8 Naturlige diuretika som hjelper til med å bekjempe væskeansamling

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3677
  • 644

Naturlig vanndrivende middel er matvarer og urter, hvis egenskaper hjelper med å øke kroppsdiurese.. På denne måten er de i stand til å eliminere overflødig væske som ofte blir beholdt av forskjellige grunner..

Når kroppen begynner å tenne uten noen åpenbar grunn, vil det sannsynligvis ha noe å gjøre med en viss grad av væskeansamling., lidelse som kan være farlig, spesielt for hjerte- og karsystemet.

Vanskeligheter med å drenere og mobilisere kroppsvæsker kan være et resultat av:

  • Kosthold med høyt natrium
  • Hormonelle problemer
  • Genetiske faktorer
  • Svelging av upassende mat.

heldigvis, Med regelmessig inntak av vanndrivende midler, kan vi møte denne tilstanden. Dette vil forhindre at det blir et større problem., eller forstyrre viktige kroppsfunksjoner som metabolisme. Ønsker du å møte disse naturlige vanndrivingsmidlene?

Hva er de beste naturlige vanndrivende midler?

1. Fennikel

Blant de mest effektive naturlige vanndrivingsmidlene er fennikel, en middelhavs- og villplante med påvist effektivitet publisert gjennom studier som den som er publisert av ESFA..

Fordelene kan nytes gjennom inkorporering som mat, krydder, infusjon eller alkoholiserte tinkturer. siden sMin viktigste fordel er en sterk vanndrivende handling som eliminerer overflødig væske som finnes i kroppen. Den har også makten til å regulere forskjellige fordøyelsesprosesser..

2. Grønn te

Det er en av de mest populære drikkene av tradisjonell medisin, kjent for sin høye konsentrasjon av antioksidanter, så vel som forbindelsene som forhindrer ansamling av kroppsfett..

Egenskapene til grønn te inkluderer en vanndrivende og rensende effekt, viktig for å balansere kroppsvæsker og eliminere tilbakeholdte giftstoffer..

Vi anbefaler også å lese: Forbedre leverens helse med et enkelt middel: boldo

3. Ananas

Det er en typisk tropisk frukt som i årevis har blitt veldig populær rundt om i verden på grunn av sin karakteristiske søte smak og høye vanninnhold..

Rundt 85% av ananasen anslås å være vann, noe som gjør den til en kalorifattig frukt. Imidlertid er det en kilde til fiber, C-vitamin og bromelain., alt avgjørende for å redusere væskeretensjon.

Tilbyr en betydelig mengde kalium, griper ananas inn i kroppens natriumbalanse. og stimulerer deretter væske eliminering for å forbedre funksjonen til forskjellige vitale organer.

4. Cherry Stems

Kirsebær kan bestå av opptil 70% vann og betydelige mengder B-komplekse vitaminer. De har også en lavere mengde magnesium, et essensielt mineral for å forbedre humøret..

Som en kilde til kalium har stilkene (eller hodene) av disse fruktene blitt ansett i mange år som en del av naturlige vanndrivende midler.. De tilbyr en betydelig mengde flavonoider, dvs. viktige antioksidanter for å lette eliminering av akkumulert vann i kroppen..

5. Melon

Det er en av de mest forfriskende fruktene på grunn av det høye vanninnholdet (ca. 90%)., men i tillegg er melon en kilde til vitaminer, fiber og andre viktige forbindelser. som hjelper til med å eliminere væskeansamling.

Den har et høyt innhold av betakarotener, antioksidanter som forhindrer for tidlig aldring ved å forhindre oksidativ skade..

Vi anbefaler også: 5 naturlige løsninger for å styrke fint hår

6. Hestekastanje

Dette er en plante verdsatt for sin evne til å forbedre problemet med åreknuter, hemoroider og flebitt..

De mest brukte delene er vanligvis frukt og frø, men det er også mulig å glede seg over hele planten.

Som medisin for å drenere væsker, hestekastanje er en flott alliert da den inneholder en viktig mengde flavonoider som quercetin og rutin. Disse antioksidantene stimulerer nyren til å eliminere væsker..

7. Hestehale

Det populære navnet skyldes det hestehaleformede ugras, som ble ignorert i årevis før egenskapene ble kjent..

Horsetail er nå kjent for å ha en viktig vanndrivende virkning i kroppen, da det er en naturlig kilde til kalium, magnesium og aluminium..

Det sies at det regelmessige forbruket øker urinproduksjonen med opptil 30%, og dermed letter eliminering av forskjellige stoffer og forebygging av nyrestein..

8. Løk

Denne grønnsaken er en kilde til mineraler og sporstoffer som kalsium, magnesium, klor, kobolt, jern, kalium, og inneholder vitamin A, B, C og E.

Omtrent 91% av det kan være vann, så løk er inkludert i listen over vanndrivende matvarer.

Regelmessig forbruk, spesielt i rå form, kan aktivere nyrefunksjonen for lettere å tømme væsker, og dermed bidra til å forhindre forskjellige sykdommer..

5 urtedrikker for å forhindre nyrestein



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.