Finn ut hva neglene dine sier om personligheten din

  • Peter Douglas
  • 0
  • 3683
  • 813

Fargen på neglelakk

Når det gjelder fargen på neglelakk, maler mange kvinner neglene uten å vite hva de sier om personligheten deres..

  • Blue viser at brukerne har tillit til seg selv, som er med ord og skiller seg ut for sin etikk. Det er ikke en farge som kan appellere til alle, men den vil bare tiltrekke folk som har en sterk personlighet..
  • Svart skjuler en mystisk personlighet. Som blått kan det avvises av mange, men det tiltrekker seg intelligente og nysgjerrige mennesker. I tillegg har denne fargen kraft, eleganse og formalitet..
  • Kaffefargen er en mindre vanlig farge., som kan gjøre at brukeren blir skilt mellom resten. Denne fargen er veldig naturlige og lettvennlige mennesker, med behov for å kjenne folk i dybden for å stole på dem..
  • Sølvfargen på neglene viser mystikk, og er karakteristisk for emosjonelle mennesker., kvinnelig og sterk i karakter. Det er ofte assosiert med stor intuisjon og kvinner som blir styrt av det; dessuten er de mennesker som aldri bedrager vennene sine.
  • Den rosa fargen markerer en morsom karakter. som ikke krever å forlate barnet ditt fra hverandre. I tillegg er det fargen som markerer mest femininitet, samt et ungt og omsorgsfullt hjerte..

  • En annen kjent farge er rød, og alle vet at det er fargen til mennesker med en lidenskapelig personlighet.. I tillegg bruker folk som er selvforsikrede vanligvis det, også romantiske og sensuelle.
  • Gult er solens farge, så det er karakteristisk for en personlighet full av glede og lykke.. Kvinner som har på seg avgir varme, nybegynnelse og optimisme.

Du kan være interessert i: 9 Alternative bruksområder for neglelakk

Formene på neglene dine

Og hva betyr formen på neglene om oss? Det er opptil 7 typer negleformer, og hver markerer en annen personlighet..

For det første har vi det lange og rektangulære negler, noe som betyr at personligheten er lykkelig og trygg av seg selv. De er også mennesker som liker å kjenne verden og har nye opplevelser. Ikke bare det, de er også nøye og streber etter å alltid gjøre det som er riktig.

Brede, flate negler tilsvarer personer med en klar og analytisk personlighet., Derfor har de ofte god dømmekraft når de skal dømme mennesker og få de rette til å stole på. I tillegg er de dyktige mennesker med smak for håndverk, som liker å skape nye ting og få belønning for det. Likevel foretrekker de nytteverdi fremfor skjønnhet og liker de vanskelige problemene som får dem til å tenke..

På den annen side, er korte runde negler assosiert med sterke, kreative og noe dramatiske mennesker. De kan tiltrekke seg vennskap takket være deres vitalitet og glede, noe som gjør dem morsomme. De er også eventyrlystne, dristige og uredde mennesker.

For disse neglebitterne, de blir ujevn og korte, det de formidler er at de er empatiske og observante mennesker, foruten å være helt oppriktig. De reflekterer nervøsitet, som om de prøver å virke rolige, inne i er de en virvelvind av følelser..

De rette og rektangulære neglene er typiske for menneskene som jobber, med føttene på gulvet. De er medfødte ledere som ikke tar ansvar for spøkefullt; alltid villig til å gjøre en god jobb og fullføre den uten å glemme å slappe av og ha det gøy når du er ferdig.

Les også: Finn ut hva signaturen din sier om personligheten din

Hvor mye trekantede negler markerer en dristig og avgjørende personlighet, og de tilhører lidenskapelige og iherdige mennesker som alltid vet hva de vil. De føler seg agitert, men de aksepterer utfordringer med glede..

Og til slutt, de lange ovale neglene er relatert til de veldig kreative menneskene, ser etter det i naturen. De beundrer skjønnhet og har en smak for ansvar, alltid fordypet i prosjekter som gjør dem lykkelige. De elsker å elske og gjør det oppriktig, og setter hele deres vesen i det de gjør.

Mange aspekter snakker om oss selv; Nå vet du hva neglene dine kan si om personligheten din. Ble overrasket?

Årsaker og behandlinger for sprø negler



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.