Hunderhus med resirkulerte materialer

  • Joseph Barber
  • 0
  • 2541
  • 646

Gjenvinning er her for å bli og gir bedre muligheter for forskjellige deler av huset.. Selv hunder og katter drar nytte av disse innovative forslagene! Vi forteller deg noen praktiske måter å lage et hundehus av resirkulerte materialer..

I tillegg til å ha vakre design, som vil gjøre at kjæledyret ditt virkelig føler seg privilegert som et slikt hjem, er det også miljøalternativer for hunder og katter. Så det kan du Dra nytte av forskjellige og rimelige elementer med det du har hjemme for å skape et rom for ditt kjære dyr..

4 måter å lage et hundehus av resirkulerte materialer

I de følgende punktene vil vi beskrive noen måter å bygge vakre hundehus på. Hos dem vil dyr i tillegg til å føle seg beskyttet, føle den kjærligheten du har til dem..

1. Hundehus med en gammel skjerm

Takket være dagens teknologi er de store, boksede skjermene bak dem fullstendig foreldet. Ikke kast dem! De kan lage utmerkede vertshus for små dyr, spesielt tilbedt av katter..

Du må bare fjerne alle komponenter inni og legge til en pute som eieren kan ligge på. Selvfølgelig kan du legge til et teppe, og hvis du er kunstner, kan du dekorere utsiden din med maling..

2. Gamle kofferter og kister, ideelle for å lage senger

Dette alternativet er mer for innedyr, men det fungerer absolutt veldig bra.. Den består av å gjenbruke en gammel koffert, og legge noen elementer i den, for å danne en seng.

dessuten, du kan legge til ben, og du må også sørge for at lokket alltid er oppe; Ellers kan kjæledyret ditt være redd eller til og med skadet. I tillegg kan du inni den lime inn dekorasjoner med navnet ditt, og fotografier du kan dekorere.

På den annen side er det alternativet med gamle safer eller kister. Disse kan igjen være nyttige for hunder eller katter som sover ute..

endelig, I tillegg til å rengjøre dem for å sikre at interiøret er "levelig", kutter det treverket for å lage en liten dør på den ene siden.. Dette vil gi deg et vintage hundehus med et snev av eleganse..

Du kan også lese: Kjæledyr: Vet du hvorfor de er så bra for fysisk og mental helse?

3. Doghouse med antikke bord

Det hender ofte at i kjelleren eller på andre hjørnet av huset, etterlater vi det lite attraktive bordet vi aldri likte. Hvorfor ikke gjøre det til et hjem for deg kjære dyr?

Så da, du trenger bare å åpne på den ene siden for at hunden eller katten skal komme inn. Det anbefales også at du fjerner bena hvis du har dem. Dette vil gjøre det lettere å komme inn og ut uten å måtte takle gapet.

I tilfelle av tabeller Med skuffer har du allerede en del av problemet løst; fjern dem og bruk det som gjenværende hull som et hull. En av hovedfordelene med denne måten å lage et hundehus av resirkulerte materialer er at det er enkelt å male og pusse opp etter din smak - eller dyrets..

4. Paller er uunngåelige når vi snakker om resirkulering

I tillegg Paller kan også brukes til å lage hjem til kjæledyret ditt ved hjelp av resirkulerte materialer.. Det bør under alle omstendigheter avklares at denne typen resirkulering generelt er litt vanskeligere enn de andre; trenger du noen verktøy og også hjelp fra noen med litt styrke til å gjøre det.

Les også: Citronella Oil: A Good Repellent for Mygg, lus og lopper

Imidlertid er det utvilsomt et av de vakreste alternativene.. Først må du ta palltavlene fra hverandre slik at du kan skjære dem i to; disse delene vil være veggene i huset. Forsiktig: Fjern plankene fra ubrukte deler..

På den annen side, med brettene kuttet, bli sammen med de to veggene og fullfør torget. Neste trinn vil være å kutte sideveggene diagonalt, og deretter plassere taket. Selvfølgelig vil bunnveggen være lavere enn frontveggen der du tegner og kutter døren.

Til slutt legger du et stykke trekonglomerat for å danne taket på det nye huset.. Ved å plassere et utstående treverk på baksiden av huset, vil du sørge for at det ikke faller.

Avslutningsvis, med disse fire triksene, vil kjæledyret ditt være lykkeligere enn noen gang. Å lage et hundehus med resirkulert materiale vil være en beslutning som vil forlate deg fornøyd, og dyret ditt overrasket. Du vil uten tvil også føle deg veldig elsket.

Helsemessige fordeler ved å ha et kjæledyr



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.