5 tegn som indikerer at du er en giftig person

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2846
  • 145

Vi har snakket mye om typer giftige mennesker som kan være rundt oss. men, hva ville skje hvis den giftige personen var deg? En selvskadende person som skader seg selv.

Det er alltid enklere å se skitten i hverandres øyne, men kanskje forskjellige forhold eller mennesker skader deg fordi du tillater det.

Kanskje dine handlinger og beslutninger er mer negative enn du tror.. Så i dag vil vi vise 5 tegn som kan indikere om du blir en giftig person.

Tegn som indikerer å være en giftig person

1. Stå ved den som gjør deg vondt

Hvorfor står du ved personen som gjør deg så vondt? Hvis du tillater det, er det ikke personens feil, det er din!

De er kanskje ikke klare til å leve sammen, de er kanskje ikke kompatible fordi de ikke har samme verdensbilde og verdier. Til tross for dine reflekser, forblir du ved din side.

Når du handler på denne måten, blir du en giftig person. Kanskje ikke med andre, men med deg selv.

Du liker ikke deg, ikke beskytter deg mot giftigheten som gjennomsyrer forholdet ditt. I tillegg kan du forsvare det ved å stå ved siden av noen som vet at det ødelegger deg.

2. Klandre deg selv for feil

Ingen er perfekte, og vi gjør alle feil. Derfor er det viktig å begynne å se dem som muligheter til å lære og gå videre..

Hvis vi ikke er i stand til å gjøre dette og stadig skylde oss selv på disse tidligere feilene, skader vi oss selv og forhindrer oss i å komme videre..

Les: Skyldfølelse og konstant humør (skjult depresjon) 

Du har absolutt blitt en veldig perfeksjonist eller veldig krevende person.

Du er så streng med deg selv at enhver feil, uansett liten, allerede er veldig alvorlig.

Lær å akseptere feilene dine og ikke klandre deg selv for dem. Å gjøre feil er en god ting, så ikke gi misforståelsene dine giftig kraft.

3. Undertrykk følelsene

På grunn av livsmessige omstendigheter kan det hende du har hatt kompliserte forhold som skader deg mye. Det fikk deg til å undertrykke følelsene dine for å beskytte deg selv..

Det du ikke vet er at ved å gjøre det blir du enda mer giftig. Hvis du ignorerer følelsene dine, hvis du undertrykker dem og holder dem tilbake, dukker negative følelser seg. 

Du må lære å uttrykke dem uten frykt, for i dette livet må vi ta risiko. I tillegg er følelser som ønsker, de skal overføres.

Hvis du undertrykker følelsene dine, vil du før eller siden bli fortært. Du vil bli en trist person som ikke lar deg elske eller bli elsket. Det er ikke fortjent. Uttrykk hva du føler!

4. Vær pessimistisk

Livet er ikke lett, men å innta en pessimistisk holdning er ikke det beste av alternativene våre. Dette vil reflektere over personligheten din og også formidle denne følelsen til andre..

Så vanskelig som i det øyeblikket du lever, vil din pessimistiske holdning ikke forbedre den; Dessuten gjør det det verre og verre.

Ikke gå glipp av: Motløs er normalt, å være pessimistisk er det ikke

Blant giftige mennesker er det en profil som heter på denne måten, pessimistene og klagerne. Du vil være en av dem?

Optimisme vil være din beste allierte og unngå din egen selvtoksisitet.. 

5. De andre alltid først

Å tenke på deg selv gjør deg ikke til en egoistisk person, men en person som elsker seg selv og beskytter seg selv på denne måten.

Vi er vant til å høre at vi alltid skal bekymre oss for andres velferd, men vi må glemme oss selv.?

Når vi endrer situasjonen, kan mange se oss som egoistiske, inkludert deg selv..

Det du ikke vet er at du blir en mindre giftig person.

Ikke gå bort uten å lese: 7 giftige personer som bør bevege seg bort

I mange tilfeller blir du selv en giftig person uten å vite det. Det vet vi ikke giftighet er ikke bare for andre, men også for oss samme.

Lær å analysere deg selv, ikke vær redd for å finne ut om deg selv. Vi gjør alle feil, men det er i vår makt å rette dem opp..

Giftige foreldre: Finn ut om du er en av dem



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.