Kanel og honning for å behandle leddgikt

  • Richard Robertson
  • 0
  • 5210
  • 1218

Kanel og honning danner sammen en kraftig blanding med egenskaper som er i stand til å behandle artritt. Dette hjemmemidlet har blitt brukt av naturlig medisin for å behandle forskjellige sykdommer, spesielt inflammatoriske..

Alternative behandlinger i dag bruker denne kombinasjonen mye fordi både honning og kanel har gode betennelsesdempende egenskaper. Når de kombineres, skaper de således en kraftig og effektiv behandling mot smerter som er karakteristiske for betennelsessykdommer som leddgikt..

Kanel og dens makt mot leddgikt

den kanel Det har, blant komponentene, noen flyktige oljer, som cinnamaldehyd, melatonin og kumarin, som har termiske effekter på kroppen. (beroligende egenskaper ved smerte). Påfør kanel lokalt på den berørte delen.

Vi anbefaler også å lese: Dårlig pust: Slik behandler du det med kanelbaserte midler

Honning som behandling mot leddgikt

Honning er en mat som har vært kjent i århundrer på grunn av dens kraftige helsegunstige egenskaper. Den kjemiske sammensetningen er veldig kompleks, så mye at det komponenter oppdages hver dag som gjør det enda gunstigere for helsen.

Derfor regnes det som en av de mest komplette naturlige medisinene som finnes i naturen.. Kan brukes til både aktuelle og drikkepreparater.

På grunn av dets store antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaper, er det veldig nyttig for å behandle hudsår og brannskader..

Vi anbefaler også å lese: 4 Natural Bee Honey Remedies to Dempe rynker

Hvordan skal vi konsumere honning og kanel for å behandle leddgikt??

Naturmedisin anbefaler både internt og eksternt forbruk av en kombinasjon av kanel og honning for å behandle alvorlige smerter i leddgikt..

første, for innenlands forbruk bør vi tilberede en kanelinfusjon i flak og la det hvile. Tilsett deretter honningen (1 eller 2 ss). Denne behandlingen bør kontrolleres for personer med diabetes..

For aktuelle behandlinger kan vi bruke varmt kanelvann med litt honning i komprimerer på de berørte områdene.. Disse anbefalingene er basert på studier i København, Danmark, som har sett effekten av kanel og honning på behandlingen av mange sykdommer, men spesielt for å berolige de smertefulle symptomene forårsaket av leddgikt. .

Bilde med tillatelse fra ActitudFem

Tips for å forhindre artrose fra 35 år



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.