6 må-ha tips for å redusere doble chins

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4454
  • 803

Dobbel hake, eller dobbelt hake, er et problem som rammer mange kvinner, også noen som ikke er overvektige. Hvis du vil eliminere det akkumulerte fettet under haken og redusere dobbelt hake, sjekk ut disse tipsene.

I denne artikkelen tilbyr vi noen enkle øvelser og naturlige råd. Og hvis de blir utført daglig i en periode, vil de tillate deg å senke dobbelt haken naturlig. Finn ut hvordan!

Hva er dobbelt haken?

Den doble haken er en tykk kappe som henger under haken, som kan variere i størrelse avhengig av forskjellige aspekter: overvekt, sagging vev, alder, etc..

Det er kirurgiske alternativer, men det er også noen hjemmeøvelser for å forhindre eller redusere det i noen tilfeller. Men for å jobbe, må vi gjøre dem ofte og ha litt tålmodighet. 10 minutter om dagen med trening er nok, og sunne vaner er også gode allierte for å eliminere den doble haken..

Les også: 7 øvelser for å jobbe og redusere den doble haken

Nakkebevegelser

De enkleste øvelsene, og de som vil også bidra til å forbedre mulige smerter i nakken eller nakken er som følger:

  • Sitt eller stående, løft blikket og hodet til taket, løft haken og når du er på grensen, sett sammen leppene og hold i noen sekunder. Du vil merke at hele nakken er strukket.
  • Vri hodet forsiktig til den ene siden og hold et øyeblikk. Så vend den til den andre. Gjenta noen ganger.

Balløvelser

Plasser en tennisball under haken din og prøv å holde den ved å trykke den mot brystet. Trykk og slipp sakte. Gjenta denne bevegelsen noen ganger. På denne måten vil du tvinge en sone som normalt er slapp, og på den måten bidra til å opprettholde stivheten.

For å redusere den doble haken: tygg tyggegummi!

Tyggegummi er en nysgjerrig og enkel øvelse som også gir oss vil bidra til å styrke musklene.

Vi kan venne oss til å tygge et par ganger om dagen, og prøve å bevege området mye. Og til og med tygge ved å åpne munnen. Det anbefales å utføre denne øvelsen når du er alene og med et sukkerfritt tyggegummi, for ikke å bidra til overvekt eller tannproblemer..

Se kostholdet ditt

Hvis dobbelthakken din er en genetisk sak, det vil si at foreldrene dine eller besteforeldrene har det, må du ikke gi opp håpet. Jo tidligere du starter øvelsene og gjør dem ofte, jo raskere blir resultatene..

Den doble haken er veldig relatert til overvekt. Hvis dette er tilfellet, og du vet at du har overflødig fett i kroppen, anbefaler vi at du, i tillegg til disse øvelsene, endrer vanene og har et sunt og balansert kosthold..

Ikke ignorerer fett, da det også er avgjørende for kostholdet vårt, men unngå de skadelige (stekt mat, kaker, pølser, etc.) og velg de fordelaktige (ekstra jomfru olivenoljer, avokado, tørket frukt, fisk, eggeplomme, etc.)

Du bør også unngå plutselige vektendringer., da de bidrar til økt sagging av vevene.

Og ikke gå glipp av det: 5 ikke-matrelaterte årsaker til overvekt

Fest nakken din

Sagging er et viktig tema å kjempe for å endre og ha fastere hud under haken. Øvelsene hjelper oss med å tone dette området, men vi kan heller ikke glemme å alltid hydrere nakken vår med den samme fuktighetskremen som brukes i ansiktet..

En gang i uken skal vi også eksfoliere Med en naturlig peeling for å eliminere overflødige døde celler og fremme hudfornyelse. Vi kan lage hjemmelagde skrellinger med ingredienser vi alle har hjemme, så disse vil være mer naturlige og vi sparer opp.

Unngå overeksponering for sollys

Til slutt må vi unngå en annen faktor som gjør dobbelt haken verre, overdreven og kontinuerlig eksponering for sollys.

Overeksponering ved maksimal strålingstid og i flere timer fører til at kollagen og elastin ødelegges, og dermed favoriserer aldring av huden og tap av fasthet.

Kort sagt, unngå alltid middagstidene, bruk alltid solkrem og avkjøl med kaldt vann. På denne måten kan du få en perfekt og sunnere solbrun og kan redusere den doble haken.

Bilder med tillatelse av WildBeauty, Cottonseedoil og Tina: O)

Hvordan eliminere dobbelt haken naturlig og uten kirurgi?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.