5 grunner til å ha en flaske med lykke

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1262
  • 39

ofte, vi sier ofte at lykke er like skjør som glass.

Imidlertid lyser og skinner glasset som blir tatt vare på hver dag, og hvis vi dekker det med lakk av hengivenhet og dedikasjon, kan det være like sterkt som stål..

nå, For å imøtekomme så verdifullt materiale som er selve trivselen og kjære, trenger vi handlinger fulle av vilje, oppmerksomhet og at å vite hvordan du gjør det ikke følger spontane handlinger, men har alt godt forutsett.

En måte å oppnå dette på er gjennom forslaget som vi nå vil presentere.

Det er "lykkenes krukke": en motiverende teknikk som ofte gir gode resultater i små grupper av mennesker, for eksempel et klasserom, en arbeidsavdeling og fremfor alt kjernen i en familie..

Målet er enkelt: fyller deg hver dag med positive tanker om andre.

De skal være autentiske, inderlige tanker og uttrykk, full av motivasjon, kjærlighet og håp for våre kjære..

Slik gjør du det og hvilke fordeler det kan gi..

1. Arbeid med emosjonell intelligens

I vårt daglige liv Vi finner ikke alltid det rette tidspunktet å si hvor mye vi elsker foreldrene våre, barna eller partnerne våre.

Det koster alltid litt, det er alltid komplisert å "trekke ut" denne indre følelsen med ord.

Hvis vi har denne flasken lykke hjemme, vil den være enklere, og vi vil fortsatt jobbe daglig med emosjonell intelligens for å lære hvordan vi kan håndtere følelsesverdenen litt bedre..

Noen enkle eksempler på setningene vi kan putte i flasken er som følger:

  • “Jeg er stolt av deg for hvordan du møtte det problemet du hadde”.
  • “Jeg elsker det når jeg smiler, det er noen veldig spesielle”.
  • “Takk for oppmerksomheten mot meg i går, det er veldig viktig i livet mitt”.
  • "I dag på jobben husket jeg deg mye, jeg ville reise hjem for å se deg".
  • ”Tilgi meg hvis jeg irriterte deg i går, noen ganger snakker jeg uten å tenke og så angrer. Jeg ville bare fortelle deg at det er det beste i livet mitt. ”. 

2. Flasken med lykke, et hjelpemiddel i utdanning av barna våre

Lykken er en veldig passende strategi i barns utdanning. Vil hjelpe i følgende:

  • Hver dag vil du motta en positiv forsterkning fra oss som vil hjelpe deg med å vokse og modnes:

"Jeg er stolt av hvordan du strever på videregående," "Jeg liker hvordan du er ansvarlig for tingene dine," "ikke bekymre deg for den feilen du har gjort, pappa og mamma stoler på deg og vet at neste gang vil gjøre det bedre" ...

  • På den annen side, de bør også overlate setningskortene til oss. På denne måten blir de pålagt å gjøre refleksjon, emosjonelle uttrykk og analyseøvelser..

snart, det at lykkeflasken understreker den "positive siden" er en veldig god ting, noe som gir motivasjon og trygghet når de trenger det mest.

3. Verdsett de små detaljene i hverdagen

De små detaljene er de som bygger lykke, de er handlinger som er full av intensjoner der kjærlighet blir verdsatt, autentisk hengivenhet og dedikasjon av det utseendet som møter og vet hva vi trenger, hva vi liker..

Lykkekaret er der de små hverdagslige detaljene vil bo., hvor vi får en "takk for at du er slik" eller "jeg liker slik du er" eller "jeg elsker å være ved din side" ...

De er enkle, korte og elementære setninger som vil gjøre vår dag lysere, som vil gjøre vår reise lysere, motivere hjertet vårt ...

4. Dyrk takknemlighet

Når vi bor i familier tar vi ofte ting for gitt.. Vi tror det partneren vår gjør er normalt, hva som forventes.

  • Vi forteller oss selv at moren, bestemoren eller brødrene våre gir oss en slik tjeneste fordi det er vanlig i et familiemiljø ...
  • Men i det øyeblikket vi tar ting for gitt, går magi tapt, og selv personen som følger disse handlingene kan føle seg skuffet og undervurdert..
  • Det er derfor, det gjør aldri vondt å si "takk", skrive en "elsker deg", en "hva jeg ville gjort uten deg ...". 

Det er en enkel strategi du kan oppnå mye med..

5. Fokuser på plussiden

I vårt daglige liv er det et overskudd av kritikk, tretthet, stress som tvinger oss til å gå raskt uten å fokusere på hvem som er foran, hva som er essensielt for hjertet og at vi noen ganger forsømmer..

  • Hensikten med meldingene vi vil legge igjen skrevet på lykkeflasken hver dag, er å kun fokusere på den positive siden.
  • Ved å gjøre det, vil vi endre brikken, vi vil slutte å gi så stor betydning for det som plager oss eller bekymrer oss for å oppfatte vakre ting i andre, å huske hva vi virkelig elsker, og hva som gjør oss lykkelige.

For å konkludere, anbefaler vi at du hjemme, ved hjelp av de små, velger en vakker glassflaske, pynter den og begynner å skrive positive meldinger i dag..




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.