Forbruk eple skall hjelper deg med å miste vekt

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 4242
  • 1165

Det gamle angelsaksiske ordtaket "et eple om dagen holder legen borte" er ikke langt fra virkeligheten. Apple er en supermat som har mange gunstige egenskaper for helsen vår.. Det folk sannsynligvis ikke vet, er at det å konsumere epleskall hjelper deg å gå ned i vekt..

Fordelene med epleskall

Kjemien ligger bak voksaktig glød av eplehud, noe som har gitt den en god del helsemessige fordeler, som muskelbyggende kraft, i tillegg til å miste og opprettholde vektkontroll..

Eple skreller inneholder ursolic syre som forhindrer sløsing av muskler. Syre forhindrer også kolesterol og sukker i å stige for høyt i blodet og under kontroll, noe som betyr at et eple om dagen kan gjøre helseunder..

Viktigheten av epleskall ble oppdaget etter Dr. Adams, en amerikansk ekspert analyserte hvordan hormoner påvirker kroppen.

Han begynte å lete etter et medikament som stoppet muskeltap, holde pensjonister sterke når de blir eldre, og senket risikoen for brudd som var vanskelige å leges..

Oppdag: 5 øvelser du må øve på hvis du vil ta vare på bein

I følge denne legen er muskelsvinn en hyppig følgesvenn til sykdom og aldring, noe som forlenger sykehusinnleggelser, forsinker bedring og i noen tilfeller holder folk fra å reise hjem..

Ikke forstått godt og ingen medisiner for det. For å avhjelpe situasjonen studerte Dr. Adams ved University of Iowa de genetiske endringene som skjer når muskler atrofi..

Flere fordeler med Apple Peel

Dr. Adams kompletterte et normalt kosthold med små mengder ursolsyre hos rotter. Det han fant var at musklene til dyrene ble større og kontrollen over dem økte også etter hvert som komposten ble konsumert..

Fordelene slutter imidlertid ikke der. Apple-barkfødte mus hadde lavere nivåer av blodfett som kolesterol og andre skyldige for tilstoppede arterier og hjerteskader, og en tredjedel mindre kroppsfett..

I tillegg antas ursolsyre å forbedre effekten av insulin og insulin som en vekstfaktor, to viktige hormoner for muskelvekst..

Dr. Christopher Adams understreket viktigheten av et balansert kosthold for å oppnå disse resultatene..

Denne forbindelsen er hovedsakelig konsentrert i epleskall, men forekommer også i blåbær, svisker, alfavaca, oregano og timian..

I tillegg kan det å spise eple skrelle øke mengden av brunt fett vi har i kroppen vår, noe som får oss til å forbrenne flere kalorier og derfor hjelper å gå ned i vekt..

Les også: 6 Perfect Fat Burning Foods

Så fra nå av, spis et eple om dagen, i tillegg til næringsstoffer, vil det hjelpe deg å gå ned i vekt og bygge muskler..

Hvordan behandle bihulebetennelse med eplecidereddik?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.