt oksygenering.
  • Større fuktighet.
  • Jevnere, yngre utseende.

Tips for å rengjøre huden ordentlig

Det er veldig viktig å huske på at å rense huden ordentlig, du trenger ikke vanlige såper eller spesifikke produkter. Selv om disse alternativene er distribuert som et effektivt alternativ for å fjerne avfall og urenheter, er de ikke alltid gode..

inkludert, mange har kjemiske komponenter som endrer pH i huden og eliminere naturlige oljer som bevarer elastisk og hydrert vev. Så når det gjelder å sørge for renslighet, er det bare å ta grunnleggende pleie, gjerne bruke naturlige produkter..

1. Bruk en mild såpe

I mange år er det dokumentert noe forskning som viser det Bruk av vanlige såper kan påvirke hudens helse. På grunn av komponentene deres kan de ødelegge pH i huden, eliminere naturlige oljer og sunne bakterier..

For å løse dette, Det er bedre å bruke nøytrale såper om mulig basert på naturlige ingredienser.. Formlene er mye mykere enn duftende såper, og respekterer dessuten den svakt sure pH i huden. Ikke glem å fjerne dem med kaldt vann.

Sjekk det ut: 4 tips for å opprettholde en ren og myk hud

2. Bruk et eksfolierende produkt

Anvendelsen av eksfoliatorer har fått stor betydning de siste årene. Faktisk, for mange kvinner har de blitt essensielle i sine skjønnhetsrutiner. Av hvilken grunn? De er det beste supplementet til å rense huden ordentlig, og etterlate den fri for urenheter..

Takket være deres kornete teksturerte ingredienser, hjelper de til med å frigjøre alt ikke-såpeavfall. I tillegg har de en snerpende effekt som minimerer overdreven ansamling av talg. Så de er perfekte for å bekjempe kviser og hudormeproblemer.

Så du har ikke en kommersiell skrubbe for hånden? Lær deretter hvordan du tilbereder en med naturlige ingredienser. Bare kombiner en granulert ingrediens, for eksempel brunt eller krystallsukker, med en fuktighetskrem, for eksempel kokosnøttolje eller honning. Etter å ha fått en tykk pasta, bruk den med milde sirkulære bevegelser, og la den virke i 3 eller 5 minutter.

3. Bruk oljebaserte rengjøringsmidler

Oljebaserte rensende oljer gir noen fordeler til hudrensing. På grunn av deres sammensetning, de felle skitt og skille døde celler som er fanget på overflaten. I tillegg endrer de ikke hudens naturlige oljesperre og dens pH..

Faktisk har kommersielle sminkefjerner vanligvis noen oljer i sminken fordi er egnet for å fjerne kosmetiske partikler som forblir festet til områder som øyne, kinnben og øyenvipper. Hva er de beste naturlige oljene?

Hvis du foretrekker å bruke oljer i naturlige hudrensemidler, velger du olivenolje, søt mandel eller kokosnøtt. Du kan også like drueolje, avokado eller arganolje. 

4. Bruk micellar vann for å rense huden ordentlig.

Micellar vann er et produkt designet for alle hudtyper. De siste årene har det fått mye popularitet fordi har molekyler som tiltrekker smuss og fett fra ansiktet, bærer dem med vann for senere hudfjerning.

Interessant kan det være et alternativ til konvensjonelle tonika. Regelmessig bruk hjelper til med å tette porene, kompletterer rensing og toner vev. Kan hun tørke huden? Svaret er nei. Den er fri for alkohol, parabener og andre stoffer som kan forårsake hudaggresjon..

Husk å lese: Hvordan fjerne hudens porer med 3 rettsmidler

5. Lag vanlige ansiktsmasker

Påføring av ansiktsmasker er fortsatt gyldig som et godt alternativ til å rense huden ordentlig. Enten kommersiell eller av naturlig opprinnelse, bruken gjør det lettere å fjerne smuss og talgpartikler fanget i porene. Det beste av alt er at de fukter vev og hjelper til med å rette opp ufullkommenheter..

Kort sagt ...

Avslutningsvis kan du gjøre dyp hudrensing med grunnleggende produkter som du vanligvis får enkelt. Det viktigste er å utføre denne rengjøringen regelmessig, da dette forhindrer ansamling av fett, sminke eller smuss..

4 tips for å holde huden ren og myk



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.