Jule-reklamen som begeistret millioner av mennesker

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 970
  • 138

Juletider er en av de lykkeligste for familiene, selv om noen ikke er lykkelige fordi de føler seg alene eller har en sjanse til å gjenforenes med sine kjære.

I denne tiden med kjærlighet og forsoning er det mange dager å styrke familiebånd og levende øyeblikk som vil være for alltid i minnet vårt..

Ved å benytte seg av julesesongen, forbereder og lanserer mange bedrifter og reklamer. De inviterer oss til å glede oss over denne fantastiske familietiden..

En av de siste som ble sendt på jul i fjor. Dette er reklamefilmen til supermarkedkjeden Edeka, som gikk verden rundt for den viktige refleksjonen den tilbyr for alle.

Tittelen er "It's Time to Come Home". Propagandaen snakker om en realitet som millioner av eldre mennesker bor over hele verden: ensomhet.

Meldingen i annonsen gikk viralt gjennom sosiale nettverk og nådde mer enn to millioner visninger i løpet av den første lanseringsdagen. Overskred 25 millioner skuespill.

Les også: Barnebarna er lysene og gledene fra sine besteforeldre

Historien om jule annonse

Midt i julen mottar en ensom eldre mann flere meldinger fra barna sine. I dem advarer de om at de ikke kan være sammen med ham på denne viktige datoen.

“Hei pappa… Jeg ville si at vi ikke kan se deg i julen i år. Vi får prøve neste år, lover jeg. God jul pappa.

Eldstemann ser gjennom vinduet sitt mens andre familier samles for å feire julaften. I mellomtiden har han bare selskap av juletreet og hunden sin..

Dag etter dag lider han av den samme ensomheten, og er trist over å se hvordan andre får barnebarnsbesøket mens han må fortsette alene.

Plutselig får barna dine meldinger og samtaler som kunngjør at deres far hadde gått bort.

Som forventet kansellerte selvfølgelig alle avtaler. Imidlertid kom de til den gamle mannens hus for å innse at han hadde det forfalsket hans død.

"Må jeg gjøre dette for å se alle sammen?" - sier han og begynner å glede. Den spennende kunngjøringen ender med at hovedpersonens ønske er oppfylt: å ha en familiemiddag igjen til jul.

Husk å lese: Family Time: Why It Matters?

Realiteten til mange eldre

Denne kunngjøringen som kom opp over jul fremhever en veldig trist virkelighet. Det er virkeligheten tusenvis av eldre voksne tilbringer julen alene selv om de har familie, og dette skjer i mange land rundt om i verden i veldig betydelige antall.

Den største bekymringen for eksperter er hva som er vist om mangel på selskap; I denne type omstendigheter kan det bidra til å forverre folks humør eller til og med føre til episoder av depresjon..

Av denne grunn, ikke overraskende, mange kampanjer fokuserer på å prøve å redusere forlatelse. Spesielt i en befolkning som i mange år er glemt.

Det er byråer og organisasjoner som jobber hver dag hele året for å bekjempe uønsket ensomhet gjennom frivillighetsprogrammene deres..

Og ettersom denne jula var beregnet på at enhver skulle glemme familien sin, lanserte supermarkedet Edeka med denne videoen et forslag der brukerne inviteres til å sende bilder med spesielle familieøyeblikk knyttet til jul.

Medlemmene brukte hashtaggen #heimkommen (som på portugisisk betyr noe som "hjemme"). Totalt 100 personer kunne tjene en kupong verdt 100 euro å bruke i butikker under fester.

Å legge den tyske kampanjen til side, Intensjonen med å spre denne meldingen er at alle skal være litt mer bevisste på denne virkeligheten og ikke glemme sine eldre slektninger. Det er avgjørende å analysere om noen ser frem til denne høytiden og å være sammen med de som verdsetter din tilstedeværelse..

Hvordan påvirker ensomhet helsen til eldre?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.