Hjem-månebad for å forgylle kroppshår

  • Peter Sherman
  • 0
  • 1167
  • 252

Har du noen gang hørt om månebadet eller det gylne badet som det også er kjent? Bleking kroppshår er en enhet de fleste kvinner bruker for å gjøre armen og lårene vakrere.

Månebadet blir fulgt av kroppsfoliering og hydrering. Prosedyren er ikke kontraindisert så lenge du er testet for allergi mot hydrogenperoksyd..

Resultatet er skinnende blondt hår, som skjuler seg uønsket. Slik gjør du et månebad hjemme.

1. Bad

Å gjøre månebadet, begynn med en god dusj.

Oppdag: 7 fordeler med kaldtvannsbad hver morgen

2. vaselin

Påfør deretter vaselin til stedet for misfarging for å beskytte huden.. Vaseline er billig og en god fuktighetskrem, og danner en beskyttende film mot effekten av hydrogenperoksyd som kan tørke ut huden din..

3. Homogen blanding

Lag en homogen blanding av hydrogenperoksyd 30 volum med 50 gram blekemiddelpulver. Bruk en glasskrukke. Blandingen skal ha en tykk konsistens..

4. Pass på kroppen

Pass på stedet for å bli misfarget, mindre i ansiktet og intime deler, som har den mest følsomme huden.. Du kan bruke en hårbørste, eller hvis du foretrekker det, kan du pusse hendene. Ikke glem å bruke hansker; bruken er viktig.

5. Tid

La stå i maksimalt 20 minutter. Ikke glem og merk klokken.

6. Ta en ny dusj

Etter en gitt tid, ta en ny dusj for å fjerne alt stoffet fra kroppen din. eller vask de påførte delene. Se om hele produktet har forlatt kroppen din.

7. Eksfolieringstid

For å eksfoliere, dvs. rense huden, kan du kjøpe en peeling eller lage en hjemmelaget kratt. Benytt anledningen til å eksfoliere hele kroppen din, selv der du ikke har brukt hydrogenperoksyd. Huden din vil takke deg.

8. Hydrering

Bruk en fuktighetskrem over hele kroppen.

Les også: 4 viktige tips for å fukte huden

Omsorg når du utfører månebadet

Det ble gitt råd som skulle følges. Under solbadet må du ikke sole deg. Etter solbadet må du ikke sole deg heller.

Like etter den tredje påføringsdagen står du fritt til å sole deg. Dette anbefales fordi solen på huden din kan forårsake flekker, og helt sikkert vil du ikke ønske å ødelegge alle de fantastiske resultatene du har oppnådd så langt..

Myter om månebadet

Tro ikke historien som folk forteller når de sier at månebading gjør at håret vokser raskere; dette er myte. Det er ingen sammenheng mellom påføring av månebad og hårvekst..

Det er bare en visuell sak, fordi den naturlige veksten av håret, som uansett ville skje, blir mer synlig når du bleker, noe som gjør den mørke roten tydeligere..

Vil du gjøre håret lysere? Oppdag 5 måter å gjøre det naturlig på  




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.