6 tilbehør hver kvinne skal ha i skapet

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1064
  • 118

Tilbehør er som å tenne eller dekorere et rom. Hvis de har rett, kan de gjøre at du får ti ganger mer oppmerksomhet; Derimot, hvis ikke passende, kan de ødelegge den vakreste kombinasjonen av stykker. Hvis du vil ha mange alternativer, her er noen tilbehør hver kvinne bør ha i skapet sitt..

Kanskje er de for mange objekter med liten verdi, som godt kan gå upåaktet hen. men, Tilbehør er et veldig viktig element når du kler på deg.

I tillegg til farge og størrelse, er det også viktig å være bevisst på materiale, stil og mengde.. Å ha mye tilbehør har vanligvis ikke den beste effekten, men å ha en eller to er noen ganger for lite..

Som du ser er variablene som må vurderes mange; En verden av dametilbehør er veldig bred - heldigvis - så noen råd vil aldri bli for mye. Her er tilbehøret hver kvinne skal ha i skapet sitt..

6 tilbehør hver kvinne skal ha i skapet

1. Solbriller

Hvis sommeren kommer, kan de ikke gå glipp av det. Solbriller er tilbehør som går langt utover sesongen: de brukes hele året og det finnes tusenvis av fantastiske modeller.

Valg av objektiv vil avhenge av smak hos hver person. Man bør selvsagt ikke glemme ansiktet: ikke alle ser bra ut med de samme typene briller.

Uansett, prøv å ha minst ett par på hånden. Alle klær du velger om morgenen eller ettermiddagen, vil bli foretrukket av dem.

Se også: De 9 konsekvensene av å ikke bruke solbriller

2. Lommebok

Lommeboken kan ikke gå glipp av noen tilbehørsliste som enhver kvinne skal ha i skapet sitt. De forskjellige stilene og fargene kan brukes til å matche utseendet situasjonen krever..

For ikke å være tomhendt - nesten bokstavelig talt - når som helst, anbefaler vi å ha minst ett formelt, forretningsmøte og ett tilfeldig møte..

3. Belter

Utvalget av belter er veldig mangfoldig, mens du har vakre design. Stole på forskjellige farger og materialer for å trekke oppmerksomhet til midjen og forme kroppen. Et annet tips: ikke gå glipp av muligheten til å matche dem med skoene dine..

4. Ørepynt

La du merke til hvor mye ansiktet endres avhengig av typen ørering de bruker? Som med briller, ansiktsform er viktig når du velger de rette øreringene.

For eksempel, Ovale ansikter er foretrukket med trekantede øreringer. I kontrast ser rundere ansikter bedre ut med lange øreringer. I alle tilfeller vil bruk av øreringer med et ansiktslignende omriss understreke denne funksjonen, og effekten vil ikke være god..

På den annen side bør frisyren også vurderes. Hvis du tar på deg nye øreringer eller vil vise deg frem, kan du prøve å kombinere dem med en skikkelig frisyre slik at de ikke blir dekket av håret ditt.

Les også: 7 forskjellige typer bursdagstilbehør

5. Armbånd og ringer

Sammen med neglepleie gir armbånd og ringer hendene den perfekte finishen. Vi setter disse to elementene sammen fordi de tilbyr muligheten til å kombinere dem og leke med tegningene dine..

Når det gjelder armbånd, kan du bruke en eller flere, avhengig av anledningen.. Hvis du skal til en spesiell begivenhet og vil bruke et delikat armbånd, er det best å gi det eksklusivitet slik at det kan vises..

Med ringene skjer noe lignende: det er de store, små, gull, sølv, engasjement, diamanter og edelstener.. Umulig å ikke finne en stil som gleder oss.

6. Hat

Endelig kan vi ikke glemme hattene. De som er veldig fasjonable i dag er Trilby, også kalt kort klaff. Selv om de var skapt for menn, ser kvinner bra ut med dem..

På den annen side har vi også Porkpie, Bogart eller den typiske stranden. For enhver anledning er det en hatt som vil se bra ut med enhver kvinnes utseende. Hvilken modell liker du best?

Avslutningsvis er det verdt å fremheve viktigheten av tilbehør igjen. De gir oss muligheten til å variere utseendet uten å måtte skifte klær. Å kombinere dem er en kunst, og vår evne forbedres med praksis. Prøv det!

8 klær som vil hjelpe til med å stilisere kroppen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.