Hvordan hjelpe babyen din med å eliminere bensin

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4950
  • 156

Babyer må eliminere gassene ordentlig. Hvis de ikke gjør det, disse kan forårsake ubehag og irritasjon, og selvfølgelig en stor bekymring for foreldrene. Så i denne artikkelen forteller vi deg hvordan du kan hjelpe babyen din med å eliminere gass på riktig måte..

Babyer og gasser

Det er veldig vanlig at en baby i løpet av de første månedene av livet ikke vet hvordan han skal kontrollere sugeteknikken perfekt. derfor, kan også svelge luft under mating, spesielt hvis det er en flaske.

Dermed kan denne ansamlingen av gass i din lille mage føre til ubehag. Faktisk vil de føle irritasjon og ubehag og vil derfor gråte.

Kramper oppstår når gasser akkumuleres i fordøyelseskanalen. Det kan være fordi de svelger luft eller på grunn av dårlig fordøyelse.

Dette er grunnene til etter hver amming er det viktig å hjelpe babyen med å eliminere gassene den har inntatt mens du fôrer. For øvrig er det veldig vanskelig for dem å gjøre det for seg selv, så de trenger vår hjelp..

Etter mating av dem, bør vi dermed få babyen til å burp og eliminere gassene slik at de ikke kramper eller ubehag..

Bensintyper

Det er to typer gasser som babyen kan samle seg på.

  • Mage gasser. Dette er de mest vanlige, og er luften de svelger under ammingen, som vi kommenterte tidligere.
  • Tarmgasser. I dette tilfellet er dette gasser som produseres ved dårlig fordøyelse eller noen matintoleranser. I disse tilfellene, etter samråd med barnelegen din, kan han anbefale en formelendring..

Hvordan hjelpe babyen din med å eliminere magegass

Det er flere teknikker og triks vi kan bruke for å hjelpe babyen din med å bli kvitt gassene ordentlig:

Riktig stilling under mating

Posisjonen under amming er viktig for å forhindre at babyen svelger luft med melken. Det er essensielt at, Når du ammer eller fliser, bør du sette babyen i riktig posisjon. På denne måten kan du suge bedre og svelge mindre luft. For dette:

  • Babyen bør åpne munnen for å fange ikke bare brystvorten, men også areolaen. Hvis den bare suger brystvorten, vil det sannsynligvis svelge mer luft under amming..
  • Babyens tannkjøtt skal ikke klype brystvorten. På denne måten vil melken ikke komme ut, og den vil bare svelge luft.

Husk å lese også: 6 stillinger for å amme babyen

Tips for å få babyen til å burp og eliminere bensin

Erting baby belch er den mest effektive teknikken for å hjelpe babyen med å eliminere gassene riktig. Imidlertid er det visse mer effektive stillinger for å eliminere svelget luft. Blant dem er de mest kjente:

  • Legg babyen på brystet med det lille hodet sitt på skulderen.
  • Sitter ham på fanget med ryggen til oss og legger hånden på brystet og fingrene på haken.
  • Sett babyen på den ene armen. Med sin egen vekt vil magen presse mot armen, noe som letter eliminering av luft. Husk imidlertid at det lille hodet ditt skal være litt høyere enn resten av kroppen din..

Mens babyen er i riktig posisjon til å burp, bør vi gjøre det masserer eller klapper ryggen.

Vi skal forresten hjelpe babyen med å eliminere gassene på de måtene som er angitt i omtrent 5 eller 10 minutter. Men hvis du fremdeles ikke hører den karakteristiske brøytestøyen, må du ikke huske, fordi noen ganger er denne støyen umerkelig og betyr ikke at luften ikke er eliminert. Dermed kan vi etter 10 minutters fôring legge babyen uten problemer.

Når skal Burp Baby for å eliminere gasser?

Vi har bevist at det er nødvendig å hjelpe babyen med å eliminere gassene. Men du vil sikkert spørre når du skal gjøre dette. vanligvis vi bør få babyen til å burp etter mating. Imidlertid kan det hende at vi i noen tilfeller må slutte å amme for babyen for å eliminere gassen og først deretter fortsette å føde.

  • Hvis babyen er veldig rastløs under ammingen, kanskje det svelger luft. Så vi kan stoppe fem eller ti minutter for at den skal spyle ut og deretter fortsette.
  • I tillegg kan vi også hjelper deg med å eliminere gasser når vi skifter bryst.
  • Hvis du tar en flaske hvis du er rastløs, vi kan stoppe hver 60 ml for å hjelpe babyen med å eliminere gassen og deretter ja, fortsett å mate.

I alle fall er moren den som vil innse barns behov. Men hvis du ikke er rastløs eller ukomfortabel og spiser ordentlig, trenger du ikke slutte å mate. I dette tilfellet må vi bare hjelpe deg med å felle etter ammingen.

Velg flaskenippler godt

Flaskenes brystvorte må tilpasses babyens alder. Faktisk er det “anti-kolikk” -dyser som kan være til stor hjelp..

Hvis babyen din blir matet på flaske, er det viktig at du tar vare på brystvortene. Kanskje ikke passer for spedbarnsalder og når de er for store eller små, får de den til å svelge med melken. Derfor er det best at du velger alders-passende flaskenippler for å sikre at det ikke kommer luft inn gjennom dem..

På den annen side, Det er spesielle dyser som forhindrer dette problemet ved å redusere luftmengden kommer ut på siden mens babyen suger.

Det kan også interessere deg: Det stemmer at amming hjelper deg å gå ned i vekt?

Det er alltid nødvendig at babyen burp?

Noen ganger opplever vi at babyen alltid svelger luft mens du ammer. Vi mener derfor at vi bør få bukken til å skje uansett hva som skjer. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis slik. Spesielt ved amming. Hvis posisjon og sugeteknikk er riktig, kan det hende at babyen ikke svelger luft.

I dette tilfellet, hvis vi er forpliktet til raping, når det faktisk ikke er behov, kanskje det er vi som forårsaker ubehag og irritasjon hos babyen.

Det beste da er å prøve å hjelpe til en stund (5 til 10 minutter) med milde massasjer eller klapp og så bare la ham hvile.

Er bruk av smokker og flasker skadelig?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.