Negative følelser har sin positive side

  • David Snow
  • 0
  • 3427
  • 649

Vi ble oppdratt med tro på at negative følelser bare kan forårsake smerte, frustrasjon, angst, frykt, stress, tårer og en rekke like negative følelser.

Men er det noe riktig i alt dette? Er negative følelser virkelig så negative som de ser ut? Ta kontakt med oss!

Vi må alltid være lykkelige?

Vi tror at for å være lykkelige må vi alltid være lykkelige, men dette er ikke naturlig. Tenk på det… Kan noen virkelig alltid være lykkelige? Det er ikke rom for negative følelser i lykke?

Negative følelser er også innebygd i lykke, som vi anser som dårlige, men som ikke er slik.. Denne typen følelser er nødvendig..

Tenk om vi alle sammen alltid var så glade? Det vil være tider hvor vi ikke ville vite om vi gjør det riktig eller galt..

Vi trenger ikke alltid være lykkelige, vi må vite hvordan vi aksepterer våre negative og positive følelser. Problemet vårt er at vi har en tendens til å avvise negative følelser fordi vi ikke vet hvordan vi skal takle dem. Vi er redde og har en tendens til å stikke av fra dem..

Les: løp mot frykten

Avvis aldri dine negative følelser, fordi de, som vi vil se, også har sin positive side. Problemet er at negative følelser får oss til å føle oss dårlige, og vi tror at dette ikke er bra ...

Men det er vi ikke klar over nettopp dette gjør oss til mennesker.

De virkelige negative følelsene

Når vi går dypt inn i negative følelser, er det viktig at vi kan skille mellom de som er "normale", men ender opp med å bli en ekte negativ følelse..

Dette er fordi, noen ganger blir vi revet med av en følelse av at vi anser som negative og utilsiktet utenfor vår kontroll. Nå vil vi se en serie “negative”, men normale følelser som driver til mer bekymringsfulle og alvorlige følelser..

Bekymring og angst

Bekymring er en normal følelse, aldri negativ.

Det er en følelse som oppstår når noe er viktig for oss, når noe skjer som markerer livene våre, eller når vi må ta en beslutning og vi ikke vet om vi vil velge godt eller vondt..

Problemet er når denne bekymringen går tom for vår kontroll og går til et annet nivå; angsten.

Når angst dukker opp, betyr det at vi ikke løser hva bekymrer oss så mye, at vi gjør noe galt. Vi må endre måten vi handler og reagerer på.

Noen ganger bekymrer vi oss for noe vi ikke burde, og det skaper oss mye angst..

Vi anbefaler å lese: Råd for å kontrollere angst

Tristhet og depresjon

Å være trist er normalt, siden vi kan ha en litt melankolsk dag, eller vi kan være mer følsomme.

Men hva skjer når denne tristheten strekker seg over lang tid? Når noe påvirker oss så mye at det medfører mangel på selvtillit for stor og gjør at vi devalueres?

Det er der depresjonen kommer fra..

Vrede for deg selv og skyld

Vi blir ofte sinte på oss selv fordi vi ville gjøre ting annerledes, men de gikk ikke som vi planla, eller vi sa noe vi ikke skulle gjøre. Men det er mye forskjell mellom å være sint på oss selv og skylde på oss selv.

Skylden er veldig negativ. Når vi lærer av sinne, blir vi mer usikre med skyld. og vi begynte å devaluere oss selv. Vi skal aldri gå til det ekstreme skyld, fordi det gir oss ingenting godt..

Sinne og vrede

Sinne er noe helt normalt, en naturlig reaksjon på noe vi ikke liker.

Når vi vender oss til sinne, er vi allerede i et annet scenario. Med sinne devaluerer vi den andre personen, og mens sinne kan hjelpe oss med å frigjøre spenning, sinne fører til mye emosjonell og mental spenning.

mange Normale følelser viser seg å være negative fordi vi ikke vet hvordan vi skal håndtere dem på riktig måte. Likevel forveksler vi ofte sinne med sinne eller tristhet med depresjon..

Følelser vi anser som negative er noen ganger helt normale og nødvendige. Tenk om vi ikke bekymret oss eller om vi ikke følte tristhet? Vi ville bry oss om de andre?

Det er på tide for oss å endre vår oppfatning og vi begynner å akseptere alle menneskelige følelser.

Effektene av negative følelser og tanker på kroppen vår



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.