6 naturlige midler for skrelling av ankler, føtter og ben

  • Robert Patterson
  • 0
  • 1418
  • 130

Anklene, føttene og beina har en tendens til å svelle ganske lett, da de ikke bare støtter vekten vår, men også påvirkes av forskjellige faktorer.. Men ikke bekymre deg, her presenterer vi 6 naturlige midler for å fjerne ankler, føtter og ben. Slike faktorer kan være et resultat av kosthold, hormonelle forandringer og noen helseforstyrrelser..

Veldig ofte, Hevelse i ankler, føtter og ben er forårsaket av væskeansamling i kroppen. som igjen akkumulerer giftstoffer og avfall som kan forverre betennelsen.

Det er flere årsaker som kan påvirke hevelse i ankler, føtter og ben. Blant de vanligste årsakene kan vi finne graviditet, overvekt, overvekt, stå hele tiden og åpenbart væskeansamling.

Imidlertid er det tider hvor vi bør være veldig forsiktige med denne typen hevelser. Det er fordi han kan være et symptom på mer alvorlige problemer som leversykdom, venøs trombose og lymfatisk obstruksjon.

Hvis hevelse i ankler, føtter og ben er vedvarende, er det veldig viktig å oppsøke lege for å vite den eksakte årsaken til denne tilstanden. Imidlertid for resten av sakene, Følgende naturlige midler kan være til stor hjelp ved å handle effektivt..

Fysisk trening

Selv om hevelse i anklene, føttene og beina kan være litt smertefullt, kan mangel på fysisk aktivitet gjøre tilstanden verre..

I motsetning til hva mange tror, Trening er en av de beste måtene å løsne og stoppe betennelse i nedre ekstremiteter.. Ved å trene, aktiverer den blodsirkulasjonen slik at du kan forhindre problemer som blodpropp.

Det anbefalte er å trene svømming. Tross alt er denne øvelsen lav påvirkning og utøver ikke press på lemmene; kan betraktes som et av de naturlige rettsmidler for oppblåsthet.

Forbedre kostholdet og reduser saltet

Kosthold er en av nøklene til god helse, god sirkulasjon og forebygging av smerter i nedre ekstremiteter..

Som de fleste av oss allerede vet, For høyt inntak av salt eller natrium er en viktig årsak til væskeansamling og opphopning av giftstoffer i kroppen.. Det er veldig viktig å redusere saltinntaket, som ikke bare er til stede i det hvite pulveret vi har på kjøkkenet, men også i mange andre matvarer vi kjøper på markedet..

Det anbefalte: Det er flere erstatninger for salt og forskjellige matvarer som kan redusere effekten av dem på kroppen. Så vedta et sunt kosthold for å unngå problemer med overvekt og fedme..

Vet du fordelene med havsalt?

Løvetann er en av de naturlige rettsmidlene.

Løvetann er en veldig populær plante for sin kraftige vanndrivende og rensende virkning.. Egenskapene kan hjelpe oss med å bekjempe væskeretensjon og dermed kan vi også redusere betennelse..

Det anbefalte: Forbered en løvetanninfusjon og drikk deretter tre kopper om dagen. Vi kan også bruke den direkte på de berørte endene ved hjelp av en klut eller et håndkle.

Epsom-salter

Epsom saltbad er et av de klassiske og utmerkede løsningene. Disse saltene hjelper til med å slappe av ekstremitetene, reduserer hevelse og stimulerer sirkulasjonen.. Med andre ord forhindrer de smerter og andre problemer..

Det anbefalte: Legg et glass Epsom-salter i badekaret med varmt vann, og slapp av i det i 15 minutter. Hvis det bare påvirker anklene og føttene, klargjør du blandingen i en beholder og plasser føttene i 20 minutter..

Aloe vera

Denne planten gir flere fordeler for kroppen, både internt og eksternt..

En av dens fremragende egenskaper er dens betennelsesdempende og rensende virkning.. Som et resultat kan det bidra til å bekjempe væskeretensjon..

Dermed er anbefalt: trekke ut aloe vera massen og spis to faste skjeer, enten med juice eller med vann. Et annet alternativ er å bruke det direkte på den berørte regionen..

massasje

Fot- og benmassasjer De er veldig avslappende, stimulerer blodsirkulasjonen og fremfor alt favoriserer eliminering av beholdt væske; så gjør milde, men faste bevegelser alltid mot hjertet ditt.

Det anbefalte: Bruk essensielle oljer for å massere hovne ender. Dermed vil du få bedre resultater. Således finner vi blant de essensielle oljene med betennelsesdempende egenskaper:

  • peppermynte;
  • eucalyptus;
  • sitron;
  • lavendel.
5 Helseproblemer hovne ankler advarer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.