Bekjemp sagging og rynker med agurk og aloe gel

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 2361
  • 406

Lær fra denne artikkelen hvordan du lager en hjemmelaget aloe agurkgel for å behandle aldring av huden.

Aldring er en naturlig prosess som dukker opp på et tidspunkt i livene våre.. Imidlertid fører den nåværende livsstilen til at denne prosessen skjer raskere, og får huden til å miste fastheten tidlig og lider av for tidlige rynker..

Heldigvis ble de laget gode ingrediens gjennombrudd som virker for å redusere for tidlig aldring og stimulere celleregenerering.

Disse ingrediensene, som har utrolige hudegenskaper, inkluderer agurk og aloe. Begge blir brukt i kosmetikkindustrien somaktive forbindelser med nærende, oppstrammende og foryngende produkter.

Det er imidlertid ikke nødvendig å investere store summer på dyre behandlinger for å nyte fordelene med disse to hudallierte.. I denne anledningen vil vi dele en veldig spesiell oppskrift på lag en hjemmelaget aloe agurkgel bekrefter og mot rynke.

Hva er fordelene med agurk for huden??

Agurk er en grønnsak som består av 97% vann og en stor mengde næringsstoffer som gagner helsen til kroppen og selvfølgelig huden..

I mange år har denne ingrediensen blitt brukt i mange skjønnhetsrutiner for sine forfriskende og gjenopprettende egenskaper. Disse egenskapene hjelper til med å behandle problemer som vesker og mørke ringer..

Dens høye vanninnhold kombinert med vitamin E gjør at agurken ikke bare reparerer og hydrerer, men også beskytter hudcellene..

På den annen side inneholder den antioksidantforbindelser som hjelper til med å redusere virkningen av frie radikaler som påvirker huden og kan forårsake for tidlig aldring, noe som reduserer kollagenproduksjonen..

Den har en høy snerpende kraft som hjelper til å rense, da det bidrar til kontroll av oljeaktighet og problemer som kviser..

Se også: Visste du dette om agurker? Du vil alltid ønske å spise dem!

Hva er fordelene med aloe vera for huden?

Aloe Vera er en høyt verdsatt plante i kosmetikkindustrien på grunn av sitt høye næringsinnhold og egenskaper..

En av hovedfordelene er den snerpende effekten, i stand til å rense huden fra de dypeste lag. Dette favoriserer fjerning av all smuss og forhindrer tilstoppede porer..

Aloe Vera er også en kraftig naturlig fuktighetskrem som hjelper til med å opprettholde hudens elastisitet, samtidig som den gir fuktighet og forhindrer tørrhet..

Når det gjelder å forhindre for tidlig aldring, vektlegges dens evne til å regenerere hudvev. Det er også i stand til å stimulere og styrke kollagen- og elastinfibre, som forhindrer og reduserer rynker..

I tillegg til dette har den en antibakteriell virkning som hjelper til med å behandle og eliminere kviser, redusere irritasjon og unngå arr som har en tendens til å oppstå når dette problemet oppstår kronisk..

Vi anbefaler at du leser: 10 spektakulære bruk av Aloe Vera

Hvordan tilberede agurk og aloe gel?

Agurk og aloe gel er en krem ​​som kombinerer egenskapene til disse ingrediensene for å regenerere celler og forhindre sagging..

Dette naturlige produktet er veldig enkelt å tilberede og kan inkluderes i skjønnhetsrutinen for å forhindre og bekjempe alle aldringstegn..

ingredienser

  • ½ kopp destillert vann (125 ml)
  • 1/2 kopp frøfri agurk (50 g)
  • ½ kopp aloe gel
  • 1 vitamin E-kapsel (valgfritt)

forberedelse

  • Legg først i blanderen en halv kopp destillert vann, en halv kopp agurk og en halv aloe.
  • Deretter behandler du alle ingrediensene til de er godt innarbeidet, og du kan eventuelt tilsette en E-vitamin kapsel.
  • Når du er klar, hell den i en lukket krukke og sett den til side i kjøleskapet for å vare lenger.

Søknadsmodus

  • Vask ansiktet grundig med vann og en mild såpe før sengetid..
  • Bruk penselbehandlingen og la den virke over natten slik at dens egenskaper trenger gjennom og virker i hviletid.
  • Neste morgen vask med varmt vann.
Topp 5 helsemessige fordeler av Aloe Vera



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.