Sunt og billig spisestedsråd

  • Richard Robertson
  • 0
  • 4998
  • 221

Det er mekanismer som kan brukes enkelt og billig for å begynne å implementere et mye sunnere og derfor gunstig daglig kosthold for kroppen..

Vi viser neste noen råd for sunt å spise uten å bruke mye penger.

12 Råd om sunn mat

1. Markedsliste

Dager før vi dro til supermarkedet, planlegg en ukentlig meny for sunn mat. Lag deretter en liste over ingrediensene du trenger.

Når det er gjort, respekterer listen som er laget. På den måten vil du ikke ha usunne matvarer i spiskammeret som du kan spise bare fordi du har dem hjemme.

Les også: Healing Soups: Delicious Recipes

2. Besøk de lokale markedene

Hvis du besøker lokale markeder kan du få ferskeste produkter og vil dessuten kjøpe dem mye billigere enn i supermarkeder.

3. Frys grønnsakene

Det vil alltid være å foretrekke å konsumere fersk mat. Imidlertid, i en så travel verden som vår, har vi ofte ikke nok tid til å shoppe ofte.

Så velg for å fryse grønnsaker vil du ikke spise på kort sikt. Dette forhindrer dem i å bli skadet og bare fjerne delen du skal spise..

Et annet alternativ er å kjøpe skall og frosne grønnsaker i supermarkeder. I dette tilfellet må du være forsiktig og sørge for at de ikke inneholder noen tilsetningsstoffer.

4. Tilbered måltidene

Med daglige gjøremål foretrekker vi ofte å kjøpe tilberedt mat, noe forståelig. Forsøk å ta litt tid på å lage mat til deg selv, på denne måten kontrollere alle ingrediensene og spis sunnere.

Når vi spiser på gaten kan vi ikke kontrollere forberedelsene, for ikke å nevne at vi bruker mer penger.

5. Forbered andre preparater med matrester som er til overs

Ved noen få anledninger koker vi nøyaktig mengden vi vil spise; vanligvis litt til overs. Når dette skjer, ikke kast maten, bare bruk den til å lage andre retter.

Kos deg med kreativiteten din. Vi forsikrer deg om at å bruke denne enkle taktikken vil spare deg for penger og ha veldig velsmakende og forskjellige måltider..

6. Unngå søtne drikker

Brus, juice og andre flasker eller pasteuriserte drikker har svært høye nivåer av sukker og andre kunstige komponenter som påvirker helsen betydelig..

Det er å foretrekke å følge måltider med vann eller infusjoner. I tillegg til at de er mye sunnere, er de billigere.

7. Legg grønnsaker i måltidene

En av de største vanskene med å spise sunt er at mange mennesker ikke liker grønnsaker. Disse er grunnleggende i mat, som de gir et høyt mikronæringsstoffinnhold.

Gitt deres betydning, bør de inkluderes i menyen. For å gjøre dette, kjøp først de du liker, og ikke betal for de du aldri vil spise, fordi du ikke liker smaken..

Det er ikke noe poeng i å få veldig gode grønnsaker hvis de til slutt vil havne i søpla. Inkluder de som ikke liker deg i favorittoppskriftene dine, da dette vil maskere smaken din og få alle næringsstoffene.

8. Spis en god frokost

Det vises det frokost er dagens viktigste måltid, da den bringer energien som trengs for reisen som er i ferd med å begynne.

Hent ikke frokosten, og sørg for at den er rikelig og at de forskjellige ernæringsgruppene finnes. Dette vil få deg til å føle deg full og energisk, og du trenger ikke godbiter og snacks.

9. Ha sunne snacks på hånden

Hvis du er en av de som lider av angst, er det beste å gjøre å ha litt snacks for å roe seg ned uten å bruke skadelig mat..

10. Spis korn

En mat som kan bidra til å spare penger så vel som matbrønner er korn. Disse er rike på protein og fiber. I tillegg til å være veldig økonomisk, korn generere en følelse av angst.

11. Kontroller delene

For å mate, trenger du ikke å gå så langt for å føle at du vil eksplodere. Spis bare til du føler deg mett. Husk at for mye er dårlig for helsen din, inkludert måltider..

12. Spis før du føler deg "sulter"

Hvis du spiser veldig sulten, vil du falle i overkant. Det er å foretrekke å spise til passende tidspunkter, selv om du ikke er sulten, så du vil være mer bevisst hva du spiser..

Se også: 13 sunne frokostalternativer

13. Drikk vann før du spiser

Ta et glass vann noen minutter før du spiser vil bidra til å forbedre fordøyelsesprosessen, men også vil gjøre at du ikke føler en dødelig sult, slik at du vil spise mindre.

Som du ser er det flere alternativer for å spise sunt og spare penger og ta vare på kroppen; disse vanene er veldig viktige for helsen.

I tvilstilfeller er det imidlertid best å konsultere en spesialist, som vil tegne en plan i henhold til kroppens egenskaper..

Finn ut hvorfor det er viktig å spise til et riktig tidspunkt før sengetid



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.