Rengjøringstips for deg som ikke liker rengjøring

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1564
  • 372

Du kjenner helt sikkert noen rengjøringstips for å unngå den ubehagelige følelsen som ventende oppgaver genererer. Imidlertid vil vi gi deg noen ekstra ideer som du kan bruke i ditt daglige liv og gjøre dette kjedelige arbeidet enda enklere..

Disse livsforenklende rengjøringstipsene går hånd i hånd med denne anbefalingen.. Dette er grunnleggende handlinger, som totalt skiller seg fra ideen om å bruke en hel ettermiddag på å rydde opp.

Hvis du er fra folk som ikke liker å rydde, ikke nøl med å fortsette å lese. Du vil finne at du med noen vaner kan gjøre store endringer i dagene dine..

Rengjøringstips du bør vite om du ikke liker rengjøring

1. Bruk tørkeflater med flere overflater

For det første dette enkle rengjøringselementet, veldig fasjonabelt i dag, kan tilby store fordeler for daglig rengjøring av steder som kjøkken eller bad. Etter å ha vasket oppvasken, kan vi for eksempel også rengjøre benkeplaten og bordet med dem. Med et minutt til, vil du forlate disse delene av kjøkkenet som nye.

Vi kan også bruke dem når du kommer ut av badet. På grunn av damp vil kranene og speilene være fuktige, dra nytte av disse omstendighetene for å gjøre badet skinnende.

En viktig vurdering er at dette produktet skal kastes i den angitte avfallskurven, aldri på toalettet. Vi viser også til at du ikke bør bruke dem mer enn en gang eller for å rengjøre badet og andre rom på en gang..

2. Har mange steder å lagre

Skuffer, kister, møbler og hyller er ideelle for å ha et organisert hjem. Den store fordelen med å ha alt på sin plass er også den, Når vi har den vanskelige oppgaven med å feie, støvsuge, vaske eller voks gulv, skal vi ikke samle gjenstander over hele huset..

Så da, Et veldig likt råd til dette er å holde overflater opptatt. Med dette viser vi til tabellene, spesielt de vi ser når vi kommer hjem eller på jobb.

Forsiktig! Å ha plass til å lagre betyr ikke å være en akkumulator. Kvitt deg med alt du ikke trenger. Disse to enkle vanene vil avlaste den visuelle forurensningen i områdene dine og gjøre rengjøringen enklere og mer utholdelig..

3. Vask oppvasken når du er ferdig med å spise

Det er bare en ting som misliker mer enn å vaske oppvasken: vaske mange. Det er derfor, Unngå fjellene på oppvasken på kjøkkenet, og ta noen minutter etter hvert måltid for å sette ordre. Det er en skikk som vil ta deg noen dager å innlemme; tro meg det vil gjøre deg lykkeligere.

Du kan også lese: 6 enkle tips for rengjøring av kjøkkenet

4. En aktivitet per dag

Vi har alltid to minutter til rådighet der vi må "kjøpe tid". Det kan være før en utflukt, før vi tar en lur eller mens vi venter på at vannet skal varme opp til kaffe.

I de tomme øyeblikkene, plukk opp kvosten uten å tenke og feie gulvet. Du kan også gni møblene raskt med en klut. Så med et lite spørsmål hver dag, vil hjemmet ditt alltid være klart.

Selvfølgelig vil du på et tidspunkt trenge å rydde opp litt dypere; når tiden kommer, vil du imidlertid merke at mange deler av huset allerede vil være rent..

5. Badet, grunnleggende

Bruk på praktisk talt alle tipsene som er kommentert på badet. Vi skal ikke legge igjen kastede elementer, prøve å rense litt hver dag. Som vi antydet i det første rådet, kan vi gjøre det mens vi tar en dusj eller etter en dusj.

På den annen side er dette rommet faktisk et av stedene i huset som vi har mest behov for å se rent. Årsaken er enkel: Den er veldig utsatt for skitt og bakterier, og vi kan ikke unngå å se den flere ganger om dagen. Du vet allerede: å holde det rent er enklere enn å bære oppgaven med å rengjøre den i mange dager.

I tillegg vil de ha mange andre problemer å håndtere: mugg, flekker, skitne tepper, riper, etc.. Realiteten er at visse situasjoner er uunngåelige, og vi må gjøre det selv om vi hater dem.

Du kan også være interessert i å lese: 6 måter å rengjøre badet ditt med hvit eddik

Avslutningsvis kan disse små rengjøringstipsene gjøre oppgaven din betydelig enklere.. Utfør dem i praksis og evaluer resultatene.!

10 tips for rengjøring av kjøkkenet



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.