Helbredende drikke for å bekjempe kroppens cellulitter

  • Peter Douglas
  • 0
  • 2439
  • 415

Cellulitter er et av de kosmetiske problemene som berører kvinner over hele verden., i alle aldre og løp. Tenker på det, i dag vil vi snakke om en helbredende drink for å bekjempe cellulitt i kroppen.

Cellulitter er akkumulering av fettvev i visse områder av kroppen, og danner små knuter eller hulmer som også er kjent for sitt "appelsinskall"..

Det anslås at mellom 85% og 98% av den kvinnelige befolkningen lider av en viss grad av denne lidelsen. fra ungdomstiden.

Selv om det ikke er en sykdom, prøver mange å bekjempe den for å gjenopprette skjønnheten i huden og de områdene i kroppen der de også er veldig merkbare..

Som svar på dette, Mange skjønnhetssentre og selskaper tilbyr produkter og behandlinger som kan bidra til å dempe det.; Noen er imidlertid veldig dyre og er ikke alltid innen rekkevidde for alle som lider av denne tilstanden..

heldigvis, det er en god del naturlige midler som til en veldig lav pris bidrar til å redusere denne tilstanden effektivt..

Denne gangen ønsker vi å dele en helbredende drink som i noen tid blir veldig populær for sin evne til å bekjempe cellulitter. Vil du oppdage det?

Hva denne helbredende cellulittdrikken handler om?

Denne fantastiske anti-cellulitt-helbredende drikken kombinerer egenskapene til sitrusfrukter som grapefrukt, sitron og appelsin, hvis essensielle næringsstoffer hjelper til med å skylle ut giftstoffer og fremme sirkulasjon..

Selv om det ikke er en mirakelkur eller noe sånt, fungerer som et flott tillegg for å minimere utseendet på appelsinskall på kort tid.

Fordeler med grapefrukt

Denne deilige sitrusen har fått en spesiell plass i kostholdet til folk som vil miste noen kilo..

Det er veldig lite kalorier og inneholder fiber, vitaminer og antioksidanter. som hjelper til med å eliminere giftstoffer i de viktigste organene i kroppen.

Takket være bidraget fra polyfenoler beskytter den regelmessig kroppen mot skader forårsaket av frie radikaler i miljøet..

På den annen side, Din C-vitamin hjelper med å stimulere kollagenproduksjon for å holde huden glattere, yngre og fastere.

Den inneholder en type fiber kalt pektin, som i kroppen kan redusere triglyserider og dårlig kolesterolnivå (LDL) med opptil 15%..

Det viste seg også å være et stort løft for metabolisme fordi det normaliserer blodsukkernivået og forhindrer fettopphopning.

Sitronfordeler

Sitronsaft har blitt verdsatt i alternativ medisin for sin evne til bidra til å forhindre og bekjempe hundrevis av vanlige og alvorlige sykdommer.

Det er veldig populært i dietter å gå ned i vekt og redusere fett, da det inneholder essensielle næringsstoffer som fremmer avgiftning og fettfjerning..

C-vitaminet ditt er avgjørende for cellulær metabolisme. og for kroppens forsvar; inneholder også flavonoider og en hypolipidemisk effekt som har muligheten til å mobilisere blodfett.

Har en vanndrivende effekt som lar deg regulere kroppsvevsvæsker for å redusere betennelse.

Med alle disse fordelene fungerer det som et godt middel mot cellulitter og vanlige hudlidelser..

Fordelene med Orange

Appelsinjuice er en populær kroppsrenser, rik på sitronsyre og kraftige antioksidanter som fremmer eliminering av giftstoffer.

Det anses at ditt daglige forbruk kan redusere sjansene for overvekt med opptil 14%..

Dens rikdom i antioksidanter reduserer celleoksidasjon og, takket være C-vitamin, fremmer det kollagenet for å bevare vevene i god stand.

Vi anbefaler at du leser: Mat som gir kollagen til huden

Hvordan tilberede denne anti-cellulitt-helbredende drikken

Tilberedningen av denne kraftige cellulittdrikken er veldig enkel, og den kan konsumeres hver dag for å få gode resultater..

I tillegg til sitrus, la oss legge litt ingefær, et krydder som forbedrer effektene ved å være rik på antioksidanter og betennelsesdempende forbindelser..

ingredienser

  • 1 sitron
  • 1 stor grapefrukt
  • 1 stk ingefær
  • 2 appelsiner

forberedelse

  • Vask og desinfiser alle ingrediensene..
  • Skrell grapefrukt, appelsiner og sitron.
  • Ha all sitrus i blenderen og tilsett ingefærstykket.
  • Behandle alt for et øyeblikk (du kan legge til vann hvis det anses nødvendig).

Les også: Ingefærte for å rense leveren

Forbruksmodus

  • Drikk rett etter at du er ferdig, helst på tom mage.
  • Behandlingen skal gjøres i to uker på rad, hvile en og deretter starte på nytt..

Husk det Effekten av denne juicen mot cellulitter avhenger sterkt av andre livsstilsvaner. som du integrerer i rutinene dine. Tren, spis sunt og unngå de tingene som gjør kroppsfettet verre.

6 anticellulittøvelser du kan gjøre hjemme



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.