Hvordan tilberede fuglemelk og hva er fordelene med det?

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2122
  • 262

Lær hvordan du tilbereder fuglemelk, en vegetabilsk drikke med lite kalori som har blitt populær over hele verden for sitt høye viktige næringsinnhold og helsemessige fordeler..

Selv om frø er kjent som en eksklusiv fuglemat, har de nå fått en viktig plass i menneskemat, spesielt for deres høyt innhold av enzymer og aminosyrer.

Når tørket inneholder frøene mange næringsstoffer, men når de plasseres i vann, oppstår en serie kjemiske prosesser som øker deres konsentrasjon av fiber, cellulose og protein med høy biologisk verdi..

I tillegg takket være næringsinnsats, Det er ideelt for å forbedre fordøyelsen, stimulere leverfunksjonen og avgifte kroppen.

Som vi vet, har mange ikke prøvd det, i denne artikkelen ønsker vi å fortelle deg hvordan du tilbereder fuglefrømelk og viser de viktigste fordelene for kroppen..

Hvordan tilberede fuglefrømelk?

Fuglemademelk er en av de minst kaloriholdige vegetabilske drikkene som er tilgjengelige. Det er derfor, du kan konsumere det hver dag, å være et godt supplement til å opprettholde en sunn vekt.

Forberedelsesprosessen er ganske enkel, men bør starte kvelden før.

ingredienser

  • 6 ss fugleinfrø (90 g)
  • 4 glass vann (1 liter)

forberedelse

  • Bløt fuglefrø i et glass vann og over natten.
  • Neste morgen, fjerne overflødig vann og ha frøene i en blender, sammen med resten av vannet.
  • Pisk på full fart til du får en hvitaktig fargedrink.
  • Sil med et klutfilter og fjern rusk fra skallet.

Forbruksmodus

  • Drikk et glass fastende fuglemark og gjenta forbruket 2 eller 3 ganger i løpet av dagen.

Fordelene med fuglefrømelk

Fuglefrø består av 16,6% protein av høy kvalitet og 11,8% kostfiber..

Når frøene blir til melk øker de enzyminnholdet, noe som tjener til forbedre glukoseutnyttelse av celler.

Disse egenskapene, i tillegg til vitaminer og mineraler, lar ditt regelmessige forbruk forbedre ulike aspekter ved helsen..

Forbedrer fordøyelsen


Fuglefrømelksenzymer hjelper fordøyelsesprosessen og gjør stivelse til glukose.

  • Dens betennelsesdempende egenskaper lindrer irritasjon i mageslimhinnen og derfor, forhindre halsbrann og gastritt.
  • Hjelper med å gjenopprette avføring og forhindre både diaré og forstoppelse.

Beskytter kardiovaskulær helse

Denne vegetabilske melken har blitt en av de beste medisinene for å bekjempe opphopning av LDL (dårlig kolesterol) i arteriene..

  • Dens antioksidantforbindelser bidrar til å forhindre dannelse av plakk og favoriserer lipid eliminering, unngå sykdommer som åreforkalkning.
  • Blant annet forbedrer det blodsirkulasjonen og hjelper til med å balansere natriumnivået for å forhindre høyt blodtrykk..

Hjelper å gå ned i vekt

På grunn av detoksifiserende og fordøyelsesegenskaper har denne drikken blitt ansett som et godt supplement for de som prøver å gå ned i vekt på en sunn måte..

  • Skjønt ikke et mirakelmedisin eller noe lignende, dens forbindelser hjelper til med å rense kroppen for giftstoffer for å unngå forstyrrelser i metabolismeaktiviteten.
  • På den annen side øker kostfiberen følelsen av metthetsfølelse og reduserer behovet for å "klype" kalori mat.

Bekjemp væskeansamling

Fuglefrø har en vanndrivende effekt på kroppen. Ved å forbedre funksjonen til nyrene hjelper det å filtrere væsker for å eliminere dem gjennom urin..

Denne kvaliteten kommer pasienter med ødem eller betennelsesforstyrrelser til gode som, Ved å øke væskeutvisning unngår det komplikasjoner og sykdom.

Renser leveren

Naturlige antioksidanter og enzymer med fuglemasse er gode allierte for å rense leveren og optimalisere dens funksjon..

Disse stoffene stopper forverringen forårsaket av frie radikaler. og favoriser dessuten nedbrytning av fett, og unngå tunge fordøyelser.

Bekjemp urininfeksjoner

Næringsstoffene i denne plantedrikken er med på å styrke immunforsvaret og forbedrer kroppens respons mot smittestoffer som påvirker urinveishelsen..

Dens vanndrivende virkning renser også urinveiene og blæren, lette eliminering av mikrober som forårsaker disse sykdommene.

Har du noen gang smakt på denne deilige drinken? Nå som du kjenner til fordelene, må du gjerne tilberede fuglefrømelk hjemme for å få mest mulig ut av egenskapene..

Du vil elske det!

Vekttap med fuglefrømelk



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.