Detox og rens diett med sitron, ingefær og agurk

  • Peter Douglas
  • 0
  • 3375
  • 730

en detox diett Og renslighet er et av verktøyene vi kan bruke for å forbedre livskvaliteten vår. Gjennom den renser vi kroppen vår regelmessig, og vi eliminerer alt som er unødvendig.

Nøkkelen til å ha en god livskvalitet selv etter mange år er å utmerke seg i fysisk og emosjonell helse. Det er for tiden en rekke alternativer vi kan bruke i livene våre. Med dem kan vi forbedre helsen vår og forhindre en rekke sykdommer som oppstår med alderen..

Kroppen vår akkumulerer mye giftstoffer og avfall som kan påvirke funksjonen til forskjellige vitale organer. Derfor på lang sikt kan de også påvirke helsen.

Disse giftstoffene kommer fra dårlig kosthold, forurensning, kjemisk bruk og stillesittende livsstil, blant andre skikker.. 

Derfor bør vi rense kroppen regelmessig gjennom en detox-diett for å hjelpe den med å eliminere alt dette unødvendige avfallet..

Det er mange alternativer til avgifte og rense kroppen naturlig for å forbedre helsen. I denne anledningen ønsker vi å dele detox- og rensekosten med sitron, ingefær og agurk, som vil hjelpe deg med å rense kroppen og forbedre livskvaliteten din. Sjekk det ut.

Hva er detox og rensende kosthold med sitron, ingefær og agurk?

Den består av å tilberede en drink med sitron, ingefær og agurk, tre naturlige ingredienser med rensende og avgiftende egenskaper. Denne drikken bør tas fastende hver dag, og i løpet av dagen skal det drikke cirka to liter. Under dietten er det også viktig å eliminere forbruket av bearbeidet mat, sukker, fett, meieriprodukter og salt.. Forbruk av denne drikken bør kompletteres med en diett rik på frukt, grønnsaker, frokostblandinger og magert kjøtt..

Sitron, agurk og ingefærvann

Kort sagt, denne avgiftende og rensende kroppsdrikken er enkel å tilberede og er til stor fordel for helsen..

Sitron, agurk og ingefær uten komplement for å eliminere giftstoffer fra kroppen og bidra til å gå ned i vekt..

ingredienser

  • 1 sitron eller lime.
  • ½ agurk.
  • ½ ingefær.
  • 1 kvist fersk mynte.
  • 1 glass vann (200 ml).

Hvordan forberede?

For å lage denne avgiftende drinken, vask bare sitronen, agurken, ingefæren og myntebladene grundig. Skjær dem i skiver med skallet, og sett dem deretter i et glass vann. La blandingen stå hele natten og konsumere neste morgen. Til slutt kan is og honning tilsettes etter smak..

Hva er fordelene med dette kostholdet??

Hver av ingrediensene i denne drikken har veldig viktige fordeler for kroppen:

  • Sitronen: Dette sitruset er kjent for sine avgiftende og rensende egenskaper som bidrar til å eliminere avfall fra kroppen og dessuten fremme rensing. Denne frukten så berømt over hele verden Det er veldig medisinsk takket være det høye innholdet av C-vitamin og antioksidanter som styrker immunforsvaret og bidrar til å forhindre sykdom.. I tillegg bidrar sitron til å forbedre fordøyelsen, forhindrer forstoppelse, fremmer eliminering av væske og på grunn av det høye fiberinnholdet, som pektin, hjelper det å redusere fettopptaket..
  • Ingefæren: Det fungerer som et naturlig betennelsesdempende, forbedrer fordøyelseshelsen og har effekter på nervesystemet. Et av de viktigste aktive ingrediensene er gingerol siden det ifølge eksperter blir lagret og tørket og omdannet til stoffer som kalles shogaols, som gir denne fordelen. Ingefær stimulerer for eksempel magesafter og letter absorpsjonen av næringsstoffer fra maten.. Dermed hjelper det å aktivere stoffskiftet for å forbrenne fett og fremmer også eliminering av væske..
  • Agurken: Det er en svært vanndrivende ingrediens som stimulerer eliminering av væske akkumulert i kroppen. Det hjelper også med å forbedre fordøyelsen og fremmer eliminering av kroppsavfall for å forbedre helsen.. Denne ingrediensen er kalorifattig, rik på vann og helsefremmende næringsstoffer.. Den inneholder bare 13 Kcal per 100 gram og små mengder provitamin A og vitamin B, C, E, samt mineraler som kalium, kalsium, fosfor, magnesium og jern..
Vet du når kroppen din trenger å avgifte?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.