Hjemmelaget hvitløk Antibiotikum

  • Peter Sherman
  • 0
  • 5249
  • 1462

Hvitløk er en mat som brukes over hele verden, men ikke alle kjenner dens medisinske egenskaper. I flere hundre år har naturmedisin brukt hvitløkbaserte medisiner, siden den har egenskaper som hjelper til å bekjempe infeksjoner, sopp, bakterier og hjelper til med å rense og rense blodet. En måte å glede seg over alle disse egenskapene er gjennom et hjemmelaget antibiotikum, som vi lærer i denne artikkelen..

Disse fantastiske egenskapene oppnås ved å stanse hvitløk, fordi med denne prosedyren frigjøres et stoff som kalles allicin, som er basert på mange medisiner produsert av farmasøytisk industri..

Bruk dette hjemmemidlet

Stanset hvitløk kan påføres direkte på såret. Dette vil lindre smerter og forhindre infeksjoner da allicin kommer inn i blodomløpet. I tillegg hjelper hvitløk med å generere gunstig bakterieflora og mykgjør effekten av medisiner på magen..

For soppinfeksjoner som fotsopp, er det nyttig å bruke hvitløkspasta som krem og dekk føttene med sokker. Det anbefales at disse sokkene er eksklusive for behandling og skal kastes på slutten..

En annen av fordelene kan sees ved å gni den i brystområdet for å lindre symptomene på forkjølelse, og å gni det i området av nesegangene kan lindre symptomene på bihulebetennelse og rhinitt..

Les også: Hvitløk: En kraftig immunsystemforsterker

Slik lager du hjemmelaget hvitløk Antibiotikum?

Husk 3 × 3-regelen for å lage denne fantastiske medisinen til alle formål..

Tre ingredienser:

  • Jomfru kokosnøttolje
  • Ekstra jomfru olivenolje
  • Frisk hvitløk

For å tilberede det vil ta tre fulle teskjeer av hver ingrediens.

forberedelse

  1. Sett kokosnøttolje for å varme opp på svak varme.
  2. Tilsett olivenolje og bland jevnt.
  3. Når den er varm og homogen, tilsett den hakket hvitløk, sauter og fjern den deretter fra varmen.
  4. Pisk alt i en blender eller kvern i en liten kaffestøtt eller kvern.
  5. Sil av alt og ha i en krukke.
  6. Klar! Du har nå ditt eget hjemmelagde antibiotika. Oppbevar den i kjøleskapet og ikke glem at blandingen er gyldig i to uker..

Du kan være interessert i: Hvordan dyrke hvitløk hjemme

For å konkludere

Dette nylaget hjemmelaget antibiotikumet er melkehvit i fargen, men etter hvert blir det en jevn, tykk pasta. Etter flere timers avkjøling vil densiteten ha økt og bli en lett å påføre blanding..

Til tross for kokosnøttolje vil lukten av hvitløk råde, så bruk den bare hjemme, da denne lukten også gjennomsyrer klærne dine. Velg derfor klær spesielt for behandling og vær forsiktig så du ikke blander dem med andre når du vasker..

Det er ekstremt enkelt å tilberede dette hjemmelagde antibiotikumet. Ikke nøl med å forberede det; Det er et naturlig middel som vil gi utallige fordeler for hele familien..

Hvitløkolje: Et veldig allsidig middel for å ta vare på kroppen din



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.