Hvordan rense tarmene og forbrenne fett med linfrø

  • David Snow
  • 0
  • 1146
  • 25

Linfrø kan være en flott alliert når det gjelder å opprettholde tarmen helse og i ferd med å forbrenne fett og gå ned i vekt. Denne supermaten gir mange fordeler og fortjener absolutt fremtreden i ethvert sunt kosthold..

Tarmhelse

Gjennom årene behandler fordøyelsessystemet vårt tonn mat og tusenvis av liter væske..

Denne imponerende mengden kan gjøre tarmen akkumulere fekale avsetninger og giftig avfall som over tid kan forurense blodet og forårsake forskjellige sykdommer.

Noen tegn på at kroppen din kan oppleve tarmblokkering er konstant forstoppelse, ineffektiv metabolisme, overdreven eller utilstrekkelig vektøkning, diabetes, problemer med hud, hår og negler og lever- og nyresykdom..

Hvis du ignorerer signalene tarmen din sender, kan det føre til betennelsessykdommer og infeksjoner i mage-tarmkanalen, magen og urinveiene..

Hvis du opplever noen av symptomene vi nevnte, kan du vurdere å endre kostholdet ditt for å oppleve fordelene med fordøyelsessystemet og tarmen helse og livskvalitet..

Linfrø for å rense tarmene

En av de mest effektive matvarene for tarmrensing er linfrø. Frøene som er rik på løselig og uoppløselig fiber, absorberer vann og ekspanderer til tykktarmen, og hjelper til med transport av avfall og fjerner giftstoffer og parasitter når de beveger seg gjennom tarmsystemet..

I tillegg, ved å absorbere vann, danner linfrøfibre en gel som reduserer hastigheten på fordøyelsen av maten og gjør det mulig for kroppen å absorbere næringsstoffene, vitaminene og mineralene vi spiser optimalt..

Dette kraftige frøet hjelper fortsatt med å holde tarmen fungerer regelmessig., forhindrer fordøyelsessykdommer som forstoppelse, hemoroider og divertikulose.

Hvis de svelges hele, vil frøene sannsynligvis passere gjennom magen og tarmen ufordøyd, så, den beste måten å bruke dem på er i melform.

Linfrømel er veldig enkelt å innlemme i det daglige kostholdet. Den har en nøtteaktig smak og kan tilsettes salater, supper, gryteretter, frokostblandinger, detoxjuice og shakes.

Et annet alternativ er å inkludere litt linfrø i den bakte deigen eller når du tilbereder tapioca.

Et annet forslag er å spise den til frokost, sammen med en yoghurt eller gjæret melk..

I tillegg til fordelene som linfrø tilbyr, disse melkeproduktene inneholder fremdeles probiotika som er veldig viktige for å opprettholde tarmhelsen..

Hvis det nåværende målet er å gå ned i vekt, er det viktig å være klar over mengden linfrø som konsumeres. Til tross for at den har mange fordeler, har den en betydelig mengde kalorier, så ideen er ikke å overdrive det.

Oppdag: Hørfrøets underverk

Linfrø for å gå ned i vekt

I tillegg til alle fordelene som linfrø gir fordøyelsessystemet, regnes det fremdeles som en viktig alliert i prosessen med vekttap og reduksjon av fett i kroppen..

Å være rik på fiber gir linfrø en metthetsfølelse som gjør at vi føler oss raskere og med mindre mat. På denne måten kan du forhindre overspising og kontroll over vekten..

Det hjelper også med å redusere dårlig kolesterolnivå og bidrar til å regulere metabolismen av lipider. Med det, stoffskiftet vil være sunt og kjøres på full gass, veldig viktig faktor for vekttap og lagret fettforbrenning.

Vi anbefaler å lese: Kontroller kolesterolet naturlig

Ved å redusere fordøyelsen av maten, gir linfrø en saktere frigjøring av sukker i tynntarmen og forhindrer pigger i insulin i blodet, og forhindrer således akkumulering av fettformede karbohydrater..

Til slutt er linfrø fortsatt rik på alfa linolensyre, en type omega 3 som ligner på den som finnes i fisk som tunfisk og laks..

Sunn fettkilde, dette Syre optimaliserer måten kroppen fremmer lokal fettforbrenning, spesielt i mageregionen.

Omega 3 hjelper også med å bryte ned fettmolekyler inntatt i mat, forhindre opphopning og bidra til vekttap prosessen..

Nyt fordelene med linfrø nå

Denne supermaten hjelper både tarmrensing og fettforbrenningsprosessen og er allerede kalt som en ekte alliert for å hjelpe oss med å oppnå mål for vekttap og samtidig holde kroppen sunn..

For alle faktorene nevnt over, er det viktig å gi linfrø en sjanse og se hva det kan gjøre for helsen din..

Prøv å legge det til kostholdet ditt gradvis, og vær klar over endringene det sikkert vil føre til din fysiske velvære og livskvalitet..

Linfrøgrøt for å behandle hudallergier



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.