9 naturlige, enkle, hjemmelagde tips for å forbedre hypotyreose

  • Henry Lester
  • 0
  • 2573
  • 161

Lær hvordan du kan forbedre hypotyreose, en sykdom som preget av en reduksjon i funksjon av skjoldbruskkjertelen.

Som et resultat forårsaker mindre sekresjon av skjoldbruskhormoner symptomer som redusert basal metabolisme, vektøkning, tretthet, kald overfølsomhet, forstoppelse, anemi, etc..

Oppdag i denne artikkelen noen naturlige, enkle og hjemmelagde tips som kan hjelpe deg med det forbedre hypotyreose naturlig.

Hypotyreose kan kureres?

Hypotyreose er en sykdom som i begynnelsen ikke har noen kur. Imidlertid en gang diagnostisert, kan kontrolleres godt med riktig medisinering.

Til tross for behandling med medisiner, er det mange som lider av denne sykdommen, noe som også får dem til å se etter naturlige midler..

Disse løsningene er også veldig effektive når vi begynner å oppleve de første symptomene på hypotyreose, men vi har ikke startet behandlingen ennå. de kan forhindre at sykdommen blir verre.

Tips for å redusere symptomer og forbedre hypotyreose

1. Grønne juice

Grønne juice er en deilig, praktisk og sunn måte å konsumere en god porsjon frukt og grønnsaker daglig, selv for de som har problemer med å spise grønnsaker..

Grønne juice, som vi kan tilberede med et bredt utvalg av ferske og sesongens ingredienser, byr på mange næringsstoffer., forbedre kroppens funksjon og eliminere giftstoffer, noe som er gunstig for å forhindre alle slags symptomer.

I tillegg hjelper juice å opprettholde en balansert vekt, bekjempe forstoppelse, øke energinivået og forbedre humøret..

2. Stimulere krydder

Noen aromatiske og kulinariske krydder har helbredende medisinske egenskaper. for mange sykdommer, selv om de bare er kjent for sin evne til å forbedre smaken på matvarer.

For den hypofunksjonelle skjoldbruskkjertelen anbefaler vi disse tre krydderne i måltider og infusjoner:

  • Cayennepepper
  • ingefær
  • Ceylon kanel

Vi kan legge dem til oppskrifter, i tillegg til desserter, vitaminer eller juice..

3. Det er viktig å trene

Trening er en anbefaling for alle. Personer som lider av hypotyreose kan merke en stor forbedring med idretten som den fremskynder stoffskiftet og forhindrer overvekt.

Å slå på stoffskifte hjelper deg ikke bare med å forbrenne flere kalorier, men øker også vitaliteten og bekjempe kuldeoverfølsomhet..

4. Kokosnøttolje

Extravirgin kokosnøttolje er en stadig mer populær mat for de som søker næringsrik mat for å berike kostholdet..

Denne vegetabilske oljen har dyden til å stimulere produksjonen av skjoldbruskkjertelhormon, fremskynde stoffskiftet og bekjempe overvekt til tross for at du er feit.

Vi kan ta to skjeer daglig, en faste og en om natten, selv om det også er mulig å starte med et mindre beløp og øke hvis vi har det bra..

5. Skjoldbruskmassasje

Vi bør ikke overse den enkle øvelsen med å massere nakkeområdet der skjoldbruskkjertelen er med litt kokosnøttolje. Dette kan gjøres i noen minutter daglig..

Enhver selvmassasje har helsegunstige egenskaper når den ikke er ubehagelig eller smertefull.

6. Essensielle fettsyrer

Et av symptomene på hypotyreose er tørr hud.. For å forbedre denne tilstanden i huden må vi gi næringsstoffene slik at den blir næret og lys, slik at vi også kan forhindre tidlig rynker..

Vi kan konsumere følgende mat daglig:

  • Linfrø
  • Chia frø
  • Krillolje
  • avokado
  • Ghee eller klargjort smør
  • Fet fisk

7. Chia frø

Chiafrøene vi diskuterte i forrige emne, kan også være veldig effektiv i behandling av forstoppelseskjente.

  • For å konsumere dem må vi suge dem i flere timer (for eksempel hele natten) og deretter drikke dem sammen med vannet..
  • Vi kan også blande dem med juice og vitaminer..

8. Lær å synge

Det er ikke nødvendig å ha et stort talent for sang i et privat miljø i hjemmet vårt..

Denne vanen kan være veldig nyttig for å regulere skjoldbruskkjertelen som vibrasjonen er rett i området der kjertelen er. Selv på energinivå kan det være en veldig gunstig terapi for vårt velvære..

9. Drikk vann

Drikkevann er en enkel vane som forbedrer funksjonen til organene våre, hjelper oss med å aktivere stoffskifte, bekjempe forstoppelse, tørr hud og gå ned i vekt.

Av alle disse grunnene anbefales det i all behandling og spesielt for å forbedre hypotyreose..

16 tegn på at du lider av hypotyreose



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.