7 tips for å forhindre depresjon i sin tidlige fase

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4500
  • 1225

Finn ut i denne artikkelen hva er disse tipsene som vil hjelpe deg med å gjenvinne glede og håp naturlig og hjelpe deg for å forhindre en depresjon.

Depresjon er et stort helseproblem som alltid bør behandles under medisinsk tilsyn. Imidlertid er det interessant å vite at det er noen råd som kan hjelpe oss å forhindre det hvis vi bruker dem kontinuerlig i de tidlige stadiene, når vi kontinuerlig begynner å bli triste eller listeløse..

1. Mat nervesystemet for å forhindre depresjon

Selv om det høres overraskende ut, mange tilfeller av depresjon kan starte med et næringsunderskudd uunnværlig for nervesystemet vårt. Denne mangelen kan, hvis den forlenges en stund, forårsake viktige tilstander av tristhet, melankoli, nervøsitet, utmattelse, angst, irritabilitet, etc..

For å regulere nervesystemet med mat, kan vi spise følgende matvarer:

  • Hele korn som havre.
  • frø.
  • Ren kakao.
  • Brewer's Yeast.
  • basilikum.
  • orange.
  • Grønne bladgrønnsaker.
  • Sjøvann.

2. Øv øvelser

Trening anbefales alltid. Vi trenger bare å finne riktig aktivitet for oss; kraftigere hvis livet vårt er stillesittende, eller mer avslappende hvis rutinen vår er stressende og vi trenger å roe oss ned.

Trening er som en mat for kroppen vår. Vi må få ham til å gjøre dette, selv om det er vanskelig eller lat, slik at han kan føle tilfredshet og glede ved å gjøre det..

For det Det er viktig å finne en idrett som vi liker, og begynne å gjøre den minst to eller tre ganger i uken.. I dag er det et bredt utvalg av idretter i ethvert treningsstudio.

3. Hvil godt

Visste du at å hvile godt om natten er avgjørende for hele kroppen, og spesielt nervesystemet, for å balansere?

Både mangel og overflødig søvn er skadelig for helsen vår., siden den første holder oss utslitte og nervøse og den andre latere og mer listeløse.

Vi skal hvile mellom 6 og 8 timer og søvnen må være avslappende, så hvis det er vanskelig å sove, må vi finne ut årsakene, som kan være flere:

Les også: Konsekvenser av å sove mindre enn 8 timer om dagen 

  • Middag for sent eller for mye.
  • Tar stimulerende stoffer fra ettermiddagen: kaffe, cola, alkohol.
  • Ta bekymringene i senga og fortsett å rulle.
  • Mangel på trening.
  • Sov for sent.

4. Slå opp

Noen studier har vist at personer med pessimistiske holdninger og en tendens til depresjon har en tendens til å se ned mesteparten av tiden, til bakken, spesielt når du går nedover gaten.

Merket du om du gjorde det? Du må bekjempe denne dårlige vanen som mater depresjon, svekker synet og kan være farlig, da vi er mindre klar over hva som skjer rundt oss..

Legg merke til hvordan panoramaet endres når du slutter å se på bakken og begynner å se fremover og oppover. Hjemme kan du også utføre øyeøvelser i alle retninger..

5. Nyt naturen for å forhindre depresjon

Kontakt med naturen er det mest harmoniske middelet. I byer mister vi kontakten med elementene, som i stor grad endrer nervesystemet vårt, som trenger farger, lukter og sensasjoner i et naturlig landskap, enten det er hav, elv, fjell eller mark..

Hvis det i løpet av uken er umulig for deg, kan du prøve å flykte i helgene.og se hvordan kroppen vil be om mer.

6. Kle deg i lyse farger

Har du en tendens til å kle deg i grå, brune eller svarte farger? I så fall reflekterer du humøret fordi det er det kroppen din føler..

En måte å bekjempe det på er imidlertid å velge varme og muntre klær eller komplementer som gul, oransje, rosa, rød eller til og med den grønne fargen, som er harmonisk..

Dette vil ikke ha mirakuløse effekter, men vi vil legge fordelene med fargeterapi til forbedringsplanen vår generelt, og vi vil være i stand til å nå stemningen.

7. Omgi deg med positive mennesker for å forhindre depresjon.

Vi trenger ikke "giftige" mennesker rundt oss, mye mindre hvis vi har en tendens til depresjon. Vi må slippe unna problemer og bekymringer som direkte berører oss og se etter alternativer som motiverer og lysner dagen.

Oppdag: 10 symptomer som varsler oss om depresjon av tenåringer

Det er et spørsmål om overlevelse som vi må være strenge om vi er i den første fasen av en depresjon..

På hvilket tidspunkt i depresjonen bør du søke hjelp?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.