Agurk Juice Fordeler

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2391
  • 186

Lær om de viktigste fordelene med agurkjuice, en sunn, næringsrik og allsidig drink.. På grunn av det høye næringsinnholdet, går helsebidragene utover de generelle fordelene ved å opprettholde et vegetabilsk kosthold..

Noen av bidragene til kroppen inkluderer forbedring av kroppens vitale tegn, evnen til å eliminere forkalkning av nyrene og bidra til å redusere risikoen for overvekt..

Agurk er en tropisk mat. allment tilgjengelig i de fleste deler av verden. Det brukes ofte til sylting, selv om de fleste av næringsstoffene går tapt i denne typen preparater..

Den viktigste ernæringsmessige ulempen med juice over hel agurk er at kostfiber går tapt. På den måten, hvis du drikker agurksaft daglig, sørg for at du spiser hele grønnsaker for å gjøre opp for fiberinntaket.

Du kan også bruke den gjenværende agurkfiberen etter å ha tilberedt saften. Frys bare den innsamlede massen og tilsett den til potetmos, supper og sauser.

Agurk ernæringsmessig bidrag

Agurk har en imponerende mengde naturlig destillert vann (ca. 96%), noe som gjør den overlegen i forhold til vanlig vann. Barken inneholder en høy prosentandel av vitamin A, altså, den skal ikke skrelles.

Den inneholder også mineraler som hjelper til med å skape et mer alkalisk miljø i kroppen, som hemmer tilstedeværelsen av bakterier og sykdommer.

Det er en utmerket kilde til vitamin A og C. (begge antioksidanter), mangan, molybden, kalium, silika, svovel og lavere mengder vitamin B, natrium, kalsium og fosfor..

Du har sikkert sett skjønnhetstips som anbefaler å bruke agurkskiver i øynene. Dette skyldes koffeinsyren som finnes i denne grønnsaken, som hjelper til med å forhindre væskeansamling og reduserer puffete øyne når de påføres lokalt.

Les også: 7 grunner til å konsumere agurksaft

Helsemessige fordeler av agurkjuice

De fleste er ikke klar over de store fordelene som agurken gir kroppen, og det er de som unngår å spise den. Selv om denne grønnsaken kan være "intetsigende" for noen, er den faktisk veldig forfriskende. Her er en liste over fordelene med agurkjuice:

surhet

Alkaliteten til mineraler i agurksaft hjelper til med å regulere pH i kroppens blod, og nøytralisere surheten. Det fungerer også som en beroligende for behandling av magesår og tolvfingertarmsår.

Blodtrykk

Akkurat som selleri kan denne juicen bidra til å regulere blodtrykket på grunn av dets mineraler og natrium..

Bindevev

Den utmerkede kilden til silika bidrar til riktig konstruksjon av bindevev i kroppen vår som bein, muskler, brusk, leddbånd og sener..

Temperaturregulering

Under tørt og varmt vær, drikk et glass agurksaft blandet med sellerijuice hjelper med å normalisere kroppstemperaturen.

vanndrivende

Agurkjuice oppmuntrer til eliminering av avfall ved vannlating. Det hjelper også med å løse opp nyrestein..

feber

Agurkjuice har temperaturregulerende egenskaper, noe som gjør den til en passende drikk til når du har feber..

betennelse

Den er ideell for nøytralisering av urinsyre som forårsaker leddbetennelse. Når det tas daglig, gjør det arbeidet med å rengjøre leddene, og redusere smertene. Det betyr det Det hjelper også til å forbedre andre forhold som leddgikt, astma og gikt..

Hårvekst

Agurkens silisium- og svovelinnhold gjør det spesielt nyttig for hårvekst. Du kan blande den med gulrotjuice, salat eller spinat..

Se også: Slik lager du Aloe Vera, agurk og grapefruktjuice for å senke kolesterolet

Hudforhold

Den store mengden C-vitamin og antioksidanter som finnes i agurker, gjør det til en viktig ingrediens i mange skjønnhetskremer for behandling av eksem, psoriasis, kviser, etc..

Væskeretensjon

Gir nødvendige elektrolytter og gjenoppretter hydrering av kroppens celler, og reduserer dermed væskeansamling.

Vitamin K

En annen fordel med agurksaft er at den motvirker effekten av vitamin K-mangel, som kan inkludere neseblod, blåmerker og blødende tannkjøtt..

Forbrukerråd

Plukk mørkegrønne agurker. Unngå de som er gulaktige eller rynkete i begge ender.. Tynnere agurker har færre frø enn tykkere agurker.

Oppbevar dem i kjøleskapet for å bevare friskheten.. Skiver agurker skal pakkes eller legges i en lufttett beholder og oppbevares i kjøleskapet. Forbruk innen en dag eller to.

I tillegg til å glede deg over den rene agurksaften, Du kan også bruke den som base for andre sunne juice.. Prøv den med frossen melon og mynte, eller jordbær og basilikum for en super forfriskende drink.

Agurk, lime og myntesaft for å gå ned i vekt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.