Hvordan revitalisere leveren og bukspyttkjertelen din?

  • David Snow
  • 0
  • 4876
  • 707

Bukspyttkjertelen og leveren er to viktige organer for fordøyelsen av mat, og utfører rensende funksjoner i blodomløpet; samt regulering av mange hormoner.

Så hvordan hjelper du dem med å jobbe bedre? Hvordan forhindre giftstoffer fra å bli syke eller samle seg i disse organene? Vi vil forklare i den følgende artikkelen.

Viktigheten av funksjonen til bukspyttkjertelen og leveren

Noen ganger føler vi oss trette med en oppblåst følelse i magen. Fordøyelsen virker vanskelig, og det vi spiser går ikke veldig bra. Det er mulig å se små kløe og til og med kviser i huden.

Hvorfor skjer dette imidlertid? Det er veldig sannsynlig at noen av organene er fulle av giftstoffer og ikke kan utføre funksjonene sine ordentlig..

Leveren er et viktig organ for kroppen vår; dens rensende funksjon er grunnleggende for å opprettholde daglig balanse og få oss til å føle oss bra.

Det renser også blodet, regulerer kolesterol, sukker, hormoner. Og hva med bukspyttkjertelen? Hvis han ikke har det bra, er det for eksempel mulig å vise en viss betennelse, og fordøyelsen av maten er kompromittert; fremdeles kan du begynne å få problemer med sukkernivået ditt.

Derfor bør vi alltid være oppmerksom på din generelle helse. Det mest passende, selvfølgelig, er å forhindre at dette skjer..

Derfor bør vi ta vare på oss selv ved å følge riktige spisevaner og "revitalisere" disse organene minst en gang i måneden; riktig kosthold, som vi vil forklare nedenfor.

Regler for å revitalisere leveren og bukspyttkjertelen

1. De helbredende egenskapene til sitrus

Sikkert du allerede vet de store fordelene med et fastende sitronglass. Juicen er, som appelsiner eller grapefrukt, rik på vitamin C, avgjørende for avgiftningsprosessen. i tillegg til å beskytte disse kroppene ved å revitalisere funksjonene deres.

Det ville da være perfekt at om morgenen, når du våknet, hadde du et glass sitronsaft, og deretter en time senere skulle du ha et glass appelsinjuice..

Til lunsj eller middag ville en kopp fersk papaya kuttet i biter også være ideell..

Les mer: C-vitamin - Vet dens helsemessige fordeler

2. Helbredende infusjoner

Det er en rekke medisinske planter som er perfekte for å revitalisere både lever og bukspyttkjertel..

Derfor er det nødvendig å ta dem på rad i minst 10 dager i måneden, til frokost og midt på ettermiddagen. Vi vil indikere følgende:

  • Lakrisinfusjon: Tilfellet med lakrisrot er ganske nysgjerrig. Denne planten har den fordelen å balansere sukkernivået i kroppen vår. Noe grunnleggende for både bukspyttkjertel og lever.
    Hvis nivået ditt går ned, kan denne planten gjenopprette deg. Og hvis det er for lavt, gjør det opp for det. Helst, ta infusjonen i 10 dager og på ettermiddagen. Bare legg fire rotfilamenter i en kopp kokende vann og vent litt. Veldig enkelt og effektivt!
  • Marian tistel-infusjon: Den finnes lett i apotek og helsekostbutikker. Det er en utmerket helbredende plante for leveren og bukspyttkjertelen. Den grunnleggende sammensetningen av silymarin er fantastisk for å regenerere disse organene og avgifte dem. Ta en infusjon om morgenen i ti dager.
  • Dandelion Infusion: Et under i naturen innenfor noens rekkevidde. Har du aldri smakt på denne helbredende infusjonen? Ikke gå glipp av denne sjansen. Løvetann renser leveren, reduserer betennelse i bukspyttkjertelen samt stimulerer galleproduksjonen.
    Det er en av de sunneste og mest helbredende infusjonene som eksisterer, så vi anbefaler å ta den etter hovedmåltidet. Resultatet er utmerket..

3. De mest passende grønnsakene

Det vil ta minst en uke eller ti dager å ha et rensende kosthold for å vitalisere disse to essensielle organene..

For dette er det nødvendig å ta rikelig med væske, minst to og en halv liter vann. Naturlige juice som ovenfor: sitron, appelsin, grapefrukt, ananas, papaya, etc..

Det er også grunnleggende å konsumere rikelig med friske grønnsaker. Salater med grønne blader som spinat, ruccola, brønnkarse. Alle grønnsaker rike på vitamin B. Tilsett salater med magert kjøtt som kyllingbryst eller kalkun, litt laks.

Også nøtter som nøtter. Andre grønnsaker som er veldig egnet for leveren og bukspyttkjertelen er artisjokker, foruten å være velsmakende, er kurative for disse organene. Du kan lage rike oppskrifter med dem. Kryssende grønnsaker som brokkoli eller rosenkål er også veldig godt egnet.

Lær mer: Tips for å spise mer grønnsaker

4. Hemmeligheten bak probiotika

Vi vet at meieri ikke er så bra, men en naturlig fermentert yoghurt som fremdeles kan lages i hjem kan være veldig gunstig for kroppen..

Det hever også forsvar og bringer oss gode bakterier for å beskytte oss. Samt revitalisere leveren og bukspyttkjertelen.

Andre probiotika-rike matvarer inkluderer kefir, spirulina tang, miso suppe og velsmakende kombucha-te som du finner i helsekostbutikker eller på apoteket ditt. Disse matvarene er sterkt anbefalt..

5 råd for omsorg for bukspyttkjertelen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.