Fordelene med persille for nyrene

  • Peter Douglas
  • 0
  • 2770
  • 780

Persille er en av verdens mest populære urter med mange medisinske egenskaper, blant dem, for å bringe en rekke fordeler til nyrene.

Til den deilige og intense smaken kan vi legge til helbredende egenskaper, som ofte blir ignorert når vi bruker det som et krydder for maten vår..

Du kjenner sikkert til flere oppskrifter som bruker denne ingrediensen, men du vet alle fordelene det gir nyrene?

Nyrene er organer i kroppen som stadig filtrerer blod. De gjør dette ved å sikre at skadelige stoffer i kroppen skilles ut gjennom urinen. Livsstil og vaner som usunn spising eller fysisk inaktivitet letter opphopningen av giftstoffer. Så ta vare på nyrene dine ved å endre livsstil og spise persille..

Denne urten har fantastiske egenskaper for nyrene. Husk at persille inneholder vitamin K, vitamin A, vitamin C, folsyre og jern, som alle er viktige for nyreshelsen. Nå forteller vi deg alt!

Hva er egenskapene til persille for nyrene??

1. Forbedre helsen til disse organene

Persille er et vanndrivende middel og hjelper til med å eliminere kroppsvæsker.. Dette er veldig gunstig, da det også bidrar til å eliminere avfall og smittestoffer i denne prosessen. Når vi spiser det, tar vi også med vitaminene og mineralene. I tillegg kan persille bidra til å forhindre nyrestein og gallestein..

2. Persille reduserer betennelse

Persillen inneholder aktive komponenter som apigenin, som har betennelsesdempende egenskaper. I tillegg inneholder persille store mengder flavonoider som fungerer som potente antioksidanter for kroppen..

I tillegg er persillen rik på C-vitamin og Quercetin, naturlige antioksidanter som bidrar til de inflammatoriske prosessene.

I følge noen studier fungerer disse stoffene som beskyttende mot reaktive oksygenarter. For dette formål nøytraliserer de frie radikaler som superoksydanion, nitrogenoksid og peroxynitrite blant andre..

Husk å lese også: 5 tips for sunne nyrer

3. Forbedrer eliminering av utskillelse

Persille stimulerer fordøyelsen og funksjonen til nyrene, og virker på alle nivåer for å eliminere giftstoffer. Merk at persille bidrar til bedre fordøyelse generelt og eliminerer effektivt utskillelse (giftig avfall).

På den annen side er det viktig å vite at persilleblader er karsminerende. jeg mener, lindre flatulens ved å forhindre dannelse av gass i mage-tarmkanalen. Av denne grunn reduserer de oppblåsthet i magen.

4. Persille hjelper med å løse opp nyrestein

Nyrestein er avsetninger av salter og mineraler som dannes inne i nyrene eller urinveiene. Selv om dette problemet kan påvirke noen, er det større sannsynlighet for at menn i alderen 30-50 år utvikler nyrestein enn kvinner..

Persille inneholder lav prosentandel av natrium, som kontrollerer blodtrykket. dette hjelper til med å forhindre nyre- og hjerte- og karsykdommer.

Husk at høyt blodtrykk kan skade og herde blodårene i nyrene, noe som fører til akkumulering av giftig avfall og gallestein..

På denne måten forhindrer persille ansamling av kalsiumoksalat i nyrene, som er den vanligste årsaken til steindannelse., takket være effekten på blodtrykket og økt nyrefiltrering.

Les også: 5 urtedrikker for å forhindre nyrestein

5. Naturlig vanndrivende

Til slutt bør du vite det persille fungerer som et naturlig vanndrivende middel veldig effektiv. Dette betyr at den reduserer væskevolumet i kroppen ved å øke urinutgangen. Konsekvensen av dette er en rensende effekt på nyrene ved å redusere avleiringer og øke eliminering av smittestoffer..

Persillefrø spiller en stor rolle som vanndrivende midler., bidrar til å øke vann eliminering og dermed redusere væskeansamling.

Dens vanndrivende effekt skyldes tilstedeværelsen av to ingredienser: apiol og myristicin. Blant andre funksjoner eliminerer disse stoffene giftstoffer, overskytende salter og akkumulert vann i kroppen fordi det forbedrer nyrefunksjonen..

Husk til slutt at persille er en næringspakket urt som holder bakterier, sopp og parasitter i sjakk..

Så hva venter du på å inkludere persille i kostholdet ditt?

7 naturlige behandlinger for å lindre nyresmerter



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.