Naturlig kombinasjon som hjelper til med å senke aldring

  • David Cobb
  • 0
  • 1524
  • 31

Kvinnen har alltid vært opptatt av å opprettholde ungdommen sin, selv om hun vet at hun på et tidspunkt vil måtte akseptere alderstegnene. I dag skal vi snakke om en naturlig kombinasjon som hjelper til med å senke aldring..

Imidlertid videre, kvinner bryr seg også mye om å bevare helsen, fordi de vet at det er viktig å ha en god livskvalitet og bruke årene godt.

Når man tar hensyn til kvinners bekymring for å beholde ungdommen i mange år, er det for tiden mye foryngelsesteknikker som har evnen til å forbedre utseendet på ansiktet, kroppen og helsen..

For å slippe å ty til prosedyrer og behandlinger som kan være veldig dyre, Det er andre naturlige alternativer som kan hjelpe deg med å få de samme langsiktige fordelene..

Råd for retardering av aldring

Hos kvinner begynner alderstegn å vises så tidlig som 30 eller 35, avhengig av livsstil. Selv om noen tegn er helt normale, er det i andre tilfeller tidlige tegn som bare skal vises i en senere alder..

Det gode er det Det er viktige faktorer som kan hjelpe oss med å beholde ungdommen vår, slik at disse tegnene ikke begynner å vises i ung alder..

  • Et sunt kosthold: Kosthold spiller en veldig viktig rolle i helse og skjønnhet. En riktig spiseplan bør inneholde en god mengde frukt, grønnsaker, frokostblandinger, magert kjøtt og fisk som tilbyr omega 3..
  • Sov godt: Å få nok hvile og avslappende søvn er avgjørende for god fysisk og emosjonell helse. Under søvn vitaliserer kroppens celler og utfører viktige funksjoner som de ikke kan utføre resten av dagen..
  • Ett glass vin om dagen: Når vi drikker vin moderat, forsyner vi kroppen med antioksidanter, jern, A-vitamin, C og forskjellige B-komplekser, blant annet næringsstoffer som forbedrer helsen og hjelper til med å senke aldring..
  • Øk vannforbruket: Vannforbruk er viktig for god fysisk og emosjonell helse. Celler må holde seg hydrert for å regenerere og utføre viktige funksjoner i kroppen..
  • Unngå alkohol, sigaretter og narkotika: Alle disse dårlige vanene stjeler dyrebare leveår og ungdommer. Disse stoffene beruset kroppen og forårsaker sykdommer som akselererer aldringsprosessen..

Oppdag: Effekter av alkohol på kroppen

Oppskrift for å sakte aldring

Woman's Youth Elixir eller Oppskrift på foryngelse er en naturlig oppskrift som kombinerer egenskapene til linfrøolje med hvitløk og sitron å få en utrolig alliert for helse, skjønnhet i hud og hår.

ingredienser

  • 100 ml linfrøolje
  • 2 middels sitroner
  • 1 stor hvitløksfedd
  • 500 g honning

Hvordan forberede det?

Legg hvitløk og sitron i blenderen. Tilsett honning og linfrøolje og slå for å inkludere ingredienser.

Les også: Linfrøens underverk

Blandingen skal oppbevares i kjøleskapet. Vi anbefaler å ta en skje av den tre ganger om dagen, en halv time før hovedmåltider..

Hvorfor denne blandingen hjelper til med å forynge kroppen?

Linfrøolje inneholder essensielle fettsyrer som gir viktige helse- og hudfordeler..

Mer enn halvparten av fettstoffer er omega 3 og har betydelige mengder linolsyre (omega 6), oljesyre (omega 9) og palmitinsyre..

Denne oljen er også den største vegetabilske kilden til lignaner, viktige antioksidanter som, når de kombineres med sitron, hjelper til med å rense leveren og galleveiene. En sunn lever er synonymt med god helse og ungdom..

På den annen side gir sitron en viktig mengde C-vitamin., som styrker immunforsvaret og blodkarene.

dessuten, hvitløk renser blodkar, kjemper mot kolesterol, beskytter hjertet og tilbyr en stor mengde antioksidanter som stimulerer cellegenerering.

Dette enkle naturlige middelet er rikt på næringsstoffer som er viktige for helse og skjønnhet.. Regelmessig forbruk kan bidra til å forhindre sykdom mens du tar vare på huden fra innsiden og utsiden..

6 tips for å holde ung og glatt nakkehud



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.