5 triks for å avvise kakerlakker uten å bruke insektmidler

  • Peter Douglas
  • 0
  • 2706
  • 262

Noen ganger er det uforklarlig hvordan et så lite insekt kan forårsake slik frykt hos noen mennesker. Hvis det ikke er frykt, er det frastøtning; uunngåelig vil nærværet gi deg en viss sensasjon. nå, visste du at du kan avvise kakerlakker uten å bruke insektmidler? Hvis du er interessert i å kjenne disse metodene, kan du lese videre..

Kakerlaken er en av de mest tilstedeværende insektene i verden. De har blitt nesten en pest: de har anlegget for å gjemme seg på steder som er vanskelig tilgjengelige og reprodusere raskt.

Når det gjelder hovedfunksjonene deres foretrekker de fuktige og mørke stedene å bo; spesielt hvis de er skitne. I tillegg bruker de antennene sine for å lokalisere seg i boarealene sine, da de nesten er blinde.

Hvis du vil vite om det er kakerlakker i hjemmet ditt, et godt sted å lete er bak eller under kjøleskapet og vaskemaskinen. I tillegg er komfyren og møblene også flotte overnattingssteder for dem..

Så mange mennesker leter etter måter å hindre dem i å komme hjem. heldigvis, det er naturressurser for å unngå disse insektene.

Farene ved å ha kakerlakker hjemme

Dette er ikke bare et spørsmål om panikk eller besettelse av renslighet. Faktisk, kakerlakker utgjør en reell trussel mot helsen til de som bor lokalt. Dette er de viktigste:

  • De overfører sykdommer: Faktisk er de flotte vektorer for transport av mikroorganismer som bakterier, virus, protosoer, egg og sopp. De kan forårsake sykdommer som gastroenteritt, salmonella, leptospirose, kolera, matforgiftning og tyfus..
  • De forurenser mat lett, siden de bærer bakterier på bena; Dette er viktig fordi de vanligvis bor på kjøkkenet og leter etter matrester.
  • Droppingen din kan forårsake allergier, som elveblest, nysing og rive.

Hvordan avvise kakerlakker uten å bruke insektmidler?

La oss nå gå videre til hoveddelen av artikkelen. Her vil vi tilby noen metoder for å avvise kakerlakker uten å bruke insektmidler, med alle naturlige og hovedsakelig økonomiske produkter. Fordelen er det, i motsetning til kjemikalier, er de ikke giftige eller helseskadelige. 

1. Bay Leaves

Bladene på dette aromatiske europeiske treet er flotte kakerlakkmidler.. Du må bare hogge bladene og legge dem der disse skapningene streifer om natten..

Åpenbart vil rengjøring av disse stedene være grunnleggende for å sikre effektiviteten av denne metoden, så vel som de andre som er beskrevet her.

2. natron og sukker

Baking Soda to the Rescue! Hvis du kombinerer en kopp av dette produktet med en annen kopp sukker og drysser dette preparatet rundt i huset, kan du bli kvitt kakerlakkene..

Forklaringen er enkel: sukker, som er en mat, tiltrekker seg kakerlakker; så bikarbonat vil forårsake gasser i kroppen din som vil være dødelig.

3. Citronella

Et ekstremt effektivt anlegg for å frastøte ikke bare kakerlakker, men også mygg og andre insekter.. Bruken av den er enkel, du trenger bare å følge trinnene som er oppført her:

  • Lag bomullskuler og ha sitronellaolje i hver og en.
  • Legg kulene der kakerlakker kan dukke opp.

Et annet alternativ: bland en halv kopp vann og 5 dråper essensiell olje av sypress og 10 dråper mynteolje. Spray deretter der kakerlakker vanligvis vises.

4. Borax

Med så mange andre bruksområder for hjemmet, er boraks også viktig for å bli kvitt skadedyr som kakerlakker. Hvordan? Bare spred det rundt der insektene sirkulerer. Når de berører produktet, blir de dehydrert og dør..

5. Diatom Jorden

Den siste metoden for å avvise kakerlakker uten insektmidler beskrevet nedenfor er basert på kiselgur.. Dette er et kraftig organisk element som også vil bidra til å eliminere andre skadedyr fra hjemmet ditt..

I utgangspunktet har den samme effekt som boraks: den dehydrerer insekter. Det beste er dessuten det kiselgur er trygg, slik at du kan bruke den jevnt i nærheten av mat.

Det fungerer veldig enkelt: bare spre det på gulvet. En veldig praktisk måte å oppnå dette på er å bruke en sokk full av kiselgur. Når den passerer den ønskede overflaten, vil det etterlate små spor av denne hvite saken som vil være mer enn nok..

Som et siste råd, er det viktig å legge til det det er visse produkter du må passe på for å unngå kakerlakker. Noen av dem er mel, frokostblandinger, kjøtt, sukker, ost, cola, lær og planteavfall, blant mange andre..

Dette, kombinert med god hygiene og metoder for å avvise kakerlakker uten bruk av insektmidler, vil tillate deg å ha et hjem fri for denne skadedyren. Når denne prosessen er fullført, du kan sove og vite at ingen inntrenger går gjennom kjøkkenet ditt.

Hvordan rengjøre frukt og grønnsaker fra plantevernmidler og bakterier



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.