6 matvarer som bekjemper leverfett

  • Peter Sherman
  • 0
  • 5006
  • 1243

Leverfettproblemer vises når denne kroppen begynner vanskeligheter med å utføre sine normale funksjoner på grunn av akkumulering av fettsyre.

Det er en tilstand som oftest vises hos pasienter med overvekt, alkoholisme eller diabetes type 2.. Jo raskere det oppdages og jo bedre fôr, desto raskere kan situasjonen reverseres..

Selv om legen din kan forskrive noen medisiner, vil de være mer effektive hvis de ledsages av en endring i kostholdet. Her er matvarene som best bekjemper leverfett..

6 matvarer for å bekjempe leverfett

1. Tamarind

Tamarind er en av de beste fruktene for å bekjempe fet lever. Denne tropiske frukten er deilig og gir mye ernæringsmessig bidrag. Fordi det inneholder mye fiber, hjelper det å forbedre fordøyelsen mens du fjerner overflødig fett..

Umettede syrer av Tamarind fungerer som avhuggemidler og leverbeskyttere. For å få alle disse fordelene kan du for eksempel forberede en infusjon.

ingredienser

  • 20 Tamarindblader
  • 1 liter vann

prosedyre

  • Kok opp og tilsett bladene.
  • La det stå i 30 minutter og konsumere.
  • Du kan drikke denne kalde eller varme teen..

I tillegg er et annet alternativ å drikke tamarindvann, som kan tilberedes på følgende måte:

ingredienser

  • 100g skrellet og pittet tamarind
  • 1 liter vann

prosedyre

  • Pisk tamarinden i en blender med en kopp vann.
  • Bland deretter den slagne tamarinden med det resterende vannet og drikk.

Du kan tilsette litt honning eller brunt sukker for en mer behagelig smak.. Unngå å bruke kunstige søtstoffer, da de gjør det fete leverproblemet verre.

Både infusjon og vann kan konsumeres når som helst på døgnet, men alltid moderat. For høyt inntak av tamarind kan forårsake magesyke..

2. Grønnsaker

Forbruk av grønnsaker er et effektivt middel for å bekjempe leverfett takket være proteiner.. Fordi de har lave kalorier, regulerer grønnsaker også vekten.

I tillegg senker fiberinnholdet også kolesterolnivået, en annen høy risikofaktor for fet lever..

Når du koker grønnsaker, bør raffinert salt unngås. Grovt salt kan brukes, men unngå alltid overskudd. Grønnsaker kan også kombineres med litt smaksforbedrende krydder..

Det som bør tas i betraktning når du konsumerer grønnsaker er viktigheten av å unngå overspising.. En halv kopp eventuelle grønnsaker om dagen er nok, spesielt når personen er diabetiker.

3. Jordbær

Feilsøking av kroppen er en god strategi for å minske effekten av fet lever. Gjennom denne prosedyren eliminerer vi de fleste giftstoffene som samler seg i kroppen og organene våre blir renset..

Les også: Tips for å eliminere giftstoffer og forbedre immunforsvaret ditt

Jordbær er utmerket til rensing og avgiftning på grunn av det høye fiberinnholdet..

Fordi den er rik på vitamin C, styrker jordbær immunforsvaret og Organiske syrer hindrer fettakkumulering. Hvis fett allerede eksisterer, som i den fete leveren, eliminerer, desinfiserer og desinfiser jordbæret det..

For sin smak har du ingen problemer med å konsumere den. Du kan inkludere det i ditt rå kosthold, alene eller med yoghurt. Du kan også bruke den til å tilberede vitaminer, brød, salater eller spise med frokostblandinger..

La oss deretter oppskriften på et deilig og veldig sunt vitamin med jordbær..

ingredienser

  • 1 kopp rene jordbær (166 g)
  • 1 kopp vanlig fett yoghurt (245 g)
  • 1 ss linfrø (5 g)

forberedelse

Bland alle ingrediensene og konsum umiddelbart.

Hovedfordelen med denne oppskriften er den Du kan velge andre frø for å ha et mer variert kosthold. Så du kan bruke amarant, solsikkefrø, lin osv..

4. Sitron

Dette er en av de mest fordelaktige matvarene som finnes.. Rik på C-vitamin og antioksidanter, forebygger sitron mange sykdommer. Hvis du allerede har fet lever, kan du også hjelpe med å kurere den..

La oss snakke om en medisin som har vært utbredt de siste årene: et glass vann med sitronsaft. Denne drikken er perfekt for å bekjempe fet lever og forbedre fordøyelsen..

Selv om sitronen virker veldig sur for oss, er den basisk for kroppen vår. Så det betyr at det regulerer pH-nivåene våre, noe som er veldig viktig for god helse..

For dette middelet trenger du bare et glass varmt vann og saften av en sitron.. Rør veldig godt og ta fasten hver morgen.

5. Hele korn

Enkel karbohydratmat bør være helt ute av kostholdet når du har leverfettproblemer.

Dette betyr ikke at du ikke kan spise karbohydrater. Tvert imot, de er nødvendige for å ha energi og utføre alle aktiviteter.

Imidlertid er idealet å velge Hele korn, som også inneholder mye fiber og letter fettreduksjon.

Ved å integrere disse produktene i kostholdet ditt, vil du unngå økning i sukkernivå og økt LDL, det dårlige kolesterolet..

6. spinat

Grønne bladgrønnsaker skal alltid være til stede i kostholdet ditt, spesielt spinat. På grunn av sitt høye fiberinnhold er disse bladene ideelle for å akselerere tarmoverføring.. Folsyre regulerer lever og nyrer..

Fordi den er rik på klorofyll, spinaten absorberer og eliminerer levertoksiner og fett. Hvis du ikke er en stor spinatelsker, kan du vurdere å inkludere det i vitaminer for å nyte fordelene..

Fettlever er et veldig vanlig problem for de med dårlig kosthold. Fjern all risiko ved å innta mat som hjelper til med å rense dette organet.

Husk at det aldri er for tidlig å kjempe for eller eliminere fett i leveren..

6 advarselsskilt for fete leverer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.