Herde med olivenolje og sitron, ideell om morgenen

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 3689
  • 55

Oliven og sitronolje er et utmerket middel kjent fra eldgamle tider, og derfor bør vi ikke overse fordelene med det. Så du vet alt det enkel spiseskje oliven- og sitronolje kan gjøre for helsen din? Finn ut med oss!

Ta en spiseskje olivenolje og sitron og ta vare på helsen din.

Som vi allerede vet, er olivenolje en stiftbestanddel i det stadig sunne middelhavskostholdet. Den har essensielle fettsyrer som lar oss behandle for eksempel det såkalte dårlige kolesterolet. dessuten, Det er til stor hjelp å avgifte kroppen.

Det kalles flytende gull, så verdsatt av grekere og romere, så dette elementet er uunnværlig i våre daglige liv.. Men, vet du når dette ingrediens kan det komme oss til gode? Vel, svaret er enkelt: om morgenen. Nedenfor vil vi forklare hvorfor.

1. For å bekjempe forstoppelse

Gjerne hvis vi kombinerer olivenolje med sitron vil kunne smøre fordøyelsesslimhinnen og aktivere leverens funksjon og vesikkel.

Denne blandingen beskytter oss innenfra, og fungerer dermed som en kraftig antioksidant som er i stand til å avgifte, rense og ta vare. Alt dette aktiverer fordøyelsen og hjelper til med å eliminere alt avfall i kroppen..

Vet noen øyeblikkelige midler for forstoppelseskriser.

2. Kardiobeskyttende effekt

Som vi allerede har kommentert, Olivenolje er rik på fettsyrer, som er gunstige for kroppen vår og reaktiverer sirkulasjonen, og eliminerer overflødig dårlig kolesterol.

I tillegg er det en flott betennelsesdempende og beskytter som kombinert med sitron gir oss utmerkede vitaminer. Dette er grunnen til at det er like anbefalt for voksne som for barn fordi alle vil dra nytte av en enkel skje olivenolje med tre sitrondråper. Så hva tror du prøver?

3. Ledd eller revmatiske problemer

Hemmeligheten er, som du allerede vet, de betennelsesdempende egenskapene.. I alle fall, hvis vi bruker denne medisinen konstant og daglig, spesielt faste, vil vi være i stand til å bekjempe leddsmerter. Dagen din begynner mye bedre med dette "flytende gullet".

Les også: 5 matvarer som lindrer smerte ved revmatisme.

4. For balanse av lever og galleblæren

Dette er en av de viktigste dataene. Vi føler oss ofte oppblåste, tunge, slitne og for late til å gjøre noe. Vi kan ha organismen "beruset" av dårlig kosthold eller kanskje et problem med kroppens klaring, en faktor som hovedsakelig utløses av overbelastning av lever og galleblæren. Så hva kan de gjøre?

For å bekjempe denne utbrenningen og blir urolig, hovedsakelig om morgenen, er ingenting bedre enn en spiseskje olivenolje og sitron. Det er faktisk ikke noe problem å kombinere de to ingrediensene.

Utvilsomt er det viktig å begynne å ta dette legemidlet for å se fordelene på egen hånd og også for å analysere hvordan kroppen din reagerer. Husk at blandingen nesten alltid tolereres godt..

Det er veldig gunstig for de dagene når vi våkner med en pastaaktig munn og med en syrlig smak.. Det er dager hvor vi sover dårlig, fordøyelsen senker seg og noen ganger får vi til og med hodepine.

Organismen din er beruset, og det er på tide å rense den. Bare en teskje olivenolje og tre sitronsmaker er nok. Ta innholdet så snart du våkner, ta en dusj eller gjør deg klar. Etter en halvtime er det mulig å spise frokost rolig. Du vil se hvordan du vil føle deg bedre!

5 hudbehandlinger med olivenolje



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.