Ta vare på huden ved å spise

  • Peter Sherman
  • 0
  • 3208
  • 159

Noen matvarer kan være ekstremt sunne for hudpleie; På grunn av konsentrasjonen av vitaminer og mineraler de inneholder, kan de behandle hudproblemer både internt og eksternt..

Hudpleie: ekstern behandling

honning

honning er en nyttig ingrediens når det kommer til skjønnhet, holder huden vakker og sunn, og passer for Behandle hudproblemer som flekker og rynker.

Honningbasert rengjøring

For å utføre denne rengjøringen er følgende ingredienser nødvendige:

- 75 ml. av honning

- 75 ml. av mild flytende såpe

- 150 ml. av vann

Denne blandingen kan brukes til å rense ansiktet og kroppen daglig, og fjerner urenheter effektivt.

Honning ansiktsmaske

Påfør ren honning på ansiktet og la det virke i 10 til 15 minutter; Dette vil bidra til å lette huden og forhindre tørrhet. Kan påføres to ganger i uken.

avokado

avokado er rike på vitaminer som vitamin A og B. kompleks. I tillegg til mineraler inneholder de proteiner og naturlige oljer som bidra til å balansere fuktighet i huden og hold den ungdommelig og glatt.

Les også: Prøv denne avocado brownies-oppskriften!

Avokado-maske

Elt ¼ avokadomasse til tykk krem ​​dannes og smør på ansiktet; la det virke i 15 til 20 minutter. Skyll av med varmt vann for en myk, smidig effekt på huden din..

Eple cider eddik

Apple Cider Eddik eliminerer døde hudceller, skitt og fett, og på grunn av det høye kaliuminnholdet, bidrar til å eliminere bakterier.

også lindrer kløende hud, eksem og betennelse forårsaket av insektbitt; For å bruke eddik er det nødvendig å legge 5 kopp eple cider eddik i en beholder der det er mulig å bade. Du bør gjøre dette i 15 minutter for å lindre irritasjon og helbrede huden..

Hudpleie: intern behandling

Det er også viktig å ta vare på huden din internt ved å innlemme noen matvarer i kostholdet ditt., som er rike på omega-3 og vitaminer, som vil bidra til å holde huden sunn og godt hydrert, og motarbeide bakterier.

Vi anbefaler: Omega 3, hvorfor er det så viktig?

Vitaminer for sunn hud

Vitaminer som trengs for å opprettholde sunn hud er A-vitamin, hjelper til med å reparere hudskader hver dag og dag; B-vitaminer, som blant andre egenskaper beskytter mot ruhet og kløe; C-vitamin, som samarbeider i kollagenproduksjon og reduserer ekspresjonslinjene, og E-vitamin som hjelper med å fukte huden og øke glattheten.

I tillegg inkluderer hudpleie å konsumere minst åtte glass vann daglig., for å opprettholde hydrering og fleksibilitet.

Bilde tilbudt av Anna Langova

Oppdag disse 4 øyenbrynsnyansene



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.