Fordelene med Argan Oil for hud, hår og kropp

  • Robert Patterson
  • 0
  • 4971
  • 998

Arganolje kommer fra argan trefrøekstrakt og er hjemmehørende i det sørvestlige Marokko. Det er en veldig sjelden olje siden treet tar 30 til 50 år å produsere frukten..

I hundrevis av år har innbyggere i regionen brukt oljen til forskjellige medisinske formål. I tillegg inkluderer de det i skjønnhetsrutiner, da det hjelper å ta vare på hår og hudhelse..

Fordelene dine hvis gjorde det så populært at kosmetikkindustrien begynte å inkludere det som en ingrediens i produktene deres, samt kommersielt distribuere den til forskjellige land.

Fordelene med Argan Oil for Skin

Arganolje inneholder viktige vitaminer, mineraler, fettsyrer og antioksidanter. Næringsstoffene gir viktige fordeler for huden som, forebygging av for tidlig aldring, reduksjon av alderstegn, etc. Det er verdt å fremheve dens egenskaper for å oppnå:

  • Et strålende ungt ansikt: Å bruke arganolje i ansiktet er til stor hjelp for å forhindre for tidlig aldring, redusere døde celler og beskytte mot solskader. Inneholder vitamin E, som er viktig for å opprettholde hudens elastisitet og kollagen. Inneholder også fytosteroler som hjelper til med å behandle kviser og redusere arr.
  • Kroppsfuktighet: I stedet for å bruke fuktighetsgivende kremer med kjemiske forbindelser, kan man velge å bruke arganolje. Dette er fordi det fungerer som en utmerket fuktighetskrem for huden over hele kroppen og samtidig opprettholder fuktigheten. For gode resultater anbefales det å påføre etter bading..
  • Sunne hender: Olje er den beste løsningen hvis du har tørre hender, sprukket hud og forverrede neglebånd. Dette produktet fukter dypt og hjelper deg med å holde hendene fuktige og berolige huden..

Vi anbefaler også å lese: 4 detox-supper for å avgifte kroppen din deilig

Fordelene med Argan Oil For Hair

E-vitamin pluss essensielle fettsyrer gjør denne oljen til en flott alliert for hårpleie og for å holde den sunn..

  • Skinnende og hydrert hår: For å hydratere håret naturlig, reduser tørrheten og oppnå en sensasjonell glans. Så bare bruk litt arganolje i håret og hodebunnen med milde massasjer. La det til slutt virke i 1 time og skyll som vanlig.
  • Bølget hår: Denne typen hår har en tendens til å være veldig vanskelig å kamme og pleier å plage med krus. For en god frisyre og frizz-fri spre litt arganolje over håret ditt.
  • Dobbelt tips: Mishandlet hår har en tendens til å være tydelig ved delte ender, og vi ønsker ikke alltid å klippe dem for å løse problemet. Så for å lukke dem, bare legg arganolje hver dag på endene av håret ditt.
  • hodebunn: Tørr hodebunn har en tendens til å lide av flass, kløe og irritasjon. For å behandle det, bruk litt arganolje med milde massasjer før du legger deg og vask dagen etter.

Vi anbefaler også å lese: Hårtap i svangerskapet. Sjekk ut løsningene!

Argan Oil and Internal Health

For deres viktige sterolinnhold, spesielt scotenol og spinasterol, arganolje fungerer som en viktig naturlig betennelsesdempende. Dermed er det veldig effektivt i behandling av problemer som revmatisme og leddgikt..

Innlagt eller brukt på såre ledd gir denne oljen en viktig følelse av velvære..

I tillegg tilskrives det kreftfordeler, spesielt for innholdet av antioksidanter og sunne fettsyrer, som bekjemper og reduserer effekten av frie radikaler. Når den konsumeres regelmessig, bidrar til forebygging av celleskader, hjerteproblemer og forskjellige kreftformer.

Denne maten er et flott supplement til krydder salater, fukting av brød og tilberedning av forskjellige retter. Utvilsomt er det et produkt hvor mange interne og eksterne helse- og skjønnhetsfordeler kan oppnås..

4 kanelmasker for perfekt hår



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.