Hvordan lette mørke eller beisede armhulene?

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2790
  • 213

Utseendet til mørke underarmsflekker er vanligvis et resultat av dårlig rengjøring av området, overdreven svette, bruk av visse deodoranter, døde hudceller, arvelige faktorer, blant andre. Med det i bakhodet, i dag vil vi snakke om hvordan man lyser mørke eller flekkete armhuler..

Dette problemet påvirker vanligvis ikke helsen til personen som presenterer det, men det påvirker kvinnens estetikk og skammer henne, spesielt hvis huden hennes er en lysere nyanse..

Men heldigvis er det forskjellige naturlige alternativer som hjelper til med å behandle problemet og gir den opprinnelige tonen til den delen av huden..

For gode resultater når du bruker noen av disse alternativene, er det greit å forhåndsrense armhulene, unngå å bruke alkoholdeodoranter, barberhøvel, opprettholde et balansert kosthold og sunne vaner..

Vil du vite hva som er de beste blekingsbehandlingene under armene? Sjekk ut vår artikkel!

Hydrogenperoksyd for å lysne mørke armhulene

Hydrogenperoksyd er et ideelt produkt for å redusere og eliminere flekker i underarmen; hun kan synlig gjøre dem lysere og gi dem den myke, delikate tonen.

Oppdag: 7 bruksområder du kan gi til hydrogenperoksyd

Det er et produkt med lett tilgang og vil dessuten tjene til å forhindre den dårlige lukten i regionen. Vanligvis brukes volum 10. Løs opp i vann (50/50) og påfør under armhulene, ikke glem å fjerne med mye vann etter noen minutter..

Yoghurt og havre for å lysne mørke armhuler

Yoghurt har desinfiserende og forfriskende egenskaper som hjelper til å rense huden ved å fjerne døde celler.. Havre derimot tilbyr glatthet og er en utmerket peeling for å lette dyp hudrensing..

Denne behandlingen vil bleke armhulene og gi et ungdommelig og glatt utseende, veldig spektakulært!

For å gjøre dette, bland ganske enkelt naturlig yoghurt med en spiseskje havregryn, og bruk deretter under armhulene, og gi milde massasjer. Fjern etter fem minutter med mye vann..

Les også: Sizzling pear, chia og havre slå for å gå ned i vekt

Kokosnøttolje for å lysne mørke armhulene

E-vitaminet i kokosnøttolje fungerer som et naturlig lysmiddel hvis det brukes kontinuerlig.. For disse resultatene anbefales det å bruke det daglig, massere armhulene i femten minutter før du tar en dusj..

Eple cider eddik for å lysne mørke armhuler

Eplecidereddik har desinfiserende, rensende og blekende egenskaper. Denne ingrediensen vil være en flott alliert for å redusere farging under armene, og bidra til å gjenvinne sin klare tone og lette eliminering av døde celler..

Bland litt eplecidereddik med rismel og lag en lime. Påfør denne blandingen mens du bader, og la den virke i femten minutter, og skyll deretter med varmt vann.

Agurkkrem for å lysne mørke armhulene

Agurk er en ingrediens med høye nivåer av vitamin E, vann og naturlige oljer som er spesielt brukt til å rense og friske opp huden..

På grunn av fuktighetsgivende, eksfolierende og desinfiserende egenskaper, er den ideell for å behandle flekker på huden og redusere armhulenes mørke utseende. Skriv ned ingrediensene og lær hvordan du gjør det:

ingredienser

  • 1 ss agurkmasse
  • 2 dråper sitron
  • 1 klype gurkemeie

Forberedelse og bruk

Bland alle ingrediensene godt for å få en pasta. Bruk den til det mørklagte området, la det virke i femten til tjue minutter. Gjenta behandlingen hver tredje dag.

Gurkemeie kan gi en gul flekk i regionen, men den kan fjernes med riktig rengjøring ved å gni en bomullsull med melk..

Melk for å lysne mørke armhulene

Melkesyre er en veldig effektiv ingrediens for å redusere mørke flekker i underarmen., da den har peelingskraft som hjelper til med å eliminere døde hudceller og overflødig deodorant som kan være årsaken til problemet..

Det anbefales å påføre melken med en bomull og la den virke i ti minutter. Denne prosessen bør gjentas minst to ganger om dagen og ofte for å holde armhulene rene..

Anbefalinger for å forhindre flekker i underarmen

  • Hvis du utsetter armhulene dine for solen, er det ideelt å bruke en solkrem på hudtypen din;
  • Bruk en naturlig kratt for å rense opp overflødig deodorant og døde celler som ligger i dette området;
  • Inkluder mat som er rik på vitamin E og K i kostholdet;
  • Drikk minst to liter vann om dagen for å hydratere godt;
  • Velg å bruke en naturlig deodorant eller en som ikke inneholder dufter og alkohol..
5 hjemmelagde deodoranter for å eliminere stank av underarmen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.