5 retningslinjer du må følge for å lindre fordøyelsesbesvær

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1462
  • 60

Fordøyelsesbesvær produseres vanligvis ved overspising. Dette skjer vanligvis på fester, jul eller på datoer når alt på bordet er veldig appetittvekkende og vi vil spise. Men hva kan vi gjøre for å lindre fordøyelsesbesvær??

En god måte å unngå fordøyelsesbesvær er å forhindre det ved å unngå overspising. Imidlertid, hvis det ikke er snu, vil vi i dag presentere opptil 5 retningslinjer som kan falle veldig bra for å lindre fordøyelsesbesvær..

Lindre fordøyelsesbesvær med enkle retningslinjer

La oss dele med deg 5 råd for å lindre fordøyelsesbesvær. Sørg for å prøve dem alle for å se hvilken som fungerer best for deg. Hvis du tror at en fungerer bedre enn en annen, gi oss beskjed!

1. Forbered en infusjon

Når vi føler oss syke i magen, tunge og sure på grunn av fordøyelsesbesvær, tyr vi ofte til infusjoner for å lindre dette ubehaget. Det er imidlertid viktig å huske på at infusjoner er best for dette:

  • Myntte: takket være dens egenskaper hjelper det å lindre magesmerter og kramper.
  • Ingefærte: reduserer kvalme og oppkast.
  • Kamilleinfusjon: Reduserer magekramper eller kramper.

Sjekk også ut disse 5 urteinfusjonene for å avgifte fordøyelsessystemet

2. Drikk vann

Å drikke vann kan være en rask hjelp for å lindre noen av de tidlige symptomene på dårlig fordøyelse. Men selv om det gir litt lettelse, kan det hende at det ikke tjener oss til å bli kvitt de plagsomme symptomene. Hva kan vi gjøre da?

  • Løs opp en teskje natron i vann.
  • Velg fosfatsalter, som du finner i brusetabletter..

3. Tygg frø

I supermarkeder kan vi finne et bredt utvalg av frø. Hvis det vi ønsker er å lindre fordøyelsesbesvær, bør vi se etter noen konkrete: de vil være frøene til anis, fennikel og persille..

Du har kanskje litt motstand til å begynne med, men å tygge disse frøene vil forbedre fordøyelsen din umiddelbart. Når tiden går vil du legge merke til at du føler deg mye bedre, mer spent og mye mindre bryderi.

Disse frøene hjelper deg også med å takle følelsen av kvalme eller mulig oppkast som kan komme av fordøyelsesbesvær. Smak på dem!

4. Spis litt frukt

Hvorfor spiser noen mennesker dessertfrukt? Årsaken er at frukt er en lett mat og kan bidra til å forbedre fordøyelsesbesvær. Det er også en stor hjelp hvis vi spiser mye og føler oss mette.

Men mens all frukt er god, er det noen som kan lindre fordøyelsesbesvær. Forbruk dem når vi begynner å merke de første symptomene, vil redusere dem nesten på samme øyeblikk:

  • Oransje: Forbedrer fordøyelsen og styrker immunforsvaret..
  • Apple: High in Fiber, Cleans Digestive System.
  • Grapefrukt: Lindrer irritasjonen produsert av fordøyelsesbesvær..

Sjekk ut de 8 beste fruktene for kroppen din

5. Gå en tur

Den siste av nøklene til å lindre fordøyelsesbesvær er å gå en tur. Trening er alltid bra for starte stoffskiftet og lindre en tung mage når du forbruker mye.

I tillegg forhindrer det å gå en tur deg fra å være stille og til og med fristet til å legge seg. Dette kan gjøre at du føler deg mye verre, og kvalmen og ubehagene kan øke. Derfor, i tillegg til de tidligere rådene, bør vi også gjøre litt moderat trening..

Forebygging er viktig

Hvis vi har mange fordøyelsesproblemer, ville det være viktig for oss å finne ut hvor problemet er å forhindre det.. Vi fortsetter å spise selv om vi ikke lenger er sultne? Det er mat som fyller oss mer om natten, men vi fortsetter å spise dem?

Å spise lette måltider under middagen, unngå å fortsette å spise hvis vi ikke lenger er sultne, og å oppdage de matvarene vi fordøyer hardest vil hjelpe oss med å forhindre fordøyelsesbesvær. På den måten slipper vi å gå gjennom den dårlige tiden når fordøyelsesbesvær kommer.

også vi bør være våken hvis noe mat skader oss. Intolerante mennesker tror noen ganger at de lider av fordøyelsesbesvær når realiteten er at det ville vært bedre hvis de ikke spiste denne maten..

Å konsultere alt dette med legen din kan hjelpe deg med å utelukke flere muligheter som kan forårsake fordøyelsesbesværet. Lider du mye av fordøyelsesbesvær? Kan du identifisere hvor problemet er?

Råd for god fordøyelse og tarmoverføring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.