Hjelper vann deg med å gå ned i vekt? Myter og sannheter

  • David Snow
  • 0
  • 4452
  • 184

Hvor hardt prøver du å gå ned i vekt? Får du de ønskede resultatene? Tror du at du drikker nok vann? I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan vann hjelper deg å gå ned i vekt.

Du vil oppdage at ikke bare holder kroppen din hydrert og organer balansert, men også favoriserer vekttap og forbedrer treningsresultatene. Hvis du har problemer med å drikke vann, kan du finne motivasjonen til å gjøre det til slutt..

Drikkevann hjelper med å forbrenne ekstra kalorier

Det er de som gir seg selv tillatelse til å spise noe høyt i kalorier og hevder at de vil trene senere. Hvis du er en av dem, bør du vite det vann hjelper deg med å gå ned i vekt og vil bidra til å eliminere ekstra kalorier raskt. 

Dette forekommer hos unge eller middelaldrende voksne, og det eneste du trenger å gjøre er å ta omtrent en halv liter (500 ml) før du spiser..

Vi anbefaler å legge til litt trening for å øke vekttap. Hvis du gjør de første endringene, kan du prøve å ta 500 ml vann og legge til 30 minutters gange..

Å drikke vann før måltider reduserer appetitten

Har du hørt at vann hjelper deg med å gå ned i vekt og redusere appetitten hvis du spiser før du spiser? Vel, det er sant, men det er noen ting du må huske på..

Å drikke vann 30 minutter før spising har vist seg å faktisk forhindre kroppen i å absorbere overflødig energi.. Husk at det kan bli akkumulert fett når det ikke brennes..

Dette forekommer imidlertid ikke hos alle mennesker. I studiene som ble gjennomført fant de ut at denne fordelen er mer til stede hos eldre. Studien hadde kvinner tatt 375 ml og menn 500 ml vann 30 minutter før de spiste..

Så du vet, hvis du er en eldre person som prøver å kaste noen kilo, drikker vann før måltidene dine.. 

Vann fremskynder stoffskiftet

Hvis du er en person som hele tiden søker etter den ideelle vekten, vet du allerede at metabolisme er et relevant tema. Spesielt akselerasjonen og i denne forstand hjelper vann til å gå ned i vekt..

Lær hvorfor vann gir store fordeler for kroppen

Vi har allerede kommentert bloggen om noen strategier for å fremskynde denne prosessen eller forbedre den. Å ta vann er noe av det beste. Det er vist at 1,5 liter vann kan bidra til å øke hastigheten på metabolismen med opptil 30%..

Det inntatte vannet hadde en temperatur fra 22 til 37 ° C, noe som innebærer at det var varmt til moderat varmt. Dette er viktig fordi disse temperaturene tvinger kroppen til å jobbe hardere for å gjenopprette den vanlige temperaturen..

De som deltok i eksperimentet sa også at de følte seg mer energiske. Dette er veldig bra for de som har problemer med å starte en sportsrutine fordi de føler seg motløs hele tiden..

Hvis du vil ha de største fordelene, anbefaler vi deg det 2 liter vann daglig er varmt eller varmt. Det kan koste deg litt med det første, men om noen uker vil du bli vant.

Les mer: 5 Vanlige fuktighetsgivende feil

Vann hjelper deg å gå ned i vekt og forhindrer sult

Mye sies om forvirringen vi kan ha med sult og tørst. Det mange faktisk gjør når de føler seg sultne, er faktisk å ta en drink med vann. Men virkelig vann hjelper deg å gå ned i vekt?

Hvis du mener at dette er en myte og meningsløs, vet at det ikke er sant.. Kroppen din kan forveksle tørst med sult. Når dette rotet skjer, kan vi ende opp med å spise ekstra kalorier.

Det vi anbefaler er at du tar et glass vann neste gang du blir sulten. Det kan være varmt vann for å få fart på stoffskiftet. Vent deretter cirka 20 minutter og analyser hva som skjer i kroppen din. Hvis følelsen av sult forsvinner, var det bare tørst. Spis ellers noe sunt og næringsrikt..

For å konkludere, Husk at vi bør konsumere minst 2 liter vann om dagen for å opprettholde hydrering..

5 deilige måter å drikke vann på



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.