5 masker for å forynge og tone huden

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1958
  • 397

Som ikke vil vise strålende og ung hud, uansett hvor gammel du er? Tenker på det, i dag skal vi snakke om 5 masker for å forynge og tone huden.

Dessverre med årene, soleksponering, bruk av kosmetikk, dårlig kosthold, hormonelle forandringer og mange andre faktorer gjør at huden vår mister sin elastisitet, fasthet og begynner å vise rynker for tidlig..

Det er for tiden mange hudskjønnhetsprodukter som har funksjonen til å regenerere celler og forhindre at huden mister sitt ungdommelige utseende. Mange av produktene som finnes på markedet er effektive, men veldig kostbare og utenfor vår rekkevidde..

Men heldigvis, Et av de beste alternativene for å ta vare på huden er de naturlige produktene, som for deres egenskaper spiller funksjonen til rensing, peeling og toning av huden., gjør henne mer strålende og yngre.

Les også: Skrubba kokosnøtt- og mandelmel: en kviseløsning

Vil du vite de beste maskene for å forynge huden? Sjekk det ut i denne artikkelen!

1. Honning, yoghurt og sitronmaske for å forynge og tone huden

Denne kraftige foryngelsesmasken er ideell for alle hudtyper, og ingrediensene gir en veldig kraftig blanding for spesiell hudpleie..

Honning fukter huden og gir den glans, mens yoghurt på grunn av melkesyren er med på å eliminere døde celler., kjemper mot aldringstegnene.

Sitron er et kraftig rengjøringsmiddel som reduserer pletter og arr for å gjenvinne jevn hudfarge.

Vi anbefaler å lese: Forkled arrene: tips og virkemidler for å oppnå det

ingredienser

  • 3 ss honning
  • ½ kopp vanlig yoghurt
  • 5 dråper sitron

Forberedelse og påføring

Bland alle ingrediensene godt i en beholder og påfør deretter blandingen på huden. La henne handle i tjue minutter. Det anbefales å gjenta prosessen to ganger i uken. Dette vil gi deg gunstigere resultater..

Foretrekker å ha denne behandlingen om natten for å unngå soleksponering.

notat

  • Hvis du også vil bruke disse ingrediensene til å eksfoliere huden din, kan du bare legge til to skjeer havregryn til blandingen din og påføre huden din med sirkulære massasjer..

2. Ansiktsfarget maske for å forynge og tone huden

Hvis du føler at huden din trenger å gjenvinne elastisitet og fasthet, denne masken vil være ideell for å hjelpe deg ved å toning den opp og gjenopprette ditt ungdommelige utseende.

ingredienser

  • 2 havregryn skjeer
  • 1 honningskje

Forberedelse og påføring

Bland ingrediensene godt og påfør blandingen på huden, og utfør forsiktige og sirkulære massasjer. La blandingen virke på huden i femten minutter, og fjern den deretter med rikelig med kaldt vann..

3. Hjemmelaget maske for å forynge og tone nakkehuden

Halsen er et av områdene som mest sannsynlig mister elastisitet og fasthet.. Denne masken er spesielt beregnet for hudpleie i dette området, siden kombinasjonen av disse ingrediensene toner den, holder den hydrert og regenererer den..

ingredienser

  • 2 ts ren honning
  • 2 eggeplommer
  • 2 ts olivenolje

Forberedelse og påføring

Bland alle ingrediensene grundig i en beholder og påfør blandingen på nakkehuden, men sørg for å rengjøre den godt før påføring..

Gi sirkulære milde massasjer og la produktet virke i femten minutter, og fjern deretter med kaldt vann..

4. Avokado-maske for å forynge og tone huden

Avocado er kjent for sine mange nærende og fuktighetsgivende egenskaper.. Denne masken vil bidra til å tone huden, hydrere den og gjøre den mer strålende og sunn..

ingredienser

  • ½ kopp bi honning
  • 1 veldig moden avokado

Forberedelse og påføring

Fjern avokadomassen og mos den med en gaffel. Når den er godt elt, bland med honning. Etter å ha fått en pasta med denne blandingen, påfør huden i ansiktet og nakken, gjenta prosedyren to ganger i uken..

5. Eggmaske for å tone huden

Egget har vitaminer som hjelper til med å gjøre huden glattere og strålende.. Hvis du vil holde rynker unna, vil denne masken være perfekt. Vil bidra til å tone huden naturlig, redusere rynker og bevare yngre hud.

ingredienser

  • 1 eggehvite
  • 1 ts honning

Forberedelse og påføring

Pisk eggehviten veldig godt til du kommer til snøpunktet. Når du er klar, tilsett en teskje varm honning og bland alt godt.

Fukt ansiktet med varmt vann, og bruk deretter masken, slik at den fungerer i femten minutter. Fjern med kaldt vann og gjenta prosedyren minst to ganger i uken..

Oppdag de utrolige fordelene med gulrothud



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.