5 aromatiske oljer for å slappe av etter jobb

  • Richard Robertson
  • 0
  • 5300
  • 726

Dagens lange arbeidsdager gir høye nivåer av stress og angst hos mange mennesker. Et hektisk arbeidstempo og mye ansvar, før eller siden, har negative effekter. For å unngå dette foreslår vi 5 utmerkede aromatiske eteriske oljer som vil hjelpe deg å slappe av etter jobb..

Sett klokken bort og ta deg tid bare for deg selv når du kommer hjem. Koble fra arbeidshensyn, ventende oppgaver eller fortid. Lær å være alene og ikke gjøre noen aktiviteter i noen minutter om dagen. Verden er på vei, og du kan tillate deg selv dette øyeblikk av avslapning hver dag..

Hvorfor det er viktig å bruke aromatiske oljer for å slappe av etter jobb?

Ettersom vi bruker så mange timer på jobb, er det viktig å vite hvordan man kobler fra når vi kommer hjem. Vi har et sosialt og familieliv som også krever at vi bruker en del av vår tid..

Hvis vi er avslappede og med en positiv holdning, vil familieforholdene bli bedre og vi lærer å glede oss over dem..

Å være i godt humør hjelper oss å være mer kommunikative og nærme. Trygghet etter jobb hjelper oss med å redusere stress og angst. Det er derfor nødvendig at vi så langt det er mulig har tilstrekkelig plass som inspirerer til ro og ro..

Slik bremser du

Arbeidsavhengighet er et problem som vi noen ganger ikke kan se. Vi har en tendens til å rettferdiggjøre eller minimere den uendelige overtiden vi jobber. Av denne grunn anbefaler vi at du begynner med små ting:

  • Legg på telefonen: Bare det å slå av telefonen, byr på deg. Du vil ha mindre avhengighet og bekymring.
  • Do Meditation: Meditation tilbyr en introspeksjon. En pusteøvelse der sinnet hviler og roer seg.
  • Strekking: Mental spenning overføres også til musklene. Ved å tøye kan vi slappe av kroppen og sove bedre.
  • Middag skal også slappe av: velg mat som er lett fordøyelig. Forsøk å ikke spise sent og nyt stillheten eller den stille samtalen.

Lær hvordan du smaker hjemmet ditt sunt 

Velg oljen din for å slappe av etter jobb

lavendel

Lavendel er den mest populære aromatiske oljen som kan slappe av etter jobb eller når du føler deg stresset eller bekymret. I tillegg forholder vi denne lukten til en hyggelig følelse av natur, renslighet og velvære..

Denne oljen kan kombineres veldig godt med andre smaker..

jasmin

Det blomsterlige preget av jasmin er veldig spesielt, og ikke alle liker det. Det er mer populært blant kvinner.

Imidlertid viser dets terapeutiske egenskaper at det ikke bare er effektivt for å slappe av nervesystemet, men er også en god metode for å øke libido. Spesielt når stress tvinger oss til å ty til afrodisiaka.

sandeltre

Sandeltre er også en veldig spesiell olje som regelmessig brukes til å gjenskape rom med ro og åndelighet..

Selv om du ikke vil praktisere yoga, hvis du liker denne lukten, det vil være mulig å slappe av og lette mental ro.

kamille

Kamille essensiell olje slapper av og trøster fysisk og mentalt.

Det er en veldig gammel medisin og den milde aromaen kombineres veldig godt med andre oljer..

orange

Oransje eterisk olje har ikke bare en avslappende effekt på et psykologisk nivå. Det er også effektivt for beroligelse i tilfeller av fysisk smerte..

I tillegg forbedrer den deilige sitrusaromaen vår stemning og Det er et utmerket middel for å forhindre mild depresjon..

Kjenn de beste essensielle oljene å roe ned 

Hvordan skal vi bruke aromatiske oljer?

Disse oljene med avslappende egenskaper kan brukes på forskjellige måter:

  • Gjennom en aromatisk diffusor: det er forskjellige former og stiler. Noen jobber med luft, noen med varmt vann og noen med kald damp. Det finnes modeller som også kombinerer forskjellige fargede lys for å være til nytte for deg med kromoterapi..
  • Du kan våte litt vev, som et lommetørkle, og legg den ved siden av puten. Du kan også bruke små frøposer. Du kan også legge til oljen i vaskemaskinens mykner..
  • Med en god massasje: disse rene oljene er veldig kraftige. Hvis du blander dem med litt baseolje (mandel, oliven, kokosnøtt, sesam), kan du gjøre en selvmassasje eller, enda bedre, la noen gjøre det for deg..

Føttene og hodet er veldig følsomme områder som har vekten på rutinen hver dag. Å massere dem vil være en veldig hyggelig måte å slappe av etter jobb..

Essensielle oljer for å roe ned



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.