7 tips mot allergi mot barn

  • Robert Patterson
  • 0
  • 2104
  • 55

Barneallergi har blitt en av de ledende konsultasjonene innen pediatri. Selv om det alltid har eksistert, har miljøendringer og eksponering for noen giftstoffer økt antallet berørte..

Faktisk De fleste barn blir født med følsomhet for et eller annet element. Heldigvis kan mye gjøres hjemme for å forhindre anfallene dine, og for å minimere de fysiske reaksjonene som ofte oppstår hos barnet ditt..

Men aller først er det viktig å vite at en allergi er immunsystemets reaksjon på tilstedeværelsen av stoffer som er identifisert som allergener. Med andre ord, er overfølsomhet for en slags kontakt med visse partikler i miljøet.

Hvordan manifesterer allergier? Hva er den beste måten å bekjempe dem? Vi anbefaler at du leser denne artikkelen, som sikkert vil gi gode tips for å takle dem. Ikke gå glipp av det!

Årsaker til allergi mot barn

Barneallergi utløses når barnet kommer i kontakt med et allergen gjennom berøring, innånding eller forbruk.. I noen få tilfeller kan det også være forårsaket av et insektbitt, eller av en medisin. De vanlige utløserne inkluderer:

  • Mugg og støvmidd
  • Pollenpartikler
  • Dandeskall og spytt (katt, hund, hest, kanin)
  • Kjemikalier som frigjøres av industrialiserte produkter
  • Noen matvarer og medisiner
  • Insektsgift

Les også: Honning ingefær, sitron og honning sirup hver morgen for å øke immunforsvaret ditt

Allergi symptomer på barn

Symptomene på en allergi mot barn kan variere avhengig av årsaken og hvor alvorlig den oppstår. Generelt, manifestasjoner vises på grunn av endringer i betennelsesmekanismer, takket være kroppens immunhandling.

Tegn for å gjenkjenne det bør klassifiseres i henhold til type allergi. Dermed er symptomene:

  • hud: utslett, elveblest, rødhet, hevelse, blant andre.
  • åndedretts: hoste og rhinitt, rennende nese, sår hals, nysing osv ...
  • Digestórias: kvalme, oppkast og diaré.

Effektive tips for å forebygge og behandle allergi mot barn

Det er umulig å forhindre at barnet får kontakt med miljøpartikler som produserer allergien. Imidlertid i mesteparten av tiden kan du ta litt forebyggende tiltak som reduserer denne eksponeringen. Hva du skal gjøre?

1. Begrens utendørsaktiviteter

Når barn er allergiske mot støv og pollen det er bedre å begrense friluftsliv, spesielt om ettermiddagen. På samme tid anbefales det å lukke dører og vinduer slik at partikler ikke lett kommer inn i huset..

2. Unngå å stappe gjenstander

Støvansamling er et fokus på støvmidd og allergier. Det er derfor, Hvis det er tilfeller av allergi fra barn, er det viktig å unngå hauger med leker, bamser eller klær.. Selv om dette ikke blir lagt merke til ved første øyekast, er det en spredning av disse mikroorganismene.

3. Hold kjæledyrene ute

Det er ingen tvil om at dyr er et godt selskap. Imidlertid når barn har allergiske reaksjoner på hår Det er best å prøve å holde dem i et bestemt område av huset, utenfor soverommet. På samme måte er det praktisk å desinfisere dine senger og tepper for å forhindre ansamling av disse allergenene..

4. Handle mot mugg

Fuktighet som sprer seg i noen vegger og fuktige rom i huset kan forårsake komplikasjoner i tilfeller av allergi fra barn. ofte disse mikroorganismene forårsaker luftveisproblemer og hudproblemer. Derfor må de identifiseres og kastes så snart som mulig..

For å stoppe spredningen deres er det praktisk å bruke luftfuktere med forsiktighet. I tillegg bør soppforurensede områder fjernes med anti-mold-produkter..

5. Bruk en allergivennlig sengeteppe

Materialene til noen sengetepper kan være bidrar til utvikling av sopp og midd. Derfor, hvis barnet har noen form for luftveisallergi, idealet er å få en allergivennlig dyne som lar deg sove uten problemer.

6. Ta vare på maten

Et godt kosthold er det som lar deg styrke immunforsvaret til barnet ditt for å redusere disse problemene. Men, Det er viktig å huske på at matallergier kan oppstå. Dette er grunnen til at du bør identifisere om barnet ditt har noen reaksjon på å spise visse matvarer..

Du vil være interessert i å lese: "Jeg er en mor, ikke en slave for husarbeid": viralebrevet fra en australsk kvinne

7. Hold dem vekk fra kjemikalier

Kontakt med partiklene i noen kjemikalier kan forverre symptomer på allergier mot barn. Det er derfor barn skal være borte mens de gjør husarbeid.

Kort sagt er det viktig å ta disse enkle tipsene i betraktning for å forhindre allergiske utbrudd hos barn. Indikasjoner eller behandlinger som er anbefalt av din barnelege, bør imidlertid aldri overses..

Hvordan kan jeg si om barnet mitt har laktoseintoleranse?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.